Wielki kot Kapitan Bryś - szuka swojego portu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 19, 2011 20:19 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

meksykanka pisze:Zrobiłam dla Brynia i operację ślepaczka Nero mój debiutancki bazarek.
viewtopic.php?f=20&t=129272
Nie jestem pewna czy on "trzyma się kupy" (no, niestety Brysiu znowu o koopie :oops: :oops: )
Będę jeszcze dokładać i ewentualnie poprawiać.
Tekst wpisałam jak potrafiłam.

Proszę o uwagi i ewentualne podbijanie jeśli ktoś dysponuje czasem i możliwościami...

Oj, śliczności tam są :1luvu:
Dopisz może tylko ile trwa licytacja od momentu złożenia pierwszej oferty, a tak wszystko super :ok:
po_prostu_kaska

Post » Nie cze 19, 2011 22:11 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Zosiu jesteś niesamowita. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:Bryś dziękuje :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon cze 20, 2011 6:45 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Kapitanie Brysiu, meldujemy się na pokładzie.
Wiem, że tylko piraci noszą kolczyki... ale jakbyś coś wybrał dla Twojej damy serca to zapraszam na Twój i Nerusia wspólny bazarek.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon cze 20, 2011 12:25 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

I spóźniona załoga też się melduje. :kotek:

horacy 7

Post » Pon cze 20, 2011 18:57 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Miłego poniedziałku :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon cze 20, 2011 19:03 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Brysiu, dobrych wiatrów w kierunku domku :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon cze 20, 2011 19:26 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Bardzo fajnie na cafeanimal napisałeś. Rzeczowo. :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon cze 20, 2011 19:33 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

MalgWroclaw pisze:Bardzo fajnie na cafeanimal napisałeś. Rzeczowo. :ok:

Dzięki, ale to tekst wypracowany wspólnie na tym wątku przecież :mrgreen: Ja to tylko powklejałem.
Szkoda że poza Allegro nie można dowolnie wklejać zdjęć do tekstu. Zawsze polecam tę wersję:
http://allegro.pl/brys-najwspanialszy-k ... 16832.html

Nota bene Bryś od piątku ma 144 odsłony.

Pozdrawiam!

Adam
aburacze

Post » Pon cze 20, 2011 21:13 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Coś dzisiaj słabo pokład szoruje bo czasu brakuje,Brysiu wybacz. :P

horacy 7

Post » Pon cze 20, 2011 21:15 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Ja też krążę pomiędzy bazarkiem a innymi zadaniami i chyba wachtę zawaliłam :oops:
Kapitan Bryś wybaczy :roll:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon cze 20, 2011 21:42 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

meksykanka pisze:Ja też krążę pomiędzy bazarkiem a innymi zadaniami i chyba wachtę zawaliłam :oops:
Kapitan Bryś wybaczy :roll:

No, jak przy bazarku, to tak jakby wachta - przy żaglach albo co :ryk: Nie wszyscy muszą szorować pokład
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon cze 20, 2011 21:43 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

meksykanka pisze:Kapitanie Brysiu, meldujemy się na pokładzie.
Wiem, że tylko piraci noszą kolczyki... ale jakbyś coś wybrał dla Twojej damy serca to zapraszam na Twój i Nerusia wspólny bazarek.

A to Bryś nie jest piratem? Myślałam, że jak najbardziej :twisted:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon cze 20, 2011 21:57 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

Ja myślę, że on jest takim zamaskowanym piratem, tak że nie chce się dla celów marketingowych ze swoim statusem obnosić.
Ale załogę krótko trzyma i sznurem po łydkach za niesubordynację smaga.
I jak widać i tak bezskutecznie, bo ta cały czas rum podkrada, szczególnie w weekendy.

Pirat, nie pirat, ale jeszcze pożegluje :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pon cze 20, 2011 22:28 Re: Brynio ogromny buranio - FELV - prosimy o wsparcie i DOM

meksykanka pisze:Ale załogę krótko trzyma i sznurem po łydkach za niesubordynację smaga.
I jak widać i tak bezskutecznie, bo ta cały czas rum podkrada, szczególnie w weekendy.

A wcale że nie, bo skutecznie! Może trochę chaotycznie, ale do przodu wszystko zmierza. Widzieliście, ile cegiełek Kapitan zebrał do wczoraj na Allegro? Zobaczcie:
http://allegro.pl/kup-cegielke-uratuj-b ... 96611.html

Widzę że Renifer też już konto na miau.pl, więc On też będzie tu się meldował?

Pozdrawiam Was serdecznie!

Adam
aburacze

[poprzednia][następna]