TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 13, 2012 23:23 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Petka pisze:Cześć Mruczki :lol: :lol:

Cześć Justa :lol: :lol:

Witaj Petko :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie maja 13, 2012 23:28 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

marivel pisze:Trzymam kciuki za wytrwałośc i żeby jakoś lżej przeszedł czas tego piekielnego kursu. A ten kurs to coś daje sensownego uczestnikom, czy jak wiele kiursów tylko zarobek dla prowadzących? Ile jeszcze to potrwa?

Jeszcze dwa tygodnie, od godz 9 rano , więc muszę bardzo wcześnie wstać aby wyjść z psami w dwóch ratach , Eustachego umyć i przewinąć , kuwety wyczyścić , wodę w miskach wymienić , karmę dać , iść do Morfeusza na kwarantanne i o 8,30 już musze wychodzić :|
A zajęcia sa w sumie ciekawe , jest tam dużo z psychologi jak sie zaprezentować aby znaleźć prace , na co pracodawcy zwracają uwagę i tym podobne .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie maja 13, 2012 23:32 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Laryse dziś dwa razy puściłam ze smyczy , ładnie przychodzi na wołanie :lol: Apetyt nadal ma wilczy aż piszczy za jedzeniem a mało nie je :twisted: Ze schodami jeszcze mamy problem :| no i cieczka sie kończy i trzeba by ją zaszczepić a potem sterylka tylko nie ma za co :|

Mati nadal troszkę rzezi ale je i bawi sie , Eustaszek i Szłapek dziś lepiej :ok:

Padam na twarz a jeszcze kuwety musze zrobić i wcześnie wstać :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon maja 14, 2012 7:14 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Dzień dobry Justynko :1luvu: Pozdrawiam i spokojnego dnia życzę :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon maja 14, 2012 16:15 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

ja dokladnie to samo mialam kiedys na kursie i trwalo to 3 dni tylko, zupelnie nie rozumiem, czemu akurat dali ci taki dlugi? :roll: chyba ze faktycznie tylko po to, jak to ktos juz tu pisal-zeby samemu sobie kieszen nabic forsa :evil:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon maja 14, 2012 17:34 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Justa&Zwierzaki pisze:
marivel pisze:Trzymam kciuki za wytrwałośc i żeby jakoś lżej przeszedł czas tego piekielnego kursu. A ten kurs to coś daje sensownego uczestnikom, czy jak wiele kiursów tylko zarobek dla prowadzących? Ile jeszcze to potrwa?

Jeszcze dwa tygodnie, od godz 9 rano , więc muszę bardzo wcześnie wstać aby wyjść z psami w dwóch ratach , Eustachego umyć i przewinąć , kuwety wyczyścić , wodę w miskach wymienić , karmę dać , iść do Morfeusza na kwarantanne i o 8,30 już musze wychodzić :|
A zajęcia sa w sumie ciekawe , jest tam dużo z psychologi jak sie zaprezentować aby znaleźć prace , na co pracodawcy zwracają uwagę i tym podobne .

Ja też miałam taki kurs,ale nie tak długi jak u ciebie.Tu faktycznie wszystko wskazuje,że ktoś chce zarobić bezrobotny nadal jest bezrobotny.Dla mnie to jest marnotrawstwo finansów bo unia daje :roll: Najgorsze,że nie możesz odmówić-na 4 miesiące wykreślają z rejestru bezrobotnych.Kiedyś poszłam do urzędu pracy zapytać o kurs komputerowy.To powiedziano mi,że jeśli znajdę pracodawcę który mnie po tym kursie zatrudni to oni łaskawie mi sfinansują.Więc własnym sumptem zebrałam pieniądze i sama sobie sfinansowałam :evil: Pośrednicy powinni mieć płacę uzależnioną od efektów swojej pracy,a nie tylko ich głównym zajęciem jest odhaczanie bezrobotnych.Dzięki tobie,twojemu zaangażowaniu bezrobotni uzyskują pracę masz pracę i dobrą płacę,jeśli nie lądujesz po drugiej stronie drzwi i też jesteś bezrobotny.

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pon maja 14, 2012 21:37 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

bulba pisze:Dzień dobry Justynko :1luvu: Pozdrawiam i spokojnego dnia życzę :D

Witaj kochana :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon maja 14, 2012 21:43 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Kociara82 pisze:ja dokladnie to samo mialam kiedys na kursie i trwalo to 3 dni tylko, zupelnie nie rozumiem, czemu akurat dali ci taki dlugi? :roll: chyba ze faktycznie tylko po to, jak to ktos juz tu pisal-zeby samemu sobie kieszen nabic forsa :evil:

Tak miałam taki 3 dniowy na przełomie lutego i marca zeszłego roku , Ty pewnie tez na niego sie załapiesz :twisted:
Nie wiem kto go finansuje , prowadzą go liderzy z UP i uczestnicy jakieś tam grosze tez maja dostać .
Wspominałaś coś na wątku o kursie komputerowym na który miałaś iść ,ale nic takiego UP nie prowadzi , jedynie jak masz zapewnioną prace to wtedy kogoś ściągają z zewnątrz i robią takie czy inne kursy .
Ostatnio edytowano Pon maja 14, 2012 22:08 przez Justa&Zwierzaki, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon maja 14, 2012 21:44 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

rudy kociak pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

Ja też miałam taki kurs,ale nie tak długi jak u ciebie.Tu faktycznie wszystko wskazuje,że ktoś chce zarobić bezrobotny nadal jest bezrobotny.Dla mnie to jest marnotrawstwo finansów bo unia daje :roll: Najgorsze,że nie możesz odmówić-na 4 miesiące wykreślają z rejestru bezrobotnych.Kiedyś poszłam do urzędu pracy zapytać o kurs komputerowy.To powiedziano mi,że jeśli znajdę pracodawcę który mnie po tym kursie zatrudni to oni łaskawie mi sfinansują.Więc własnym sumptem zebrałam pieniądze i sama sobie sfinansowałam :evil: Pośrednicy powinni mieć płacę uzależnioną od efektów swojej pracy,a nie tylko ich głównym zajęciem jest odhaczanie bezrobotnych.Dzięki tobie,twojemu zaangażowaniu bezrobotni uzyskują pracę masz pracę i dobrą płacę,jeśli nie lądujesz po drugiej stronie drzwi i też jesteś bezrobotny.

Ten kurs nazywa sie klub pracy i go prowadzą liderzy z UP .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon maja 14, 2012 22:04 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Szlapek dziś znów gorzej :cry: , dostał u weta kroplówkę i zastrzyki , wyniki krwi ok ale coś z nim jest nie tak jak powinno być , jutro tez z nim jadę na kroplówkę :(
Fibi ma znów problem z chodzeniem i tez jutro jadę z nim do weta :(

Ja juz nie wyrabiam i opisze Wam mój dzień :
6 rano pobudka , sprzątanie kuwet, przewijanie i Mycie Eustachego , wymiana wody w miskach i karmienie , osobne karmienie Matyldzi , Eustaszka, Mikiego , Szlapka i Majki . Spacer w dwóch ratach psów . Sprzatanie na kwarantannie i karmienie Morfeuszka i juz o godzi 8.30 wychodze aby dotrzeć na 9 rano na kurs .
O 13.20 juz jestem w domu i wtedy sprzątanie kuwet, przewijanie i Mycie Eustachego, osobne karmienie Matyldzi , Eustaszka, Mikiego , Szlapka i Majki . Spacer w dwóch ratach psów i o 14.50 jadę do labladorów, o godzinie 17.15 ju z jestem w domu i mam 15 minut na przewijanie i Mycie Eustachego i umycie 2 transporterów i do weta z Szlapkiem i Karolkiem aby mu zęby obciąć i już o 19.30 jestem w domu i i wtedy sprzątanie kuwet, przewijanie i Mycie Eustachego, osobne karmienie Matyldzi , Spacer w dwóch ratach z psami i karminie bezdomniaczków i o 21.30 znów Spacer w dwóch ratach psów i do Morfeusza na kwarantanne .... Morfeusz na tym najbardziej cierpi bo jestem u niego około 30 - 40 minut :cry: :cry: :cry:
Kociara 82 Ty tak bardzo kochasz ponoć koty , prawda :?: I dlatego bardzo cie proszę przychodź do Morfeusza , nie masz żadnych obowiązków wobec zwierząt, dzieci , męża i mam nadzieje że to nie będzie zbyt wielki problem dla Ciebie , ja już nie daje rady , przepraszam , padam na pysk :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon maja 14, 2012 23:42 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Wielkie, wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: za Szłapusia!
Zapomniałaś Justynko dodać, że musisz osobno ugotować mięso dla zwierząt, lub pokroić im surowe, na co czasu Ci już nie starcza.
Kociaro dotychczas tak bardzo lansowałaś się na forum, jakoby tak bardzo pomagasz Justynie, tudzież zajmujesz się bliżej nieokreślonymi kotami.

Tymczasem jak widać ostatnio wyraźnie, są to tylko puste słowa.
Nie pomagają wyraźne aluzje, czynione przez wiele osób, w tym i na innych wątkach, nie pomaga zawstydzanie. Z Twojej strony ignor, lub zmiana tematu.
Dzisiaj Justyna, doprowadzona do ostateczności sytuacją, w której się znalazła, wyartykułowała personalnie, do Ciebie, prośbę o pomoc.

Określ się więc proszę, że albo wreszcie przekujesz swoje obietnice w czyn i pomożesz Justynie, wpadając choć na pół godzinki do Morfeusza, lub powiedz oficjalnie że masz mrusie w głębokim poważaniu. Tak będzie najuczciwiej.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto maja 15, 2012 8:18 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Szlapciu :ok: :ok: :ok: Fibi :ok: :ok: :ok: zdrówka kotusie :ok:
Justynko, to strasznie smutne, że w dużym mieście liczącym tylu mieszkaców, nie masz absolutnie nikogo do pomocy :(
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto maja 15, 2012 16:48 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

Pozdrowionka dla wszystkich odwiedzajacych miau.pl :piwa:
Oczywiście dla Justyny i jej kocio - psiej mafii :twisted: również :1luvu:

szpila11

Od: Pt lut 17, 2012 18:59

Post » Wto maja 15, 2012 18:04 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

bulba pisze:Szlapciu :ok: :ok: :ok: Fibi :ok: :ok: :ok: zdrówka kotusie :ok:
Justynko, to strasznie smutne, że w dużym mieście liczącym tylu mieszkaców, nie masz absolutnie nikogo do pomocy :(

Dzięki za kciuki za Szlapka :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto maja 15, 2012 18:05 Re: TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG u weta 1277zł!Prosimy o pomoc wSpł

szpila11 pisze:Pozdrowionka dla wszystkich odwiedzajacych miau.pl :piwa:
Oczywiście dla Justyny i jej kocio - psiej mafii :twisted: również :1luvu:

Witaj :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]