Dziś wieczorem muszę odebrać go z kliniki i się rozliczyć a nie ukrywam ze nie mam jak-zostałam bez grosza..
Zostawiłam zaliczkę 200zł,rach za Promysia wynosił na piątek 688zł + 2 doby szpitalne 2x60zł=120zł,czyli 688+120=808zł-200(moją zaliczkę)=608zł.(jeśli nic extra nie doszło)
a ja nie mam nic bo ,nie dośc że po imieninach jestem na "0" to wypłata pensji mojego męża ktora miała być 10-go została przesunięta na bliżej nieokreślony termin(jakieś trudności w firmie).
Dlatego jeśli zajrzy Blanka to jest jedynym ratunkiem-inaczej nie wiem co zrobię bo na krechę raczej bez szans (wiszę jeszcze w klinice za poprzednie rozl.Promysia 230zł i za Lalunię-ok 300zł wiec już jestem w grupie "tych klientow nie obsługujemy

co do poprzedniego rozl. Promysia-wpłaty ktore doszły:
Marzenia(baz).......20zł

Alex405...............35zł

Erin(baz)............150zł

Farcia.................50zł

razem................255zł
cytat ze str 32 z poprzedniego rozliczenia:
smarti pisze:
Ponieważ wiem że płyną jeszcze jakieś wpłaty a do rozliczenia kosztów leczenia brakuje nam z Promysiem jeszcze tylko 230zł,to wszystkie ewentualne nadprogramowe wpłaty albo zostaną zwrócone,albo będą trzymane w Promysiowej portmonetce zależnie od woli ofiarodawczyń
![]()
Wieeeelkie puchate mizianki od Promysia dla wszystkich wspomagających jego leczenie,a tym samym i beztroskie życie, cioteczek
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
czyli wpłaty 255zł-poprzedni dlug 230zł=25zł-tyle mamy nadwyżki z poprzedniego leczenia na koncie Promysia.
na dziś do zapłacenia w Sforze jest 608zł-ja ureguluję Promysiową krechę i zostanie mi 25zł.
a więc Blanka jest proszona o wpłatę kartą 583zł.
mnie gdzieś przepadł tel do Blanki-jeszcze będę szukać ale jak dziś nie zajrzy to słowo daję nie wiem co zrobię...