Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agatka84 pisze:Powiem Wam, że poczułam dużą ulgę wiedząc, że już 2 kocice są ciachnięte i została tylko jedna. Wierzę, że i ją uda się jakoś złapać.
agatka84 pisze:Jak się miewa nasza kocica, wszystko z nią dobrze po zabiegu?
Gosia-golla, jak Twój rudy bezdomny? Rób zdjęcia, szkoda go bardzo skoro jest oswojony.
becia_73 pisze:Widziałam,a jak byś kochana chciała to Walentynka z mojego podpisu szuka domu na gwałtteż może z niej być fajna panna
agatka84 pisze:becia_73 pisze:Widziałam,a jak byś kochana chciała to Walentynka z mojego podpisu szuka domu na gwałtteż może z niej być fajna panna
Nie, dziękuję bardzo, ale nie skorzystam.
agatka84 pisze:Biedna kiciaWszędzie pełno kotów w potrzebie. Może jednak wątek by się przydał, ale nie wiem czy coś by pomógł.
agatka84 pisze:Konto na FB mam, ale za cholerę ten portal do mnie nie przemawia, nie wiem co do czego. Parę razy się zabierałam do tego, żeby przysiąść nad tym i spróbować zrozumieć, ale dla mnie to jakiś bezsens. Mam pisać znajomym, że gotuję zupę pomidorową albo wyszłam z kibla przed chwilą.
Ale może dla zwierząt to jakaś szansa.
Na alegratce ma ogłoszenie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości