Nemi pisze:Beciu, a o który Józefów chodzi
http://www.dogomania.pl/threads/211779- ... ntariusze-
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Coalla pisze:Beciu, mam nadzieję, że masz zdrową wątrobę i nerki...
Annazoo pisze:Coalla pisze:Beciu, mam nadzieję, że masz zdrową wątrobę i nerki...
Na dukanie schudłam 12 kg w 8 miesięcy.
Mam chorą nerkę a drugą wyciętą. Piłam dużo i wyniki miałam lepsze niż przed dietą, a kontrolowałam się często, właśnie ze względu na stan zdrowia..
W ciągu diety nie byłam głodna i to jest cudowne. Przez pierwsze dwa tygodnie było trudno a potem to już bułka z masłem.
Natomiast kit z ostatnia fazą. JEST efekt jojo. odrobiłam 6 kg z 12 czyli połowę, choć dobre i to. Musi byc efekt jojo, bo żrem wszystko to, za czym się stęskniłam![]()
Generalnie przy dukanie trzeba bezwzględnie:
1) Bardzo dużo pić płynów
2) Pić soki z warzyw, bardzo różnych, z sokowirówki, inaczej się odwitaminizuje organizm.
becia_73 pisze:Annazoo pisze:Coalla pisze:Beciu, mam nadzieję, że masz zdrową wątrobę i nerki...
Mam chorą nerkę a drugą wyciętą. Piłam dużo i wyniki miałam lepsze niż przed dietą, a kontrolowałam się często, właśnie ze względu na stan zdrowia..
W ciągu diety nie byłam głodna i to jest cudowne. Przez pierwsze dwa tygodnie było trudno a potem to już bułka z masłem.
Natomiast kit z ostatnia fazą. JEST efekt jojo. odrobiłam 6 kg z 12 czyli połowę, choć dobre i to. Musi byc efekt jojo, bo żrem wszystko to, za czym się stęskniłam![]()
2) Pić soki z warzyw, bardzo różnych, z sokowirówki, inaczej się odwitaminizuje organizm.
no jak się okazuje mój dukan taki trochę oszukany, bo zamiast serek light jadłam dzis normalny..ale się poprawię
Annazoo pisze:becia_73 pisze:Annazoo pisze:Coalla pisze:Beciu, mam nadzieję, że masz zdrową wątrobę i nerki...
no jak się okazuje mój dukan taki trochę oszukany, bo zamiast serek light jadłam dzis normalny..ale się poprawię
Nie jedz lajta, jedz taki 3-4%, po lajcie zaczniesz się wysuszać i marszczyć
becia_73 pisze:Powtórzę zapytanie i proszę o sugestie
becia_73 pisze:Dziewczyny w kwestii głosowania we wrześniu i pakietu ogłoszeń dla biedy , to czy można zgłosić kota/koty które nie figurują na miau?
Dokładnie chodzi mi o koty ze schroniska w Józefowie, które decyzja lokalnych władz ma być zamknięte i są obawy,że zwierzęta trafią zwyczajnie "pod igłę"
Osobiście jeśli uda mi się nawiązać jakiś kontakt z założycielką wątku na dogo. wykupię kilku kotom ogłoszenia ale to tylko kropla w morzu kurcze
villemo5 pisze:becia_73 pisze:Powtórzę zapytanie i proszę o sugestie
becia_73 pisze:Dziewczyny w kwestii głosowania we wrześniu i pakietu ogłoszeń dla biedy , to czy można zgłosić kota/koty które nie figurują na miau?
Dokładnie chodzi mi o koty ze schroniska w Józefowie, które decyzja lokalnych władz ma być zamknięte i są obawy,że zwierzęta trafią zwyczajnie "pod igłę"
Osobiście jeśli uda mi się nawiązać jakiś kontakt z założycielką wątku na dogo. wykupię kilku kotom ogłoszenia ale to tylko kropla w morzu kurcze
Kot to kot. Choćby był i z dogo
dolabra pisze:Becia,
a ja gdzieś czytałam że Dukan powoduje raka..
Ty lepiej jedz, ale rozsądnie i stosuj ŻP..
selya pisze:Zgadzam się z Vill
Dziewczynkiudało się... zaszczepiłam TŻ przeciw wściekliźnie po tamtym kociaku
becia_73 pisze:dolabra pisze:Becia,
tez czytałam,ale na cos trza umrzeć nie(żartuję)
dolabra pisze:ale może lepiej umrzeć z rozpusty, co
Asia_Siunia pisze:selya pisze:Zgadzam się z Vill
Dziewczynkiudało się... zaszczepiłam TŻ przeciw wściekliźnie po tamtym kociaku
becia_73 pisze:dolabra pisze:Becia,
tez czytałam,ale na cos trza umrzeć nie(żartuję)
dolabra pisze:ale może lepiej umrzeć z rozpusty, co
Będzie cie teraz gryzł do woli aż umrzecie z rozpusty.... taki mix z wypowiedzi a wyobraźnia działa...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: noora i 731 gości