solangelica pisze:Mantra na dzis: A co mam sobie k...a nie poradzic?!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
psiama pisze:Dobra matra !
Etiopia pisze:psiama pisze:Dobra matra !
Dobra![]()
![]()
Moja się nie nadaje do napisania na forum
BUSIO pisze:Dziewczyny,przyłączam się do siedzących w wielkim ,głębokim dole.Dowiedziałam się,że wczoraj poleciała w mojej firmie głowa,jutro ma lecieć następna...Nie wiadomo kto i za co... Ja mogę być tą "następną"![]()
![]()
BUSIO pisze:Tak mi smutno,tak mi źle.Przyszłam tu do Was naładować się pozytywną energią,ale widzę,że i u Was smutno.Ściskam Siostry i idę przytulić się do Busia
Dzyśka pisze:Wy nie uwierzycie, gdzie mnie Kamila podrapałaWchodziłam grzecznie do pokoju, a ta mała piczka usiadła w progu, tak, że drzwi nie szło zamknąć. No to, chcąc być kulturalną, zamiast jej kopa zdrowego zasadzić, coby się przesunęła, wzięłam tą mendę społeczną na ręce. A że ona mocno zamyślona była (no bo siedząc na tym progu życie swoje kocie głęboko kontemplowała), to wzięta na ręce wystraszyła się jak Lepper zamknięcia solarium i w tej panice wszystkie cztery zestawy pazurów wysunęła i odbiwszy się nimi od mojej szanownej osoby spieprzyła z pokoju. I podrapała mnie, no wyobraźcie sobie, w sam sutek!!! Mam teraz gustowne cięcie po cycku! A jak to ustrojstwo boli, stanika nie mogę założyć
pomponmama pisze:Nie smućcie się siostry drogie, życie mamy tylko jedno więc nie należy go marnować na gorsze dniU mnie tez się za chwilę w pracy pewnie zadzieją różne rzeczy - inwentaryzacja przede mną i to tak zorganizowana, że >?><)*%&*(&!!! Zanosi się na to, że 31 grudnia do późnych godzin wieczornych spędzę w sklepie
Ale nic to! Dam radę i jeszcze się odbiję - jutro będzie lepiej, a dzisiaj też nie jest tak źle, wszak mam to, co najważniejsze - cudowne, zdrowe dziecko, pracę (jaka jest, ale zawsze....), no i trzy kochane koty!
Szczęściara ze mnie i tyle
A że nie mam kasy, że nie wiadomo jak się moje losy z tą praca potoczą, że nie mogę mieć tych rzeczy, które bym bardzo chciała.... nic to! Najważniejsze mam, a na resztę zaczekam!
Cieszcie się dziewczyny tym, co macie, bo jak mówi piosenka; "chwila, która trwa, może być najlepszą z twoich chwil...". Koniec żalów - nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 441 gości