PAKT CZAROWNIC XX

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 29, 2010 11:03 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Dobra matra ! :D
solangelica pisze:Mantra na dzis: A co mam sobie k...a nie poradzic?! :twisted:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Śro gru 29, 2010 11:10 Re: PAKT CZAROWNIC XX

psiama pisze:Dobra matra ! :D

Dobra :ok: :1luvu:

Moja się nie nadaje do napisania na forum :twisted:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Śro gru 29, 2010 11:15 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Witam!
U nas dzis przestój jakis...
Gdzie klienciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :?:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro gru 29, 2010 12:03 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Etiopia pisze:
psiama pisze:Dobra matra ! :D

Dobra :ok: :1luvu:

Moja się nie nadaje do napisania na forum :twisted:

napisz! napisz! :) najwyzej wygwiazdkujemy wylgaryzmy :P

Vil klienci pewnie lapia oddech po swiatecznych imprezach :) ja do dzis czuje sie pekata jak balon...
ale bigosik pierwsza klasa mniam.
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Śro gru 29, 2010 16:33 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Dziewczyny,przyłączam się do siedzących w wielkim ,głębokim dole.Dowiedziałam się,że wczoraj poleciała w mojej firmie głowa,jutro ma lecieć następna...Nie wiadomo kto i za co... Ja mogę być tą "następną" :strach: :crying: :strach:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Śro gru 29, 2010 16:41 Re: PAKT CZAROWNIC XX

BUSIO pisze:Dziewczyny,przyłączam się do siedzących w wielkim ,głębokim dole.Dowiedziałam się,że wczoraj poleciała w mojej firmie głowa,jutro ma lecieć następna...Nie wiadomo kto i za co... Ja mogę być tą "następną" :strach: :crying: :strach:

Busio nie bój nie będzie źle nie polecisz .....

Sol daruje sobie nie będę tego pisać 8)
IT'S OVER

Etiopia

Post » Śro gru 29, 2010 16:49 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Tak mi smutno,tak mi źle.Przyszłam tu do Was naładować się pozytywną energią,ale widzę,że i u Was smutno.Ściskam Siostry i idę przytulić się do Busia :cry:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Śro gru 29, 2010 16:53 Re: PAKT CZAROWNIC XX

BUSIO pisze:Tak mi smutno,tak mi źle.Przyszłam tu do Was naładować się pozytywną energią,ale widzę,że i u Was smutno.Ściskam Siostry i idę przytulić się do Busia :cry:

Busik czuj sie mocno, mocno uscisnieta.... Nie boj sie. Co ma byc, to bedzie. To, co robisz rob dobrze i pamietaj o jednym: nie przewidzimy wszystkiego ale mozemy nadal wyciagac z zycia to, co najlepsze.
PRzytulenie sie do Busia jest najlepszym lekarstwem na smutek. Moj Glus wyraza podobne opinie -ostatnio caly czas depcze po mnie, po mojej twarzy, brzuchu, wczoraj zapodal mi masaz pazurami po dekolcie, bo taaak sie strasznie stesknilo kocisko za swoja Duza... Wiec Busiu, przytul Busia i nie martw sie bardzo, martw sie tylko tyle ile trzeba.
PORADZISZ SOBIE! A CO MASZ SOBIE K...A NIE PORADZIC?! TY????

solangelica

Post » Śro gru 29, 2010 16:56 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Obrazek

solangelica

Post » Śro gru 29, 2010 17:08 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Wy nie uwierzycie, gdzie mnie Kamila podrapała 8O Wchodziłam grzecznie do pokoju, a ta mała piczka usiadła w progu, tak, że drzwi nie szło zamknąć. No to, chcąc być kulturalną, zamiast jej kopa zdrowego zasadzić, coby się przesunęła, wzięłam tą mendę społeczną na ręce. A że ona mocno zamyślona była (no bo siedząc na tym progu życie swoje kocie głęboko kontemplowała), to wzięta na ręce wystraszyła się jak Lepper zamknięcia solarium i w tej panice wszystkie cztery zestawy pazurów wysunęła i odbiwszy się nimi od mojej szanownej osoby spieprzyła z pokoju. I podrapała mnie, no wyobraźcie sobie, w sam sutek!!! Mam teraz gustowne cięcie po cycku! A jak to ustrojstwo boli, stanika nie mogę założyć :evil:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Śro gru 29, 2010 17:08 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Mufasek na co dzień niedotykalski od pewnego czasu ciągle do mnie podchodzi przytula się przymila wywala brzuszek ..... :1luvu: :1luvu:

Tak samo przymila się i przytula do dziuni.
IT'S OVER

Etiopia

Post » Śro gru 29, 2010 17:09 Re: PAKT CZAROWNIC XX

BUSIO pisze:Tak mi smutno,tak mi źle.

Nie tylko Tobie kochana... :(
ObrazekObrazekObrazek

skwareek

Od: Pon maja 03, 2010 12:42

Post » Śro gru 29, 2010 17:11 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Dzyśka pisze:Wy nie uwierzycie, gdzie mnie Kamila podrapała 8O Wchodziłam grzecznie do pokoju, a ta mała piczka usiadła w progu, tak, że drzwi nie szło zamknąć. No to, chcąc być kulturalną, zamiast jej kopa zdrowego zasadzić, coby się przesunęła, wzięłam tą mendę społeczną na ręce. A że ona mocno zamyślona była (no bo siedząc na tym progu życie swoje kocie głęboko kontemplowała), to wzięta na ręce wystraszyła się jak Lepper zamknięcia solarium i w tej panice wszystkie cztery zestawy pazurów wysunęła i odbiwszy się nimi od mojej szanownej osoby spieprzyła z pokoju. I podrapała mnie, no wyobraźcie sobie, w sam sutek!!! Mam teraz gustowne cięcie po cycku! A jak to ustrojstwo boli, stanika nie mogę założyć :evil:

Oj bidna ..... :(

Odkaziłaś odpowiednio ? Bo to delikatne .....

peroxygel -woda utleniona w żelu nie szczypiąca

tribiotyk maść z antybiotykiem

Rivel riwanol w żelu
IT'S OVER

Etiopia

Post » Śro gru 29, 2010 18:19 Re: PAKT CZAROWNIC XX

Nie smućcie się siostry drogie, życie mamy tylko jedno więc nie należy go marnować na gorsze dni :ok: U mnie tez się za chwilę w pracy pewnie zadzieją różne rzeczy - inwentaryzacja przede mną i to tak zorganizowana, że >?><)*%&*(&!!! Zanosi się na to, że 31 grudnia do późnych godzin wieczornych spędzę w sklepie :evil: Ale nic to! Dam radę i jeszcze się odbiję - jutro będzie lepiej, a dzisiaj też nie jest tak źle, wszak mam to, co najważniejsze - cudowne, zdrowe dziecko, pracę (jaka jest, ale zawsze....), no i trzy kochane koty! :1luvu: Szczęściara ze mnie i tyle :mrgreen: A że nie mam kasy, że nie wiadomo jak się moje losy z tą praca potoczą, że nie mogę mieć tych rzeczy, które bym bardzo chciała.... nic to! Najważniejsze mam, a na resztę zaczekam! :mrgreen: Cieszcie się dziewczyny tym, co macie, bo jak mówi piosenka; "chwila, która trwa, może być najlepszą z twoich chwil...". Koniec żalów - nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej 8)
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Śro gru 29, 2010 18:36 Re: PAKT CZAROWNIC XX

pomponmama pisze:Nie smućcie się siostry drogie, życie mamy tylko jedno więc nie należy go marnować na gorsze dni :ok: U mnie tez się za chwilę w pracy pewnie zadzieją różne rzeczy - inwentaryzacja przede mną i to tak zorganizowana, że >?><)*%&*(&!!! Zanosi się na to, że 31 grudnia do późnych godzin wieczornych spędzę w sklepie :evil: Ale nic to! Dam radę i jeszcze się odbiję - jutro będzie lepiej, a dzisiaj też nie jest tak źle, wszak mam to, co najważniejsze - cudowne, zdrowe dziecko, pracę (jaka jest, ale zawsze....), no i trzy kochane koty! :1luvu: Szczęściara ze mnie i tyle :mrgreen: A że nie mam kasy, że nie wiadomo jak się moje losy z tą praca potoczą, że nie mogę mieć tych rzeczy, które bym bardzo chciała.... nic to! Najważniejsze mam, a na resztę zaczekam! :mrgreen: Cieszcie się dziewczyny tym, co macie, bo jak mówi piosenka; "chwila, która trwa, może być najlepszą z twoich chwil...". Koniec żalów - nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej 8)

Gorzej już być nie może ....
IT'S OVER

Etiopia

[poprzednia][następna]