Wólka Zaleska 13 kotów - koniec części I

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 15, 2012 22:29 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Duża von Focha pisze:Witam serdecznie :D

Melduje się DT z Poznania. Kociaki i ich historia poruszyła moją Teściową i mnie na tyle, że postanowiłyśmy dać DT dla dwóch miłych "kocich panów" z Podlasia. Mój obecny tymczas przeprowadził się dziś do kotulni Fundacji Agapeanimali, tak więc mamy miejsce dla jednego kotka, drugi zamieszka u Teściowej (która też niejedno kocie życie uratowała :ok: ). Oferujemy wikt (chrupeczki & puszeczki), opierunek (żwirek, miseczki, kocyki), głaskanie i mizianie, oraz ogłaszanie i wyadoptowanie - full pakiet. Plus oczywiście opiekę medyczną.

Ponieważ współpracuję jako "cichy wolontariusz" z ww. Fundacją, szukanie domu będzie sformalizowane, a potencjalny domek stały będzie musiał przejść przez sito podchwytliwych pytań, dwa razy "zatańczyć i zaśpiewać", a na końcu podpisać umowę adopcyjną.

Ze względu na wyjazd służbowy i mój i Tż-ta, kotki mogłabym "przejąć" od nadchodzącego piątku, 20.01.

Będzie mi bardzo miło gościć Wasze kociaki. W związku z wyjazdem będę pewnie miała kłopoty z dostępem do netu, zamelduję się po powrocie.

Pozdrawiam, Agata

:ok: :ok: :ok: :ok:
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Nie sty 15, 2012 22:32 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Duża von Focha pisze:Witam serdecznie :D

Melduje się DT z Poznania. Kociaki i ich historia poruszyła moją Teściową i mnie na tyle, że postanowiłyśmy dać DT dla dwóch miłych "kocich panów" z Podlasia. Mój obecny tymczas przeprowadził się dziś do kotulni Fundacji Agapeanimali, tak więc mamy miejsce dla jednego kotka, drugi zamieszka u Teściowej (która też niejedno kocie życie uratowała :ok: ). Oferujemy wikt (chrupeczki & puszeczki), opierunek (żwirek, miseczki, kocyki), głaskanie i mizianie, oraz ogłaszanie i wyadoptowanie - full pakiet. Plus oczywiście opiekę medyczną.

Ponieważ współpracuję jako "cichy wolontariusz" z ww. Fundacją, szukanie domu będzie sformalizowane, a potencjalny domek stały będzie musiał przejść przez sito podchwytliwych pytań, dwa razy "zatańczyć i zaśpiewać", a na końcu podpisać umowę adopcyjną.

Ze względu na wyjazd służbowy i mój i Tż-ta, kotki mogłabym "przejąć" od nadchodzącego piątku, 20.01.

Będzie mi bardzo miło gościć Wasze kociaki. W związku z wyjazdem będę pewnie miała kłopoty z dostępem do netu, zamelduję się po powrocie.

Pozdrawiam, Agata

Jakieś światełko w tunelu :D Dzięki!!! To chyba trzeba szykować transport :!: :!: :!: :!:

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Nie sty 15, 2012 22:38 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Super!!!!
Mam nadzieję, że skoro "szlak przetarty" to teraz nastąpi lawina chętnych na adopcję...!! :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Nie sty 15, 2012 23:27 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Oby :ok: :ok: :ok:

zjawka

Od: Nie wrz 18, 2011 21:36

Post » Pon sty 16, 2012 7:24 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

issey32 pisze:Dla Patmol do uzupełnienia na pierwszej stronie:
:1luvu:
zaraz będę uzupełniać

Duża von Focha -bardzo dziękujemy za DT dla dwóch kocich panów w Poznaniu :1luvu:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon sty 16, 2012 7:50 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Ela z Fundacji Kastor wyraziła zgodę na kastracje Pirata ( on zdaje się uciekł gdy Fundacja "masowo" kastrowała towarzystwo) więc faktura na Kastora :)
a ja dziękuję elsi, bo ZAWSZE pomoże i NIGDY mi nie odmówiła :1luvu: :1luvu: :1luvu:
dziękuję w imieniu jajecznego jeszcze Pirata :1luvu:
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Pon sty 16, 2012 7:52 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Duza von Focha, rowniez bardzo dziekuje za dwoch chlopakow i prosze abys wybrala, ktorzy to maja być. Moze Groszka i Milusia? Groszek jaest spokojny, lecz troche zazdroszy. Moze skarcic lapka jesli robi sie zbyt duza konkurencja przy kolanach panci. Jest raczej niezalezny, lecz jak ma ochote to sie podlizuje do pieszczotek.
A Milus, to bardzo kocha czlowieka. Dla niego inne koty nie istnieja. Przychodzi na kolana i obejmuje czlowieka jakby sam byl czlowiekiem. Caluje tuli sie jak dziecko. Od kociaczka jest u tych ludzi i zawsze taki byl. Oba koty sa czyste, kuwetowe i spokojne. Tylko na salony do cieszenia oczu. Moga tez robic przy myszach, bo sa do tego swietni, lecz po "robocie", ktorej najchetniej by nie robili szybko wracaja do domu. Jesli maja do wyboru podworko lub otwarte drzwi, to na pewno wybiora mieszkanie i cieply kacik.
Podobnie jest ze wszystkimi kotami. Upolują "wroga" ale jak juz nawinie sie pod łapki. Tam w Wolce nie maja roboty bo wszystkie gryzonie juz dawno sie wyniosly. Tym kotom czlowiek i jego milosc sa najwazniejsze.

Dzis mam sporo jazdy, wiec bede wieczorem. Milego dnia kochani :1luvu:
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Pon sty 16, 2012 8:27 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Pinokio! czekam z niecierpliwością na wieści po wizycie u weta - Krecik. Agituję jedna złotą Panią z Wawy żeby wzięlana tymczas jakies kotki. - podam jej kontakt do Ciebie, ona niema czasu na przekopywanie się przez forum, więc podam twoj nr tel.

Mamrot

Od: Pon wrz 21, 2009 12:38

Post » Pon sty 16, 2012 11:18 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Dziewczyny, ja jestem za tym, żeby jechały te najbardziej adopcyjne. Wtedy - o ile współpraca będzie się nam dobrze układać, a taką mam nadzieję - może DT zdecydowałyby się na kolejne kotworki z Wólki? :oops:

Żeby dowieźć, odpicować, wyadoptować i tak kolejne, póki adopcje idą.
Bo takie śliczne rudaski czy tri to powinny być w DT naprawdę krótko teraz...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon sty 16, 2012 11:21 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

ja się zgadzam 8)
czekamy na decyzje pinokio_ona do wieczora w rozjazdach

Patmol

Post » Pon sty 16, 2012 11:23 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Pytanie - czy któreś koty potrzebują pełnego pakietu ogłoszeń?
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon sty 16, 2012 11:26 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

mnie wychodzi, że wszystkie koty są ogłaszane

jeśli byś chciała -możesz poogłaszać Groszka
ja go ogłaszałam w grudniu , alew trzeba by go potworzyć, może z innym tekstem

jak bys zgodziła na Groszka -to ja wtedy wezmę się z aogłoszenia dwóch suk z Wólki, które są teraz u pinokio_

wpisuje taki tekst na watek transportowy -

dwa koty z Wólki Zaleskiej z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=136130 mogłyby jechać na DT do Poznania od 20 stycznia

potrzebny transport Wólka Zaleska/Bielsk Podlaski/Białystok - Warszawa

Patmol

Post » Pon sty 16, 2012 11:37 Re: 22koty-grozi im śmierc-ludzie w szpitalu-zdj.w 2-gim poście

Zamówiłam u CatAngel 2 pakiety ogłoszeń po 15 zł dla Myszki i Szarej.

Z wczoraj http://domowe-tygrysy.info/koty_oglosze ... ,3005.html

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

[poprzednia][następna]