A wszystkie te kotki mają wiele, wiele szczęścia,że trafiły w takie ludzkie łapki.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alessandra pisze:najlepsze są myszki od Duszek te bez piórek , bo : maja kocimiętkę, są mięciutkie same w sobie i mają delikatny dzwoneczek albo miękka piłeczka , a u Alienor ona sie bawiła?
mamaGiny pisze:alessandra pisze:najlepsze są myszki od Duszek te bez piórek , bo : maja kocimiętkę, są mięciutkie same w sobie i mają delikatny dzwoneczek albo miękka piłeczka , a u Alienor ona sie bawiła?
nie bawiła, bo zabrałam ją dwa dni po zabiegu, szukam tych myszek
czytałam o Stasiu..oby się szybko znalazł
KotwKratke pisze:też tak myślę z ta zabawą, że to troszkę za szybko i nie czuje się jeszcze na tyle silna
poza tym nowe miejsce i zapachy
ślepaczki jak się dobrze czuja to potrafią fikołki strzelac polując na myszki
daj jej czas, śpi to regeneruje siły
Klub Ślepaczkowy pisze:Kochani! Mieliśmy nadzieję, że w tym miejscu będziemy pokazywać szczęśliwego Stasia w nowym domu, tymczasem... nie doczekaliśmy się dobrych wieści z domu, tylko wiadomości potwornej - Stasio zaginął
Emotikon frown
fiona.22 pisze:Klub Ślepaczkowy pisze:Kochani! Mieliśmy nadzieję, że w tym miejscu będziemy pokazywać szczęśliwego Stasia w nowym domu, tymczasem... nie doczekaliśmy się dobrych wieści z domu, tylko wiadomości potwornej - Stasio zaginął
Emotikon frown
Rany boskie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 34 gości