krynia08 pisze:MaryLux pisze:kotx2 pisze:no ja zdjenciof sysków na miau jeszcze nie było![]()
I nie będzie, bo ja mam ino pryszcze, nic ponadto
chcesz oxycort?![]()
![]()
dawaj
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:MaryLux pisze:kotx2 pisze:no ja zdjenciof sysków na miau jeszcze nie było![]()
I nie będzie, bo ja mam ino pryszcze, nic ponadto
chcesz oxycort?![]()
![]()
krynia08 pisze:trzeba jakiegoś tu dziadka do kompleta![]()
minimum 66 latów co by sie już nie gorszył
![]()
![]()
kotx2 pisze:a tak na powaznie,mojej znajomej szwagierka ma rozmiar J,tez nie wierzyłam,dopóki jej nie poznałam,ponadto chodzi bez stanika bo tak jej wygodnie
kotx2 pisze:a tak na powaznie,mojej znajomej szwagierka ma rozmiar J,tez nie wierzyłam,dopóki jej nie poznałam,ponadto chodzi bez stanika bo tak jej wygodnie
MaryLux pisze:kotx2 pisze:a tak na powaznie,mojej znajomej szwagierka ma rozmiar J,tez nie wierzyłam,dopóki jej nie poznałam,ponadto chodzi bez stanika bo tak jej wygodnie
To jakaś estetyka inaczej
krynia08 pisze:kotx2 pisze:a tak na powaznie,mojej znajomej szwagierka ma rozmiar J,tez nie wierzyłam,dopóki jej nie poznałam,ponadto chodzi bez stanika bo tak jej wygodnie
a jak po schodach?![]()
musi nosić w prześcieradle
![]()
![]()
kotx2 pisze:krynia08 pisze:kotx2 pisze:a tak na powaznie,mojej znajomej szwagierka ma rozmiar J,tez nie wierzyłam,dopóki jej nie poznałam,ponadto chodzi bez stanika bo tak jej wygodnie
a jak po schodach?![]()
musi nosić w prześcieradle
![]()
![]()
nie wiem ,nie pytałam jak wchodzi po schodach
krynia08 pisze:ja mam minus A![]()
![]()
![]()
![]()
krynia08 pisze:MaryLux pisze:kotx2 pisze:a tak na powaznie,mojej znajomej szwagierka ma rozmiar J,tez nie wierzyłam,dopóki jej nie poznałam,ponadto chodzi bez stanika bo tak jej wygodnie
To jakaś estetyka inaczej
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:Oj wariatki
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka, puszatek i 335 gości