Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiiwii pisze:9. Leszek zrobił numer stulecia: właśnie oporządzałam kuwetę, którą opróżniłam i zalałam wodą oraz pudrem w celu odmoczenia. Ustawiłam ją na kibelku. By nie tracić czasu zabrałam się za boks Leszka. Leszek jak to Leszek, musiał wskoczyć na kibelek by sprawdzić czy zlew stoi. Jak się tylko zorientował, że kuweta, w którą wskoczył, zawiera niespodziankę, wrzasnął i znanym tylko sobie sposobem tak podrzucił ją w górę, że wylądowała ona na mnie![]()
Całe spodnie, buty miałam zlane żurem z brudnej kuwety. Reszta walała się na podłodze, a Leszek właśnie rozciapywał wszystko łapami umykając do boksu. Przed mordem uchronił go telefon od Herz![]()
MIKUŚ pisze:Tak tak moi Drodzy Mr Gucio żyje i ma się całkiem dobrze.
Niestety poszukiwania zaginionego jajka nie przyniosły efektu. Tak jak Marta wyjaśniała był z jednym jajkiem.
Ale coby nie było rozpruty brzuch ma i jak się okazało bardzo dobrze. Ma zrobiony przegląd organów wewnętrznych "full service".
Niestety wieści dobrych nie mam. Wątroba w porządku, trzustka w miarę, śledziona cała, ale.......
- nerki powiększone koniecznie powrót na karmę dla nerkowców /DOŻYWOCIE/
- jelita w stanie fatalnym, zmian rakowych brak, ale są zwłókniałe? Cholerka średnio dobrze, kolejny powód na dietę lekkostrawną i delikatną BARDZO!
- serce ma w lepszej kondycji, leki nasercowe DOŻYWOCIE
Koniecznie badanie moczu mu musimy zrobić. Jego sikanie jest niepokojące - stan zapalny pęcherza? SUPER TEGO NAM TRZA BYŁO![]()
Biedna ta Nasza sierotka. Niestety jest bardzo kosztownym kotem w utrzymaniu
wiiwii pisze:Mój Danielek![]()
![]()
![]()
![]()
Chcę się obudzić!
wiiwii pisze:Danielkowi też leciało z prawego oczka.
W piątek, kiedy go widziałam ostatni raz![]()
Nie chciał jeść, ale się tak cudnie tulił. Zbliżał się do ręki, jak stałam blisko jego półki, a w końcu władował się tak, że miałam go w ramionach. Był takim już ufnym przytulakiem...![]()
![]()
![]()
Jego śmierć to cios w samo serce
Uważajmy na Józię...
Mogę przyjść jutro wcześnie rano, widzę że nie ma chętnych.
MIKUŚ pisze:20.08 /pon/ Hidi .........
21.08 /wt/ .......... VICTOR
22.08 /śr/ Kasia89 SYLWIA
23.08 /czw/ Evik75 HIDI
24.08 /pt/ Ilka Kasia89
25.08 /sb/ wróbelek VICTOR
26.08 /ndz/ Evik75 MARZENA
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 232 gości