ale to jedno jeszcze wstawię

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Grosziwo pisze:Fotek jest jeszcze dużoJak nie dziś to jutro wstawię.
Grosziwo pisze:Justyś to dopiero "kilka" zdjęc, przecież jest jeszcze Miki, Matyldzia, Wincenty, Bartuś, Węgielek, Noemi, Szłapek, Bona, Czort ...i zbiorowe, no i Sarcia, bulewka , króliczek, prosiaczek
Justa&Zwierzaki pisze:Grosziwo pisze:Justyś to dopiero "kilka" zdjęc, przecież jest jeszcze Miki, Matyldzia, Wincenty, Bartuś, Węgielek, Noemi, Szłapek, Bona, Czort ...i zbiorowe, no i Sarcia, bulewka , króliczek, prosiaczek
Będziesz roboty miała, i to sporo
Justa&Zwierzaki pisze:Dzień dobry
Mam kilka pytań dotyczących Sary:
- jak się zachowuje w stosunku do innych psów? - czy jest towarzyska, uległa, dominująca?
- jakie ma nastawienie do innych zwierząt?
- jak zachowuje się na smyczy i spacerze? - czy ciągnie na smyczy?
- czy ma "ucieczkowy" charakter?
- czy cierpi na jakieś alergie?
- czy jest wysterylizowana?
Poproszę o numer telefonu - 507 300 768 nie odpowiada.
No i moja odpowiedz :
Witam,
Sara dobrze sie dogaduje z innymi zwierzetami , z psami na spacerah ok , nie ma tendencji do agresji , ale jak sie boi jakiegos psa , przeważnie wiekszych i ięzkich które ja taranuja to piszczy i wyszczerza zeby ale nie gryzie , jest łatwo ją odwołać nawet podczas zabawy i sie pilnuje ...
Oczywisie po ewentualnej adopcji można ja puścić dopiero po około 2-3 tyg jak juz sie przyzwyczai do nowego domu .
Jeśli chodzi o koty to je lubi gonić, ale tylko dla tego aby je obwachać i wytarmosić , ale bez agresji .
Jest bardzo towarzyska , wszystkich na spacerach , jak i w domu bo witała , cwicze z nią komende siad bo lubi skakać łapkami po ludziach , jest ulegą i skora do nauke , ale tez szybko sie niecierpliwi , to jeszcze szczeniak , choć juz wyrośniety
Na smyczy niestety ciągnie , wyprowadzam ją na kantarku , kolczatka jest niechumanitarna .
nie ma alergi , ale jest tez wybradna w jedzeniu , u mnie je Ariona ale najlepiej jej smakuje gotowany kurczak,indyk z ryżem i warzywami .
I bardzo , bardzo ważne , Sara potrzebuje duzo ruchu , najlepiej w parku z psami , wychodze z nia 3 razy dziennie , ale jeden wieczorny spacer jest od 1.5 do nawet 3 godzin , ale tak z godz to minimum , no i w domu jak jest niewybiegana to lubi niszczyć , ale moge na kilka tyg wypozyc klatke kennel ...
Sara jest wysterylizowana , zaszczeipna, odrobaczona , ma około 8-9 mieś .
Z jakiego miasta pan jest , bo może by pan na zywo chciał poznać Sare ?
Z naszej strony jest wizyta przed i po adopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej , czy wyraża pan na to zgode ?
Moj tel to 691 985 776 , tez drugi jest uszkodzony , prosze zadzwonić .
Pozdrawiam justa
Grosziwo pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Dzień dobry
Mam kilka pytań dotyczących Sary:
- jak się zachowuje w stosunku do innych psów? - czy jest towarzyska, uległa, dominująca?
- jakie ma nastawienie do innych zwierząt?
- jak zachowuje się na smyczy i spacerze? - czy ciągnie na smyczy?
- czy ma "ucieczkowy" charakter?
- czy cierpi na jakieś alergie?
- czy jest wysterylizowana?
Poproszę o numer telefonu - 507 300 768 nie odpowiada.
No i moja odpowiedz :
Witam,
Sara dobrze sie dogaduje z innymi zwierzetami , z psami na spacerah ok , nie ma tendencji do agresji , ale jak sie boi jakiegos psa , przeważnie wiekszych i ięzkich które ja taranuja to piszczy i wyszczerza zeby ale nie gryzie , jest łatwo ją odwołać nawet podczas zabawy i sie pilnuje ...
Oczywisie po ewentualnej adopcji można ja puścić dopiero po około 2-3 tyg jak juz sie przyzwyczai do nowego domu .
Jeśli chodzi o koty to je lubi gonić, ale tylko dla tego aby je obwachać i wytarmosić , ale bez agresji .
Jest bardzo towarzyska , wszystkich na spacerach , jak i w domu bo witała , cwicze z nią komende siad bo lubi skakać łapkami po ludziach , jest ulegą i skora do nauke , ale tez szybko sie niecierpliwi , to jeszcze szczeniak , choć juz wyrośniety
Na smyczy niestety ciągnie , wyprowadzam ją na kantarku , kolczatka jest niechumanitarna .
nie ma alergi , ale jest tez wybradna w jedzeniu , u mnie je Ariona ale najlepiej jej smakuje gotowany kurczak,indyk z ryżem i warzywami .
I bardzo , bardzo ważne , Sara potrzebuje duzo ruchu , najlepiej w parku z psami , wychodze z nia 3 razy dziennie , ale jeden wieczorny spacer jest od 1.5 do nawet 3 godzin , ale tak z godz to minimum , no i w domu jak jest niewybiegana to lubi niszczyć , ale moge na kilka tyg wypozyc klatke kennel ...
Sara jest wysterylizowana , zaszczeipna, odrobaczona , ma około 8-9 mieś .
Z jakiego miasta pan jest , bo może by pan na zywo chciał poznać Sare ?
Z naszej strony jest wizyta przed i po adopcyjna i podpisanie umowy adopcyjnej , czy wyraża pan na to zgode ?
Moj tel to 691 985 776 , tez drugi jest uszkodzony , prosze zadzwonić .
Pozdrawiam justa
No to czekamy na odpowiedż![]()
![]()
![]()
SARA
Grosziwo pisze:Justyś to dopiero "kilka" zdjęc, przecież jest jeszcze Miki, Matyldzia, Wincenty, Bartuś, Węgielek, Noemi, Szłapek, Bona, Czort ...i zbiorowe, no i Sarcia, bulewka , króliczek, prosiaczek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], Silverblue i 212 gości