[WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 21, 2012 21:05 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) Zbieramy na steryl

Niespecjalnie pomogło :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw cze 21, 2012 21:07 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) Zbieramy na steryl

Przy tych fotach nic nie gmerałam :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw cze 21, 2012 21:08 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) Zbieramy na steryl

Ale pion nic szczególnego nie wniósł - kot jaki jest każdy widzi :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw cze 21, 2012 21:25 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) Zbieramy na steryl

No cóż, widać to obiektyw pogrubia :mrgreen:

OKI

Post » Czw cze 21, 2012 22:28 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Nie wiem co ze Skunksem - musze się dobić do Kaśki i dowiedzieć co i jak.........W sensie co weci orzekli. Kaśka na pewno zrobi jakąś aukcję to się podlinkuje

Nic nie wiem. Nie śmiać się z Melanii:-) Powtarzam przytyła, ale nie aż tak.

O proszę.....tak to jest Wam zdjęcia wysłać. Brutusy.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt cze 22, 2012 5:11 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Jasne,moja wina :roll: :roll: :roll:

OKI

Post » Pt cze 22, 2012 7:12 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Ładne te kudłacze ,oj ładne :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt cze 22, 2012 7:23 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Mela jest dobrze zbudowana :mrgreen:
Pozostałe footrzaki tyż pikne choć persy :wink:

Czekamy na wieści o skunksiaku.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt cze 22, 2012 7:33 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Teodora to tu niemal nie ma. Także na razie o nim to nie ma co.

AlKaida łysa........
Skunks biedny........

Nie ma się co zachwycać :(

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pt cze 22, 2012 7:56 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) Zbieramy na steryl

OKI pisze:Obrazek Obrazek
No cóż... w oryginale nieszczególnie widać różnicę jednak :twisted:

Jak rozumiem tam w środku jest KOT?? :mrgreen:
He,he,he...toć Amelia przy niej chudzieńka jest...i nie możesz powiedzieć ,że to przez włosy...no może trochę!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pt cze 22, 2012 8:19 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Neigh pisze:Teodora to tu niemal nie ma. Także na razie o nim to nie ma co.

AlKaida łysa........
Skunks biedny........

Nie ma się co zachwycać :(

Wrzuciłam Skunksa na FB, na razie w formie albumu. http://www.facebook.com/media/set/?set= ... b46d36b39a zapraszam
Zaraz jakieś wydarzenie się zorganizuje - co jest potrzebne oprócz kasy? I kasa na KŚ, jakim tytułem?
Daj mi coś ;)

OKI

Post » Pt cze 22, 2012 8:24 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Neigh, Twoje zwierzaki są wytresowane jeśli chodzi o pozowanie :) Melka czuje się w swoim żywiole- to widać. Bromba faktycznie wyglada jak szczeniak :lol: A Skunksik bida... ta rana faktycznie nieciekawie wygląda.
Czekam na wpłatę od drugiej dziewczyny za książkę i zbiorczo wyślę te "miliony" zmojego bazarku :?
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Pt cze 22, 2012 9:05 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Obrazek
Obrazek
Pitu_Pitu podsumowała :mrgreen:

OKI

Post » Pt cze 22, 2012 10:16 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Tak, Dominik tez wczoraj twierdził, że może robić za reklamę domu straców.

Uważaj Kotkins - jak się nie przestaniesz nabijać.......to się odwdzięczę w swoim czasie:-)

Się z Kaśką rozłączyłam w momencie dopytywania o najważniejsze wiem, że:
Skunks jest młody ok. 2 letni. Ma coś dziwnego z tymi jądrami. Jedno duże, drugie mikroskopijne. Zobaczą podczas zabiegu dokładniej. Wyciągnięto mu z 6 kleszczy jeszcze. W uszach świerzb jak cholera, oczy i zęby ok. Ogólnie w niezłej kondycji. Niestety też do ogolenia chyba, bo tam może być ciąg dalszy robactwa wszelakiego, poza tym się z tej rany lało, sypało......i jej pozlepiany ropą. Bardziej strzyżenie takie rozsądkowo, pielęgnacyjne niż konieczne. Nie pójdzie do zera i raczej nie na całej powierzchni. Wystraszony, ale obsługiwalny. Ranę czyszczono bez znieczuleń i ogłupiaczy.

na razie musi mieć badania i kastarację, ale to dopiero jak się okaże jak ta rana się goi. Dostał opatrunki z takiego czegoś co wygląda jak glut i się nazywa sztuczna skóra - to trzeba codziennie zmieniac. Ale nie to najgorsze, najgorsze, ze jak się rana przestanie zrastać to trzeba nacinać brzegi ( martwą skóre ponoć). Ja bym się na bank nie podjęła....nie dałabym rady ciąć kota. Mogą mi mówić, ze martwa czy żywa - nie i już.

O konto i hasło się dowiem.Jest w lecznicy w Markach ( tej samej w której strzygli AlKaidę i tej samej co sterylizowała Amelię )

Obrazek

Neigh

Post » Pt cze 22, 2012 10:18 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Dowiedz się, dowiedz, im szybciej tym lepiej :wink:

OKI

[poprzednia][następna]