Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:Jak już pisałam kilku osobom na PW, niestety nie mam wyłącznika emocji zainstalowanego-ot stary, wadliwy egzemplarz-uwierzcie, zwyczajnie się nie da
kropkaXL pisze:Olu, już nie wiem, ile razy napisałam,że nie umiem się nie przejmować takimi sprawami, proszę, nie piszcie mi już tego więcej, bo naprawdę NIE UMIEM...
Nigdzie nie napisałam,że którykolwiek DT żałuje, mam z nimi stały kontakt, wiem co się dzieje, chodziło mi o darczyńców, takich, jak MaryLUX.
Może jednak ktoś zada sobie trud i poczyta, zwracając uwagę na godziny pisania postów?
Marzenia11 pisze:I jeszcze - zastanów się co by Ci pomogło uspokoić się w tej sytuacji. I to zrób.
Kazia pisze:Kropka, Ty załatwiłaś najważniejszą przed szpitalem sprawę - zapewniłaś domy swoim kotom.
Dobre domy.
To jest wielka rzecz i Tobie się to udało.
Teraz czas na egoizm.
Zajmij się sobą. Tylko sobą. Myśl tylko o sobie.
Teraz Ty i tylko Ty jesteś ważna. Nic i nikt więcej.
Niech się świat zawali, Ty masz przed sobą cel, wykopać gada. Tylko to jest ważne.
![]()
![]()
dorcia44 pisze:Kazia pisze:Kropka, Ty załatwiłaś najważniejszą przed szpitalem sprawę - zapewniłaś domy swoim kotom.
Dobre domy.
To jest wielka rzecz i Tobie się to udało.
Teraz czas na egoizm.
Zajmij się sobą. Tylko sobą. Myśl tylko o sobie.
Teraz Ty i tylko Ty jesteś ważna. Nic i nikt więcej.
Niech się świat zawali, Ty masz przed sobą cel, wykopać gada. Tylko to jest ważne.
![]()
![]()
Dokładnie tak.
Kazia pisze:Kropka,Ty masz przed sobą cel, wykopać gada.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 76 gości