Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bagheera pisze:To ta nieśmiała kotka z murku za domkami? Której p.Ania zawsze kazała zostawiać mięso "bo lubi"?
Fleur pisze:cieszę się, że przynajmniej w internecie ślad po Przytyłce pozostał. że zauważyliście, że była. niestety z sekcji chyba nic nie wyniknie, podobno w środku organy były już zniszczone.
mam teraz nowe zmartwienie - Słoneczko, Mamusię. od państwa odwiedzających cmentarz i dokarmiających ją, dowiedziałam się, że nie było jej od 6 stycznianie wróży to najlepiej, niestety. tutaj fota z października:
kolejna próba złapania Sępika się nie udała
może będę miała też lepszą informację, ale poczekam, aż będzie pewna.
w schronie zaś nadal pozostają zawieszone i smutne zakochańce Amoronia i Mumin. w sobotę TWZ je powymiziwał, aczkolwiek to jest kropla w morzu potrzeby ich zesocjalizowania. myślę, żeby w wolniejszej chwili założyć im oddzielny wątek.
bagheera pisze:Sępik to to sreberko z ciemnym noskiem? Bo dzisiaj przy bufecie to właściwie przebiegł mi przed nosem i przez włosy pod kapturemI chyba to on wyszedł spod zadaszenia na górce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 538 gości