Piękny czarny Promyk ... już dobrze :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 12, 2010 12:48 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Promyś ok,zjadł i odpoczywa :) :ok:

Dziś wieczorem muszę odebrać go z kliniki i się rozliczyć a nie ukrywam ze nie mam jak-zostałam bez grosza..

Zostawiłam zaliczkę 200zł,rach za Promysia wynosił na piątek 688zł + 2 doby szpitalne 2x60zł=120zł,czyli 688+120=808zł-200(moją zaliczkę)=608zł.(jeśli nic extra nie doszło)

a ja nie mam nic bo ,nie dośc że po imieninach jestem na "0" to wypłata pensji mojego męża ktora miała być 10-go została przesunięta na bliżej nieokreślony termin(jakieś trudności w firmie).

Dlatego jeśli zajrzy Blanka to jest jedynym ratunkiem-inaczej nie wiem co zrobię bo na krechę raczej bez szans (wiszę jeszcze w klinice za poprzednie rozl.Promysia 230zł i za Lalunię-ok 300zł wiec już jestem w grupie "tych klientow nie obsługujemy :mrgreen: " )

co do poprzedniego rozl. Promysia-wpłaty ktore doszły:

Marzenia(baz).......20zł :1luvu:
Alex405...............35zł :1luvu:
Erin(baz)............150zł :1luvu:
Farcia.................50zł :1luvu:

razem................255zł

cytat ze str 32 z poprzedniego rozliczenia:
smarti pisze:

Ponieważ wiem że płyną jeszcze jakieś wpłaty a do rozliczenia kosztów leczenia brakuje nam z Promysiem jeszcze tylko 230zł :!: ,to wszystkie ewentualne nadprogramowe wpłaty albo zostaną zwrócone,albo będą trzymane w Promysiowej portmonetce zależnie od woli ofiarodawczyń :D

Wieeeelkie puchate mizianki od Promysia dla wszystkich wspomagających jego leczenie,a tym samym i beztroskie życie, cioteczek Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

czyli wpłaty 255zł-poprzedni dlug 230zł=25zł-tyle mamy nadwyżki z poprzedniego leczenia na koncie Promysia.

na dziś do zapłacenia w Sforze jest 608zł-ja ureguluję Promysiową krechę i zostanie mi 25zł.
a więc Blanka jest proszona o wpłatę kartą 583zł.
mnie gdzieś przepadł tel do Blanki-jeszcze będę szukać ale jak dziś nie zajrzy to słowo daję nie wiem co zrobię...
Ostatnio edytowano Nie gru 12, 2010 13:07 przez smarti, łącznie edytowano 4 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie gru 12, 2010 12:52 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Zaraz zrobię przelew, ale maleńki :( , za moment sama będę bez pracy :( , czekam na ostatnią pensję...

EDIT: poszło ;)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie gru 12, 2010 13:00 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Promyczek pali? 8O A to rozbójnik, no :wink:

Smarti, bazarek dla Promysia od Wielbłądzia i Marcelibu rozkręcił się,
Narazie mamy prawie 150zł, a niedługo kończy się aukcja.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie gru 12, 2010 13:09 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Tak,tylko ja fizycznie dziś nie mam czym zapłacic-wątpię czy wydadzą mi go na krechę.

Cała nadzieja w Blance !!!

Jasdor a Twoja Malutka jest przepiękna :kotek: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie gru 12, 2010 13:15 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Kurczę :? Więc cała nadzieja w Blance, ja będę mogła coś ze swojej kasy podesłać po wypłacie (pewnie ostatnie dni grudnia).
Ale może nie będzie tak źle - skoro poprzednie zobowiązania uregulowałaś.
Będzie dobrze :ok:

Erin

Post » Nie gru 12, 2010 13:27 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

tzn,dziś dopłacę brakujące 230zł.+ bieżące 25zl (bo się na koncie uzbierało)
ale po prostu straszenie mi wstyd bo za Lalunię nie ureguluję bo na Lalunię nikt mi nie pomaga i muszę za nią zapłacić z własnej kieszeni czyli nie wiem kiedy -(jak będzie pensja)

a jak byłam u Promysia ostatnio to prosili żebym się rozliczyła przy odbiorze bo dr. twierdzi że na SGGW założył za Promysia z własnej kasy.
Nie wiem przecież jaka jest prawda ale też nie mam powodu mu nie wierzyć.No i woził Promysia sam swoim autem za co już mi nie liczy a mógłby policzyć,więc po prostu mi glupio.

smarti

Post » Nie gru 12, 2010 13:30 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Smarti, dla Laluni też pomożemy, prawda Cioteczki? Coś wymyślimy.
A Bianka też pomoże :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Erin

Post » Nie gru 12, 2010 13:31 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

A jak jest z tymi cegiełkami? Te pieniądze wpłynęły już do Ciebie, smarti? Jeśli nie to może można częściową czy pierwszą fakturę za nie wystawić tak, zeby kasa nie była w zawieszeniu tylko została wykorzystana w celu na jaki jest zbierana?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie gru 12, 2010 13:37 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

nie skąd, pieniądze wpłyną jak będzie f-ra ale nie wiem czy można częściowo-podobno trzeba na całosć.

smarti

Post » Nie gru 12, 2010 13:41 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Iwonko, to działa tak, że cegiełki są zbierane do momentu zakończenia aukcji.
I potem podsumowuje się wpłaty, bo niektórzy nie wpłacają, inni wpłacają więcej.
Na aukcji Piracika poszły 443 cegiełki, wpłynęło 436 złotych.
Dlatego po zakończeniu aukcji, Magija da mi znać, ile kasy wpłynęło i na tyle weźmiesz fakturę.

Erin

Post » Nie gru 12, 2010 13:49 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Z całym szacunkiem, ale ja dlatego nie lubie fundacji - kasa jest, ale musi u nich być mimo że jest niezwykle potrzebna. Dla mnie absurd. Przecież to co już jest można podliczyć i wystawić częściową fakturę! Potem rozliczyć całość, czyli pozostałe wpłaty. Dla mnie to logiczne, ale pewnie tylko dla mnie i może jeszcze dwóch osób.

smarti - z bazarku przelałam kolejne 25zł (przed chwilą) no i dziewczyno, odbierz telefon :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie gru 12, 2010 14:12 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

smarti pisze:nie skąd, pieniądze wpłyną jak będzie f-ra ale nie wiem czy można częściowo-podobno trzeba na całosć.

Smarti, nie wiem, może byłaby możliwość wzięcia częściowej faktury, ale Magija ma teraz poważne problemy rodzinne i zajmuje się tym z doskoku. Ale jakoś załatwimy tę kasę na już, a za tydzień oddamy.

Erin

Post » Nie gru 12, 2010 14:29 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

ale ja nie wiem gdzie mam tel-

znalazłam..

hurrra!! Blanka dzwoniła-jedziemy po Promysia ok 18-tej,19-tej !!! :kotek: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

smarti

Post » Nie gru 12, 2010 14:30 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Jestem, jestem i już umówiłam się ze Smarti na "wykupienie" Promysia :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie gru 12, 2010 14:31 Re: Piękny czarny Promyk ... dalej walczymy- prosimy o kciuki

Wiedziałam :1luvu:
Bianka, dzięki! :ok:

Smarti, pogłaszcz Promysia ode mnie :1luvu:

Erin

[poprzednia][następna]