» Pt cze 22, 2012 10:16
Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :
Tak, Dominik tez wczoraj twierdził, że może robić za reklamę domu straców.
Uważaj Kotkins - jak się nie przestaniesz nabijać.......to się odwdzięczę w swoim czasie:-)
Się z Kaśką rozłączyłam w momencie dopytywania o najważniejsze wiem, że:
Skunks jest młody ok. 2 letni. Ma coś dziwnego z tymi jądrami. Jedno duże, drugie mikroskopijne. Zobaczą podczas zabiegu dokładniej. Wyciągnięto mu z 6 kleszczy jeszcze. W uszach świerzb jak cholera, oczy i zęby ok. Ogólnie w niezłej kondycji. Niestety też do ogolenia chyba, bo tam może być ciąg dalszy robactwa wszelakiego, poza tym się z tej rany lało, sypało......i jej pozlepiany ropą. Bardziej strzyżenie takie rozsądkowo, pielęgnacyjne niż konieczne. Nie pójdzie do zera i raczej nie na całej powierzchni. Wystraszony, ale obsługiwalny. Ranę czyszczono bez znieczuleń i ogłupiaczy.
na razie musi mieć badania i kastarację, ale to dopiero jak się okaże jak ta rana się goi. Dostał opatrunki z takiego czegoś co wygląda jak glut i się nazywa sztuczna skóra - to trzeba codziennie zmieniac. Ale nie to najgorsze, najgorsze, ze jak się rana przestanie zrastać to trzeba nacinać brzegi ( martwą skóre ponoć). Ja bym się na bank nie podjęła....nie dałabym rady ciąć kota. Mogą mi mówić, ze martwa czy żywa - nie i już.
O konto i hasło się dowiem.Jest w lecznicy w Markach ( tej samej w której strzygli AlKaidę i tej samej co sterylizowała Amelię )
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"