DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 21, 2011 13:56 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

już daję zdjęcie serdelka :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon lut 21, 2011 14:16 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

A czy na tym wątku dowiemy się jak teraz miewa się Carlitek ?
Nie pytam o szczegóły medyczne , a na nowy wątek nie chcę wchodzić -mam dosyć obrzucania się błotem :evil:
Bardzo martwię się o wszystkie bezdomne zwierzątka w te siarczyste mrozy :( :(

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Pon lut 21, 2011 14:26 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

oj,Farcia ja tez bardzo czekam na koniec zimy bo boli mnie serce na myśl o tych zmarzniętych łapkach i futerkach :roll:

Na tym wątku nie będę szczegółowo pisać o stanie zdrowia Carlita,bo jego zdrowie nie jest głównym tematem tego wątku.
Oczywiście jeśli ktoś z przyjaciół DTSmarti jest zainteresowany szczegółowymi wiadomościami o nim to w miarę przeprowadzanych badań,zmian terapii, chętnie o tym zawiadomię drogą PW.

Proszę aby,przy okazji, wpisały "zgłoszenie" osoby chcące otrzymywać takie PW
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon lut 21, 2011 14:32 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

Obrazek

Chmurka ma większy brzuszek niż wtedy jak ją wiozłam do Ciebie, gdy była tuż przed porodem!!!!! Chyba trzeba będzie DS uświadomić że tusza kociastym to jednak nie służy :)
magdajedral

Post » Pon lut 21, 2011 14:37 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

magdajedral pisze:
casica pisze:
smarti pisze:Casico-jeśli chcesz to roztrząsać to nie na tym wątku-na tym watku,(zwłaszcza po wyczyszczeniu) jest to nie na temat

Owszem to ten temat, jeśli skupisz się na tym co napisałam.
Rzuciłaś tutaj niczym nie poparte oskarżenia w stosunku do łódzkiego schroniska.
Skoro usunięto odpowiedzi na ten Twój post, powinno się usunąć również Twój post. Tak by było uczciwie i wyłącznie do tego się odnoszę.

Chciałam zauważyć, że to wątek, który założyła smarti......

I w związku z tym ma prawo rzucać niczym nie popartymi, poza własnym widzimisię, oskarżeniami wedle kaprysu, czy tak?
Jesli tak, to gratulacje.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pon lut 21, 2011 14:38 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

Jej Duża twierdzi że ją ciągle odchudza.
To b.miła pani ale kocha ją ponad życie,bardzo się nią przejmuje i to przybiera taki kształt ze nie potrafi jej niczego odmówic :roll:
Może bliżej wiosny "wprosimy się" do pani w odwiedziny do Chmurki-Feli i ją troszkę nastraszymy w kwestiach zywieniowych? Co Ty Madzia na to?

smarti

Post » Pon lut 21, 2011 14:57 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

Jak najbardziej za jestem. I w ramach prezentu weźmiemy..... karmę :)
magdajedral

Post » Pon lut 21, 2011 15:02 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

o to,to,Madzia :ok: :ok: :D

Sz.Kocie,Bąbla wszyscy kochamy ale koleżanka Ozymandias dostała bezwzgledny zakaz dokocenia-czyli Bąbel dalej szuka.
Co ważne od tygodnia je już drugi rodzaj karmy i jest ok-dzis wprowadzę następny :ok: :ok:

Melcia ma wizytę tej córki weta we środę i w piątek ma jechac do domku-państwo co ją chcieli to ich opisałam :roll:

Devi to pani pełną gębą a Fionka bardzo powoli sie oswaja.

Promyś czeka na swoja kolejkę do testu bo z racji wydatków na Carlita,dla Promysia mi już kasy nie starcza.
Edisia pomyka już coraz częściej bez kołnierza i jak ich (do michy) rozdzielam z Bąblem to robi się lament na całą chałupę :roll:
A Trisia się cudnie zagoiła ale zrobiła się niejadkiem-chyba z samotności-dzisiaj to się zmieni-w weekend nie dałam rady bo byłam taka chora że ledwo żywa.

smarti

Post » Pon lut 21, 2011 15:04 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

Po wypłacie coś podeślę.
Trzymajcie się cieplutko :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lut 21, 2011 15:07 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

Ja też po 1 coś prześlę.
magdajedral

Post » Pon lut 21, 2011 15:15 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

Hehe ma torbę jak mój Gucio :P już to gdzieś napisałam kochanego futrzastego brzucha nigdy za wiele :P Oby tylko nic jej się tam nie otłuściło :) karma light by się panience jednak przydała :)

magdajedral pisze:Obrazek

Chmurka ma większy brzuszek niż wtedy jak ją wiozłam do Ciebie, gdy była tuż przed porodem!!!!! Chyba trzeba będzie DS uświadomić że tusza kociastym to jednak nie służy :)
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pon lut 21, 2011 15:58 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

Jak Pani ją chce karmić to niech karmę suchą zmieni na light (RC, Trovet) a z mokrej niech daje tylko kurczakową (ale taką z widocznymi kawałakmi kurczaka, nie kosteczkową sztucznie formowaną) albo gotowanego czy surowego kurczaka - i to w sporych ilościach, tak żeby kota mniej suchego jadła. Mój Mietek tak ładnie z wagi spadł - powolutku ale skutecznie, bez efektu jo-jo :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lut 21, 2011 16:10 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

Hej, witam wszystkich :)

Mi się też wydaje, że Trisia to tak z samotności. I że Fiona i Devi ją z tego wyleczą 8)
Jak Bąbel będzie na "normalnej" karmie, to może też go do dziewczyn wrzucić? Żeby go Ediśka nie tłukła i nie było problemu z dzieleniem jedzenia?
Ile kosztują testy na Promyka tak mniej więcej?
I trzymam kciuki za wizytę zapoznawczą Meli :ok:

Powiem też, że oskarżenie Smarti wobec łódzkich wetów zostawiłam w nowym wątku celowo - właśnie dlatego, by była szansa się wytłumaczyć. I już jest wytłumaczone, a Smarti wycofała swoje oskarżenia i przeprosiła. Nie ma co dalej roztrząsać, a ewentualnych chętnych zapraszam do Carlitkowego wątku.

Gratuluję dokocenia, Smarti. Szkoda, że w tak smutnych okolicznościach...
Kiedy będą wrzucone skany z jego wizyt u wetów?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon lut 21, 2011 16:21 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

Widzę, że jednak się nic tu nie zmieniło :(

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon lut 21, 2011 16:37 Re: DT Smarti 2- MELA czeka na domek..DEVI i FIONKA idą do TRISI

Chciałam zapytać jak postępuje leczenie Fionki i Dewi?. Czy Fionka trochę się już uspokoiła, czy nadal jest taka nieufna?

Ponadto w kwestii finansowej, bazarek cegiełkowy zakończył się sprzedaniem wszystkich cegiełek. Czy DT Smarti wystąpił już z fakturami ?
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

[poprzednia][następna]