Kocia Chatka kociaki małe i duże szukają domków...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto wrz 27, 2011 12:59 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

Kocia Mama Ewa pisze:Witam serdecznie na forum Kociej Chatki. Mam ma imię Ewa, jestem tu po raz pierwszy,a z kociakami jest związane całe moje życie. Wczoraj odwiedziłam kociarnię - wspaniałe miejsce - chciałam podziękować Pani Gosi oraz Tereni za wprowadzenie mnie i wstępne przeszkolenie. Jestem absolutnie zauroczona kociakami, nie mogę odżałować, że tak późno dowiedziałam sie o tym miejscu, piszę się na regularny wolontariat w ( tym tygodniu każdego wieczoru) i chciałabym zadeklarować się na sobotni wieczór na dyżur.
Dzisiaj chciałbym podać antybiotyk Dicortineff do noska Longera (zostawię kropelki w lodówce).

Witam Ewo, widzę że idziesz jak burza :D To bardzo się cieszę że się podobało :) Zaraz uzupełnię grafik i przekleję go na 1 stronę wątku, żeby wejść do kociarni w tym tygodniu wieczorkami na dyżury proszę skontaktuj się z dziewczynami o której będą przychodziły, bo to mogą być rózne godziny, jak coś prześlę Ci numery telefonów, tylko proszę napisz mi Twój numer telefonu :) no i postaram sie w tym tygodniu dorobić dla Ciebie klucz.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto wrz 27, 2011 13:05 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

terenia1 pisze:
Kocia Mama Ewa pisze:Witam serdecznie na forum Kociej Chatki. Mam ma imię Ewa, jestem tu po raz pierwszy,a z kociakami jest związane całe moje życie. Wczoraj odwiedziłam kociarnię - wspaniałe miejsce - chciałam podziękować Pani Gosi oraz Tereni za wprowadzenie mnie i wstępne przeszkolenie. Jestem absolutnie zauroczona kociakami, nie mogę odżałować, że tak późno dowiedziałam sie o tym miejscu, piszę się na regularny wolontariat w ( tym tygodniu każdego wieczoru) i chciałabym zadeklarować się na sobotni wieczór na dyżur.
Dzisiaj chciałbym podać antybiotyk Dicortineff do noska Longera (zostawię kropelki w lodówce).

Witam Ewo, widzę że idziesz jak burza :D To bardzo się cieszę że się podobało :) Zaraz uzupełnię grafik i przekleję go na 1 stronę wątku, żeby wejść do kociarni w tym tygodniu wieczorkami na dyżury proszę skontaktuj się z dziewczynami o której będą przychodziły, bo to mogą być rózne godziny, jak coś prześlę Ci numery telefonów, tylko proszę napisz mi Twój numer telefonu :) no i postaram sie w tym tygodniu dorobić dla Ciebie klucz.

Ja do 19 pracuje więc będe ok 19:30 ma kociarni, więc w PIĄTEK zapraszam na 19:30
Obrazek

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Wto wrz 27, 2011 13:29 Re: Forum

UFF cały tydzień pełny :D
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 26.09.-02.10.2011 r.
26.09. pon. rano Beatka wie. Teresa
27.09. wt. rano Beatka wie. MaraS.
28.09. śr. rano Beatka wie MaraS.
29.09. czw.rano Bogusia, Asia wie. Teresa
30.09. piat rano Beatka wie. Monika
01.10. sob. rano Marta wie. Ewa
02.10. niedz. rano Agata wie. Dorotka
grafik przeklejam na 1 stronę :D

terenia1

Post » Wto wrz 27, 2011 13:38 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

Bardzo serdecznie witam Ewę .Pomoc Twoja będzie na wagę zlota bo z dyzurami trochę kiepsko .
Czy tylko u Ciebie wchodzi pomoc popoludniowa czy rano czasem też byłoby mozliwe .Pytam bo ja mogę czasem brac rano od pn -pt tylko trochę niedomagam zdrowotnie i z miłą checią dyzurowałabym z pomocą jak Gosia by nie mogła .Ze wzgledu na zdrowie dyzuruję z Gosią.

Teresko mam propozycję co do grafika dyzurów.
Uwazam ze dobrze byloby wystawiać grafik na nowy tydzień w piatek wieczorem tak aby przez sobotę i niedzielę wszyscy mieli ,,obowiazek,, określić kiedy bedzie dyzurował.Fajnie by bylo jezeli ktoś nie moze to napisal ja odpadam .Czesto jest tak
ze czeka się do ostatniej chwili ze zgodą bo jest nadzieja ze moze ktoś się zglosi.To bardzo stresujące czekac czy ktoś bedzie u kotków czy nie .Nie mozemy ciągle spychać na Jadzię bo ona też nie jest ze stali.
Tym sposobem juz od poniedzialku wiedzielibysmy czy trzeba dodatkowo się zapisać ,lepiej gospodarowaloby się swoim czasem bo bylby czas aby cos zmienić jak komus cos wypadnie itp.

Proszę o przedyskutowanie tej propozycji,moze tez ktos ma lepsze pomysly aby usprawnić zapisywanie się na dyzury.
Prosze też aby nie zostawiac tego co napisałam bez komentarza .
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Wto wrz 27, 2011 14:21 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

Dziękuję Tereniu. Podaję mój numer kontaktowy i bardzo bym Cię prosiła o przesłanie mi telefonów do dziewczyn, bo faktycznie najlepiej jest się konkretnie umówić. Baaardzo bym Ci była wdzięczna za klucze - widzę ,że jesteś wpisana na czwartek wieczorem, to spotkamy się w Chatce.
Do Wiesia: na razie nie mam możliwości podjęcia się porannych dyżurów w tygodniu:( , ale w niedziele natomiast tak.
Odnośnie longera, fatalnie , że rozwineła sie infekcja. Mam w domu synulox, ale tylko 2 tabletki, przyniosę i spróbujemy mu może podać w jedzonku.
Pozdrawiam forumowiczów.
Obrazek Obrazek Obrazek

Czy dom bez kota – najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego – zasługuje w ogóle na miano domu? :(
Mark Twain

Jesteśmy, by służyć zwierzętom. Obrazek

Kocia Mama Ewa

Od: Wto wrz 27, 2011 11:17

Post » Wto wrz 27, 2011 14:22 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

Zapomiałam podać mój numer : 532-45-85-85. Ewa
Obrazek Obrazek Obrazek

Czy dom bez kota – najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego – zasługuje w ogóle na miano domu? :(
Mark Twain

Jesteśmy, by służyć zwierzętom. Obrazek

Kocia Mama Ewa

Od: Wto wrz 27, 2011 11:17

Post » Wto wrz 27, 2011 14:37 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

wiesiak pisze:Teresko mam propozycję co do grafika dyzurów.
Uwazam ze dobrze byloby wystawiać grafik na nowy tydzień w piatek wieczorem tak aby przez sobotę i niedzielę wszyscy mieli ,,obowiazek,, określić kiedy bedzie dyzurował.Fajnie by bylo jezeli ktoś nie moze to napisal ja odpadam .Czesto jest tak
ze czeka się do ostatniej chwili ze zgodą bo jest nadzieja ze moze ktoś się zglosi.To bardzo stresujące czekac czy ktoś bedzie u kotków czy nie .Nie mozemy ciągle spychać na Jadzię bo ona też nie jest ze stali.
Tym sposobem juz od poniedzialku wiedzielibysmy czy trzeba dodatkowo się zapisać ,lepiej gospodarowaloby się swoim czasem bo bylby czas aby cos zmienić jak komus cos wypadnie itp.

Wiesiu jak najbardziej ja mogę to robić :) natomiast często bywa tak ze jeszcze jeden tydzień pusty a już zbliża się nowy tydzień :) A co do obowiązku :wink: ja niestety nikogo do niczego nie mogę zmusić, moge prosić zawsze staram się to robić, ale czasmi widać jak jest z moimi prośbami - nawet czasami sie nikt nie odezwie :ryk:

terenia1

Post » Wto wrz 27, 2011 15:22 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

Obrazek

Obrazek

oto dzisiejsze efekty nauki wklejania zdjęć

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Wto wrz 27, 2011 15:27 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

terenia1 pisze:

Wiesiu jak najbardziej ja mogę to robić :) natomiast często bywa tak ze jeszcze jeden tydzień pusty a już zbliża się nowy tydzień :) A co do obowiązku :wink: ja niestety nikogo do niczego nie mogę zmusić, moge prosić zawsze staram się to robić, ale czasmi widać jak jest z moimi prośbami - nawet czasami sie nikt nie odezwie :ryk:

Myśle że nie wynika to z nadziei że ktos inny przyjdzie. Ja np. mam taką prace że czasem wiem o tym że mam wolny czas dzień wczesniej i nie moge deklarować z takim wyprzedzenie..... Wiec w takiej formule ja odpadam :(
Obrazek

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Wto wrz 27, 2011 16:34 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

felinae pisze:
terenia1 pisze:[quote="wiesiak

Myśle że nie wynika to z nadziei że ktos inny przyjdzie. Ja np. mam taką prace że czasem wiem o tym że mam wolny czas dzień wczesniej i nie moge deklarować z takim wyprzedzenie..... Wiec w takiej formule ja odpadam :(

Dlatego prosilam o dyskusję i propozcje wiadomo ,ze nie kazdemu to moze pasować ,a nie chcę aby ktoś z nas zrezygnował .
Jak to nie pasuje niech zostanie po staremu .
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, zyskałby na tym człowiek, a stracił kot.

Mark Twain

wiesiak

Od: Nie sty 09, 2011 21:20

Post » Wto wrz 27, 2011 16:42 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

felinae pisze:
terenia1 pisze:

To prawda co pisze Monika - np. ja mam teraz taka sytuacje , ze bardzo czesto dowiaduje sie np.dzis , ze jutro musze to i to. Dlatego tez zadko jestem w stanie zapisac sie na dyzur z kilkudniowym wyprzedzeniem , mialam juz sytuacje gdy w panice szukalam zastepstwa na swoj dyzur , ktory uprzednio zadeklarowalam, a w przeddzien sie okazywalo ze np. musze byc w pracy na 8:00 ... Dlatego ja jestem zmuszona pozostac przy " wskakiwaniu " na dyzury jak tylko moge , nie ode mnie to zalezy. Wiec jest nas juz dwie ja i fealinae , ktore raczej nie beda mogly sie zapisywac z wyprzedzeniem , ale to nie oznacza ze nie chce chodzic na dyzury :kotek:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Wto wrz 27, 2011 16:52 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

No z nami też to różnie bywa. Czasem da radę się zapisać wcześniej, a czasem bierzemy to co zostaje ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

asiek_i_boguś

Od: Wto sty 11, 2011 18:30

Post » Wto wrz 27, 2011 17:04 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

Bona44 pisze:Obrazek

Obrazek

oto dzisiejsze efekty nauki wklejania zdjęć

Lo matko , toz to siostra mojego Jogiego ( misia Jogiego jakby ktos nie wiedzial , tego samego co trudnil sie zawodowo kradzieza koszy piknikowych ). Bardzo ladnie wkleilas Bozena , a mnie fotosik ma w d....naprawde nie wiem o co im chodzi pisza ze mam zly mail :evil: :evil: :evil:

gosiakot

Post » Wto wrz 27, 2011 17:44 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

Pamiętacie te trzy małe chorowitki zimprezy???
to one :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Wto wrz 27, 2011 17:51 Re: Kocia Chatka zapraszam do 16 części wątku

majencja pisze:Pamiętacie te trzy małe chorowitki zimprezy???
to one :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ja pamietam , nosilas je na rekach i karmilas z buteleczki jak niemowlaki

gosiakot

[poprzednia][następna]