oj zaczepno - hipnotyzujące spojrzenie - taki jestem zawadiaka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Wis (przyszły DS dla duo Toffików) chciałby przyjechac jutro wieczorem do KCh poznać koty. Bylibysmy ok. 19ej - 19.30. Czy to możliwe? Wpadlibyśmy na chwilę - ja mam klucze więc nikt nie musi na nas czekać - z drugiej strony wiem, jak to potrafi zdezorganizować dyżurBeatko? Ewuś?
Dorota Wojciechowska pisze:
narazie tego numeru jeszcze nie ma na e.stronach
http://www.wiadomoscizaglebia.pl/index.html
później po kliknięciu w ekostrony będzie też ta z 11.01.11 ekostrona
MartynaP pisze:super artykuł
dostałam od Gosi na maila bo oczywiscie gazety nie byłam w stanie kupic-niechcecie wiedziec co ja mam w domu![]()
Dopiero teraz przeczytałam na spokojnie i widze ze nawet Dorotka sie na wywiada załapała![]()
super naprawde mam nadzieje ze duuuuzo ludziów to przeczyta
Mara S pisze:No co Ty Gosia - ja też niecierpię gałek ale one są tam celowo bo wiele kotów otwiera sobie drzwi skacząc na klamki i wówczas miałyby zimno i łaziłyby wszędzie
Iweta pisze:Czy ktos mógłby mi wysłac na maila umowe adopcyjną do wydrukowania ? Chyba mam dom, dla Zuzi
MOze ktos mnie poratuje ?![]()
Iweta pisze:Czy ktos mógłby mi wysłac na maila umowe adopcyjną do wydrukowania ? Chyba mam dom, dla Zuzi
MOze ktos mnie poratuje ?![]()
gosiakot pisze:MartynaP pisze:super artykuł
dostałam od Gosi na maila bo oczywiscie gazety nie byłam w stanie kupic-niechcecie wiedziec co ja mam w domu![]()
Dopiero teraz przeczytałam na spokojnie i widze ze nawet Dorotka sie na wywiada załapała![]()
super naprawde mam nadzieje ze duuuuzo ludziów to przeczyta
Martyna, u Ciebie jest ZARAZA - ja się z Tobą nie zadaję -chyba że przez internet i też się boję![]()
A jak ja bym się zaraziła to bym pewnie miała półpaśca - fuj
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 77 gości