Petka pisze:Cześć Mruczki![]()
![]()
Cześć Justa![]()
Witaj Petko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marivel pisze:Trzymam kciuki za wytrwałośc i żeby jakoś lżej przeszedł czas tego piekielnego kursu. A ten kurs to coś daje sensownego uczestnikom, czy jak wiele kiursów tylko zarobek dla prowadzących? Ile jeszcze to potrwa?
Justa&Zwierzaki pisze:marivel pisze:Trzymam kciuki za wytrwałośc i żeby jakoś lżej przeszedł czas tego piekielnego kursu. A ten kurs to coś daje sensownego uczestnikom, czy jak wiele kiursów tylko zarobek dla prowadzących? Ile jeszcze to potrwa?
Jeszcze dwa tygodnie, od godz 9 rano , więc muszę bardzo wcześnie wstać aby wyjść z psami w dwóch ratach , Eustachego umyć i przewinąć , kuwety wyczyścić , wodę w miskach wymienić , karmę dać , iść do Morfeusza na kwarantanne i o 8,30 już musze wychodzić![]()
A zajęcia sa w sumie ciekawe , jest tam dużo z psychologi jak sie zaprezentować aby znaleźć prace , na co pracodawcy zwracają uwagę i tym podobne .
Kociara82 pisze:ja dokladnie to samo mialam kiedys na kursie i trwalo to 3 dni tylko, zupelnie nie rozumiem, czemu akurat dali ci taki dlugi?chyba ze faktycznie tylko po to, jak to ktos juz tu pisal-zeby samemu sobie kieszen nabic forsa
rudy kociak pisze:Justa&Zwierzaki pisze:marivel pisze:Trzymam kciuki za wytrwałośc i żeby jakoś lżej przeszedł czas tego piekielnego kursu. A ten kurs to coś daje sensownego uczestnikom, czy jak wiele kiursów tylko zarobek dla prowadzących? Ile jeszcze to potrwa?
Jeszcze dwa tygodnie, od godz 9 rano , więc muszę bardzo wcześnie wstać aby wyjść z psami w dwóch ratach , Eustachego umyć i przewinąć , kuwety wyczyścić , wodę w miskach wymienić , karmę dać , iść do Morfeusza na kwarantanne i o 8,30 już musze wychodzić![]()
A zajęcia sa w sumie ciekawe , jest tam dużo z psychologi jak sie zaprezentować aby znaleźć prace , na co pracodawcy zwracają uwagę i tym podobne .
Ja też miałam taki kurs,ale nie tak długi jak u ciebie.Tu faktycznie wszystko wskazuje,że ktoś chce zarobić bezrobotny nadal jest bezrobotny.Dla mnie to jest marnotrawstwo finansów bo unia dajeNajgorsze,że nie możesz odmówić-na 4 miesiące wykreślają z rejestru bezrobotnych.Kiedyś poszłam do urzędu pracy zapytać o kurs komputerowy.To powiedziano mi,że jeśli znajdę pracodawcę który mnie po tym kursie zatrudni to oni łaskawie mi sfinansują.Więc własnym sumptem zebrałam pieniądze i sama sobie sfinansowałam
Pośrednicy powinni mieć płacę uzależnioną od efektów swojej pracy,a nie tylko ich głównym zajęciem jest odhaczanie bezrobotnych.Dzięki tobie,twojemu zaangażowaniu bezrobotni uzyskują pracę masz pracę i dobrą płacę,jeśli nie lądujesz po drugiej stronie drzwi i też jesteś bezrobotny.
bulba pisze:Szlapciu![]()
![]()
Fibi
![]()
![]()
zdrówka kotusie
![]()
Justynko, to strasznie smutne, że w dużym mieście liczącym tylu mieszkaców, nie masz absolutnie nikogo do pomocy
szpila11 pisze:Pozdrowionka dla wszystkich odwiedzajacych miau.pl![]()
Oczywiście dla Justyny i jej kocio - psiej mafiirównież
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51, puszatek i 122 gości