Jowita pisze:Barany, synku, Barany...
no wiem ze barany ale czy barany nie moge byc blizniakiami he? tak wiec scisle mowiac mielibysmy koty owce astrologiczne barany blizniaki - ja i Shan oczywiscie wlasnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jowita pisze:Barany, synku, Barany...
Kicorek pisze: Raczej wieloraczki![]()
Wczoraj odkryłam, że Hestia i drugiego dolnego kła nie ma. Za to obok górnych kłów przebiły się już dwie malutkie stałe igiełki
Agaaa pisze:Potrzebuje porady !
Tosia jest ponoć wystawowa i hodowlana( to tylko ocena hodowcy) , ale ponieważ ma/miała problemy zdrowotne postanowiliśmy ją wysterylizować .
Tosia jest z 15 września 2005 , nie miała Jeszcze rujki . Czy będzie za wcześnie jak zrobię to za 2 tyg lub na początku maja ?
Chciałabym wysterylizować obydwie kotki razem . Abi bierze hormony już 2 miesiąc i nie chciałabym tego przedłużać .
Co o tym myślicie ? za wcześnie?. Poza tym czy przeciwwskazaniem do sterylki nie będą problemy zdrowotne Tosi ( lekarz twierdzi , że nie bo badania są dobre) ?
I w jakim wieku dojrzewają panienki devoniaste ?
ostoja pisze:Ci Panowie to nie dokuczając nikomu oczywiście....białe myszki chetniej i częściej, a nie tam koty....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Astec95, Google [Bot], Kot_Ragdoll i 122 gości