Plaskate, Rude - koty generalnie acz nie zawsze normalnie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 28, 2011 18:59 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

dalia pisze:to mamy nowego kotka w Poznaniu :mrgreen:

zdjęcie tego miliona dolarów i Maksia poproszę :mrgreen:

Maksia też bym chciała.............
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie sie 28, 2011 19:02 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

Neigh pisze: To jest najladniejszy pers jakiego z tak bliska widzialam.

O ile pers może być ładny, to...Teodor jest sliczny :1luvu: Gdybym mogła jeszcze mieć kota i nie mogłabym mieć miaukuna to..... :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Nie sie 28, 2011 19:10 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

Beda........ale dzis np. Tz drzwi balkonowe zryte jeszcze przez rozne psie tymczasy maluje.

Wejsciowe wygladaja jeszcze gorzej......totalnie pozrywana okleina ( Tolunia + taka jedna Zjawa ( tymczas ) ). Ja sie czasem tego wstydze.......jak w melinie normalnie.
Stad jak TZ caly dzien maluje to mu glupio troche glowe zawracac zdjeciami.

Do tego cholera jasna musze zrobic nowe Gumtree i Allegro kociakom. Jak za chwile domu nie znjada, to ja je musze zabrac.........Cudownie, no pieknie po prostu.
Zrobilabym ogloszenia, ale mam popsuty komp........ani zdjecia zapisac. Na tym notebooku to guzik moge. A jeszcze mi sie poczta blokuje na onecie jak wchodzie przez strone........eeeeeeetam
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie sie 28, 2011 19:24 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

Przycupnę cichutko. :)
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Nie sie 28, 2011 19:26 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

MariaD pisze:Przycupnę cichutko. :)

też na zdjęcia Maksia Kury i na rude milion dolarów czekasz? :mrgreen:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Nie sie 28, 2011 19:28 Re: Plaskate Gęby:-) czyli Wytrzeszcz i Mała Brzydulka

shira3 pisze:
Neigh pisze: To jest najladniejszy pers jakiego z tak bliska widzialam.

O ile pers może być ładny, to...Teodor jest sliczny :1luvu: Gdybym mogła jeszcze mieć kota i nie mogłabym mieć miaukuna to..... :roll:

hmm... Dimuszka jest ładny :twisted: i wszyscy! się nim zachwycają, nawet ci niekotolubni o! on gwiazdorzy 8)
wczoraj było u nas kilka osób, kocica się chowa po kątach, a Dima siedzi na środku pokoju, gapi się na wszystkich, przyjmuje łaskawie zachwyty i się bawi :mrgreen:
wniosek: pers może być ładny! co ja gadam 8O :ryk:

dalia pisze:

jakby co to ja też w gronie czekających
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Nie sie 28, 2011 19:30 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

dalia pisze:

Ja kibicuję Teosiowi od dość dawna, tylko siedziałam cicho.

dalia, wiesz, że na hasło MCO mnie się włącza specjalny tryb. Takie zboczenia jakieś dziwne. :mrgreen:

Zdjecia wszelakie chętnie zobaczę, ale ja z tych cierpliwych. :D
Obrazek

MariaD

Post » Nie sie 28, 2011 19:41 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

MariaD pisze:
dalia pisze:

dalia, wiesz, że na hasło MCO mnie się włącza specjalny tryb. Takie zboczenia jakieś dziwne. :mrgreen:

wirusówka jakaś nieuleczalna bo ja tez tak mam 8)
Obrazek

dalia

Post » Nie sie 28, 2011 19:42 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

dalia pisze:
MariaD pisze:
dalia pisze:

wiecie, że nie widziałam MCO na żywo :oops: chciałam się wybrać teraz do Opola, ale...
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Nie sie 28, 2011 19:50 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

ezzme pisze:
dalia pisze:
MariaD pisze:
dalia pisze:

wiecie, że nie widziałam MCO na żywo :oops: chciałam się wybrać teraz do Opola, ale...

przybywaj do mnie na kawę, pokażę parę sztuk i pozwolę wygłaskać :wink:
Obrazek

dalia

Post » Nie sie 28, 2011 19:51 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

dalia pisze:
ezzme pisze: wiecie, że nie widziałam MCO na żywo :oops: chciałam się wybrać teraz do Opola, ale...

Ja też nie widziałam..... :roll: A myślę, że są cuuuudne :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Nie sie 28, 2011 20:00 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

Zapraszam do Warszawy. Była wcześniej dyskusja o groźnym wyrazie "twarzy" MCO. Mam w domu jedną sztukę szczególnie obdarzoną w tym względzie. Bajrę. :D
Obrazek

MariaD

Post » Nie sie 28, 2011 20:01 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

shira3 pisze:
dalia pisze:
ezzme pisze: wiecie, że nie widziałam MCO na żywo :oops: chciałam się wybrać teraz do Opola, ale...

Ja też nie widziałam..... :roll: A myślę, że są cuuuudne :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

najcudniejszy mają charakter :wink:
również zapraszam na kawę :wink:

i tak tylko powiem ze znów wiem o mco szukających domu (jeden do niezakoconego domu)
kurde chyba klątwa mnie dopadła z kotami mco :(
Obrazek

dalia

Post » Nie sie 28, 2011 20:02 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

MariaD pisze:Zapraszam do Warszawy. Była wcześniej dyskusja o groźnym wyrazie "twarzy" MCO. Mam w domu jedną sztukę szczególnie obdarzoną w tym względzie. Bajrę. :D

oj tak :oops:
potwierdzam
Obrazek

dalia

Post » Nie sie 28, 2011 20:08 Re: Plaskate Gęby - Wytrzeszcz szuka domu, Amelka w Ds:-)

MariaD pisze:Zapraszam do Warszawy. Była wcześniej dyskusja o groźnym wyrazie "twarzy" MCO. Mam w domu jedną sztukę szczególnie obdarzoną w tym względzie. Bajrę. :D

Ja tylko z onieśmieleniem śledzę wasz wątek :1luvu: Onieśmieleniem pięknem :1luvu: :1luvu: Aleście daleko :wink:
Obrazek Obrazek

shira3

[poprzednia][następna]