S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 05, 2013 20:03 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Urodzaj qrwa dziś:

https://www.facebook.com/events/309769735824169/

Puskas - nie dobijaj się też ty. Nic nie wymyslimy - Mała zadzwoni i sprawdzi.
Na pewno mały czarny jest cały i zdrowy.
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Śro cze 05, 2013 20:05 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Wojciech L podobno taki trochę byczek z budowy jest, brody nikt nie pamieta
jego nr tel nie mam w zeszyciku moim przy żadnym kocie z ostatnich kilku miesięcy.
ale nie chce mi sie aż wierzyć, ze mielbyśmy tyle szczęscia

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Śro cze 05, 2013 20:12 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

e, byczek raczej nie, dość wysoki, ale raczej szczupły
jeszcze mi się przypomniało, że jak byłam w biurze, to dzwonił czy jest jeszcze ten czarny kotek
Obrazek Obrazek

puskas1

Od: Czw wrz 13, 2012 17:58

Post » Śro cze 05, 2013 20:13 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

jakis koszmar...masakra...chyba nie zasne dziś przez to wszystko i pochoruje sie bardziej niż jestem :( :? :(
Obrazek
Figiel i Ozi <3

Madleine

Od: Pon sty 02, 2012 13:10

Post » Śro cze 05, 2013 20:19 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała1 pisze:Wojciech L podobno taki trochę byczek z budowy jest, brody nikt nie pamieta
jego nr tel nie mam w zeszyciku moim przy żadnym kocie z ostatnich kilku miesięcy.
ale nie chce mi sie aż wierzyć, ze mielbyśmy tyle szczęscia

Niestety - dziś nr telefonu mozna zmienić w 30 sekund :-(
Chyba jedynym rozwiązaniem byłoby zdjęcie (szukałam już na stronie KOmendy Policji w Zabrzu - ale tam echo).
Bo nie bierzemy pod uwagę innej kwestii - może był wcześniej i wziął zupełnie innego kota (marzec, kwiecien), a mysmy się zafiksowali na małym czarnuszku. A zdjęcie - ktos by skojarzył, czy nie wydawał z naszego Schronu takiemu typowi jakiegoś kotecka wczesniej.
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Post » Śro cze 05, 2013 20:20 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Kamakolo- w jego sprawie trwa dochodzenie
na bank nie ma jego zdjęcia nigdzie jeszcze
mysle ,że ma nie udowodnioną póki co winę

Mała1

Post » Śro cze 05, 2013 20:22 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Wcale nie musiał przyleźć w weekend. Wcale nie musieliśmy go widzieć. Nawet jeśli nie trafił do nas, to był gdzie indziej, o 11 kotach wiadomo, a ile jest takich o których nie wiemy, które wziął bez umowy adopcyjnej, albo zwinął z ulicy? Poryta gnida.
Dobra, już się zamykam.
Obrazek Obrazek

puskas1

Post » Śro cze 05, 2013 20:25 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała1 pisze:Kamakolo- w jego sprawie trwa dochodzenie

Ale fundacjom które mogły mu wydać zwierząta jego dane powinni udostępnić, przecież umowy adopcyjne to dowody w sprawie, ludzie muszą z czymś porównać
Obrazek Obrazek

puskas1

Post » Śro cze 05, 2013 20:25 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała1 pisze:Kamakolo- w jego sprawie trwa dochodzenie

Sprawa rozchodzi się bardzo szybko - jutro w sieci będa jego zdjęcia. Założę się. Brać studencka bedzie się chciała odciąc od poj...ba i go zniszczy. Udostępni.
Obrazek

Kamakolo

Post » Śro cze 05, 2013 20:27 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

może jutro będę coś więcej wiedziała
jutro wolontariat-widzimy się

Mała1

Post » Śro cze 05, 2013 20:33 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

czarnuszek ,,julitowy,, oddzwonił :ok:
tam wszystko oki, dostanę fotki

Mała1

Post » Śro cze 05, 2013 20:34 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

ufffffffffffffffffffffffff
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Śro cze 05, 2013 20:34 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

Mała1 pisze:czarnuszek ,,julitowy,, oddzwonił :ok:
tam wszystko oki, dostanę fotki

:ok:
Obrazek

Kamakolo

Post » Śro cze 05, 2013 20:48 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

:ok: :ok:
To dobra wiadomosc!
A w sobote jest normalnie wolontariat?
Obrazek
Figiel i Ozi <3

Madleine

Od: Pon sty 02, 2012 13:10

Post » Śro cze 05, 2013 20:50 Re: S.K.Niekochane XXII- Przystanek Schronisko- zapraszamy

dostałam fotki, nie umiem zrzucic
posłałam julicie

tak Madleine-normalnie

Mała1

[poprzednia][następna]