Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:witamy się u Frani
zzuzu pisze:ale przynajmniej przepisowa ilość jajek, bo się martwiłaś po tych dwóch pierwszych.
JaEwka pisze:Chciałam zrobić jajecznice to się Karola ubiegła i zżarłaco my będziemy w sobote jeść
JaEwka pisze::mrgreen: no już się doczekac nie mogę mniam mniam.
A ty wiesz czy ty nie wiesz że w razie czego podjedziemyw sob do Mruczeńki po mydełka ale jeszcze da znać czy będzie wolna
Gibutkowa pisze:JaEwka pisze::mrgreen: no już się doczekac nie mogę mniam mniam.
A ty wiesz czy ty nie wiesz że w razie czego podjedziemyw sob do Mruczeńki po mydełka ale jeszcze da znać czy będzie wolna
No wiem, przecież na wątku mydełkowym pisałam
Gibutkowa pisze:Franka si/e zakłaczyła a do tego rzygnęła piórkiem z piłeczki. Następny kot pożeracz wszystkiego?NIEEEEE
Anna61 pisze:Gibutkowa pisze:Franka si/e zakłaczyła a do tego rzygnęła piórkiem z piłeczki. Następny kot pożeracz wszystkiego?NIEEEEE
U mnie co jakiś czas czas któreś tak rzygnie,a ogonki od myszek to zżera notorycznie Buńka.
Gibutkowa pisze:Anna61 pisze:Gibutkowa pisze:Franka si/e zakłaczyła a do tego rzygnęła piórkiem z piłeczki. Następny kot pożeracz wszystkiego?NIEEEEE
U mnie co jakiś czas czas któreś tak rzygnie,a ogonki od myszek to zżera notorycznie Buńka.
Aniu ja pamiętam o tym bazarku ale muszę parę rzeczy dokupić, a tez czekam aż się kolega zdecyduje jakie mam kolczyki dla jego dziewczyny zrobić i dopiero wtedy będę zamawiać. Ale pamiętam
Anna61 pisze:Gibutkowa pisze:Anna61 pisze:Gibutkowa pisze:Franka si/e zakłaczyła a do tego rzygnęła piórkiem z piłeczki. Następny kot pożeracz wszystkiego?NIEEEEE
Aniu ja pamiętam o tym bazarku ale muszę parę rzeczy dokupić, a tez czekam aż się kolega zdecyduje jakie mam kolczyki dla jego dziewczyny zrobić i dopiero wtedy będę zamawiać. Ale pamiętam
Przecież nie pytałam o bazarekbo zapomniałam
pod te lata to już tak jest.
Agness78 pisze:Kolejna koteńka szuka DSviewtopic.php?f=13&t=131569&p=7819889#p7819889
Zapraszam na wątek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 456 gości