EXO DO ADOPCJI 3 OSESKI DO ADOPCJI FOTKI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 05, 2012 9:44 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, MALEŃTASY ROSNĄ :)SUNIE CZEKAJĄ N

ja sie tylko przypominam, ze czkam na numer konta :)

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Wto cze 05, 2012 9:50 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, MALEŃTASY ROSNĄ :)SUNIE CZEKAJĄ N

przepraszam,ja w nerach ,czekałam na adoptujących Sonię ,przyjechali ,zabrali...ona się tak bała...w tej chwili mam dość :oops:
mam tylko nadzieję że poradzą sobie .
szeleczki kupili najmniejsze ale i tak za duże ,pożyczyłam swoje.
płaczek ze mnie ,ale jak tu nie płakać... :oops:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto cze 05, 2012 10:30 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

to ja posiedzę w watróbce skoro ty w nerach ;)

w temacie adopcji, moja tymczasowiczka Zorka Potworka tez jedzie do domku
w czwartek :)

mam nadzieje, ze nikt się nie rozmysli
ani adoptujący ani wyadoptywujący ;)

edit. pieniążki powinny juz byc u Ciebie na koncie
cel przeznaczenia: czego dusza zapragnie :)

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Wto cze 05, 2012 11:22 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

3 x pisze:to ja posiedzę w watróbce skoro ty w nerach ;)

w temacie adopcji, moja tymczasowiczka Zorka Potworka tez jedzie do domku
w czwartek :)

mam nadzieje, ze nikt się nie rozmysli
ani adoptujący ani wyadoptywujący ;)

edit. pieniążki powinny juz byc u Ciebie na koncie
cel przeznaczenia: czego dusza zapragnie :)

NERY ,WĄTRÓBKA PODROBOWO SIĘ ZROBIŁO :ryk:
jak na cokolwiek to może o sobie pomyślę :oops: tylko czy mi się uda :smiech3:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 05, 2012 11:27 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

zapomniałam wam napisać z jakim @##$%^ frędzlem jechałam pociągiem.
Facet około 40 ,siedział na 2 ławki przede mną ,sk.rwiel grzebał w nosie i się posilał :twisted: :pig:
ja nie obrzydliwa ,ale nie dałam rady ,wyszłam z przedziału :evil:
miałam mu powiedzieć co o nim myslę ,ale taki głup jak ja to się nie wyjęzyczy :?
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 05, 2012 11:50 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

Wiesz, tak sobie myślę, ze ja jednak wole chyba na tej mojej wsi zdechnąć niż się do miasta przenieść

zwłaszcza do tego.....fuj.....wszystkie wieśniaki już tam są, dlatego tu tak fajnie :ryk:

gośka i zwierzyniec :)

Od: Sob cze 28, 2008 19:57

Post » Wto cze 05, 2012 13:40 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

takiego palanta widziałam po raz pierwszy :evil: u dzieci pewne rzeczy się zdarzają ,ale u dorosłych??? daj takiemu buzi ,bllllllllllle :|

totalny kapeć ze mnie ,te dzieciaki z mlekiem wysysają ze mnie wszystkie siły ,cienie mam aż na brodzie .
czuje się jak bym miała 50 stopni gorączki ,a zimno mnie trzęsie :roll:
Chciałam się przespać ,ale nie dało się :? uwaliły się na mnie ,okryć się nie mogłam bo same się okryły ,a dla mnie brakło :evil:
nie lubię ich nic a nic...
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 05, 2012 14:00 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

Dorciu a ta kremowa chihu malizna jest jeszcze do adopcji czy już poszła?
Im bardziej poznaje ludzi - tym mocniej kocham zwierzęta.

Pozdrawiamy - Emi i Billi

bulefka

Od: Wto kwi 11, 2006 20:51

Post » Wto cze 05, 2012 14:09 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

jest ,ale czeka na operację nóżki .
koszt około 1000zł. :roll: mamy subkonto w Vivie i tam są zbierane pieniążki na operacje i leczenie .
Niunia jest u mshume z dogo .

a ty wiesz że te panie kiedy już się zdeklarowały że wezmą Muszkę po godzinie wycofały się? :roll: mówiąc że znalazły kociaki i już nie mogą jej wziąć ..a co ma piernik do wiatraka kociaki do adopcji a pies dla nich..ale to już ich sprawa
Znajdę jej domek ,muszę.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 05, 2012 15:44 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

wy duldały całą flachę i padły ,oczywiście nie obyło się bez wojny o cyca ,krew się polała ,no jeden cyc ,a trzy ryje :twisted:
teraz będą jadły jak wrócę ,ale jestem już w miarę spokojna ,jeżeli cały dzień jedzą co 2-3 godziny ,a mają ze 4 tyg. to i mają zapas na przetrwanie :wink:
Robię fotki pożyczonym aparatem ,jak dotrze do mnie kabelek to pokażę wam i całemu światu moje dzieci :1luvu:
lecę do racy ,.
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 05, 2012 19:16 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

dorcia44 pisze:jest ,ale czeka na operację nóżki .
koszt około 1000zł. :roll: mamy subkonto w Vivie i tam są zbierane pieniążki na operacje i leczenie .
Niunia jest u mshume z dogo .

a ty wiesz że te panie kiedy już się zdeklarowały że wezmą Muszkę po godzinie wycofały się? :roll: mówiąc że znalazły kociaki i już nie mogą jej wziąć ..a co ma piernik do wiatraka kociaki do adopcji a pies dla nich..ale to już ich sprawa
Znajdę jej domek ,muszę.

O których paniach mówisz??

Mam jeszcze jedną chętną, adoptowała kiedyś od nas z Poznania szczeniaczka ale sie okazało ze był bardzo chory i jej odszedł i teraz szukają drugiego pieska.
Przekaże jej info :)
Im bardziej poznaje ludzi - tym mocniej kocham zwierzęta.

Pozdrawiamy - Emi i Billi

bulefka

Od: Wto kwi 11, 2006 20:51

Post » Wto cze 05, 2012 19:20 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

Dorciu co z tą gazownią? wyjaśniałaś coś?

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto cze 05, 2012 20:22 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

dorcia44 pisze:Robię fotki pożyczonym aparatem ,jak dotrze do mnie kabelek to pokażę wam i całemu światu moje dzieci :1luvu:
lecę do racy ,.

To ja se poczekam tutaj cichutko... :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto cze 05, 2012 22:33 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

Marcelibu pisze:
dorcia44 pisze:Robię fotki pożyczonym aparatem ,jak dotrze do mnie kabelek to pokażę wam i całemu światu moje dzieci :1luvu:
lecę do racy ,.

To ja se poczekam tutaj cichutko... :mrgreen:

ale to pewnie parę dni potrwa :oops:
bobasy 2 raz jadły kuraka przetartego rzez sitko :mrgreen: 1 zaparł się że ptaka nie tknie i nie tknął :| za to cała trójca żąda flachy :lol:
Już zaczynają bawić się piłeczką :1luvu: i korzystają też z mini kuwetki :kotek:
A Dyzio (chuchraczek) ma najpiękniejszy różowy nosek na świecie :D
Muszę się położyć ,za dwie godziny kolejne karmienie,.
Moje futerka już czekają na mnie one też zmęczone tym moim ciągłym kręceniem się :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto cze 05, 2012 22:48 Re: BOIDUPKA PO OPERACJI, 3 MALEŃTASY ROSNĄ :)Sonia pojecha

dobrej nocki :ok:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]