TYSKIE MRUCZKI VII - czekają i czekają , domki potrzebne!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob gru 04, 2010 8:11 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

Dzień dobry kotecki.
Spokojnej soboty.
:ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob gru 04, 2010 8:14 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

Kociara82 pisze:ja bym z bazarkiem zrobila tak: wystawilabym kalendarz w wersji pdf, ustalilabym cene wywolawcza (w tym ew. koszty wydrukowania, papier), a jak ktos wylicytuje, to wtedy sie tej osobie wydrukuje i przesle :)
Ale zrobisz jak uwazasz za najlepsze :) Pytalas jak to "ugryzc" wiec pisze :)

dobrej nocy, koteczki i psie mordeczki

To może tak właśnie zrobię :). Justa&Zwierzaki - co Ty na to?
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Sob gru 04, 2010 9:05 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

RudyiSrebrnyKot pisze:
Kociara82 pisze:ja bym z bazarkiem zrobila tak: wystawilabym kalendarz w wersji pdf, ustalilabym cene wywolawcza (w tym ew. koszty wydrukowania, papier), a jak ktos wylicytuje, to wtedy sie tej osobie wydrukuje i przesle :)
Ale zrobisz jak uwazasz za najlepsze :) Pytalas jak to "ugryzc" wiec pisze :)

dobrej nocy, koteczki i psie mordeczki

To może tak właśnie zrobię :). Justa&Zwierzaki - co Ty na to?

Chyba tak będzie najlepiej :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob gru 04, 2010 9:15 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

Ok :)

RudyiSrebrnyKot

Post » Sob gru 04, 2010 9:56 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

RudyiSrebrnyKot bardzo ci dziękuje :1luvu:

Za godzinę jadę z Myszka do weta na zastrzyki ...
A dziś jest rok jak odeszła od nas Tarunia [*] , niesamowita sunia która mimo tak wielu schorzeń do końca walczyła i cieszyła się życiem , zabił ja rak kości , jak dzielnie znosiła zabiegi pielęgnacyjne po amputacji oczka , Taruniu pamiętamy i nie zapomnimy , biegaj szczęśliwa za TM .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob gru 04, 2010 10:11 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

BAZAREK z Kalendarzem:

viewtopic.php?f=20&t=121020

RudyiSrebrnyKot

Post » Sob gru 04, 2010 10:11 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

Justa&Zwierzaki pisze:RudyiSrebrnyKot bardzo ci dziękuje :1luvu:

Za godzinę jadę z Myszka do weta na zastrzyki ...
A dziś jest rok jak odeszła od nas Tarunia [*] , niesamowita sunia która mimo tak wielu schorzeń do końca walczyła i cieszyła się życiem , zabił ja rak kości , jak dzielnie znosiła zabiegi pielęgnacyjne po amputacji oczka , Taruniu pamiętamy i nie zapomnimy , biegaj szczęśliwa za TM .

[*] ech....

RudyiSrebrnyKot

Post » Sob gru 04, 2010 14:12 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

Dług znacznie sie zmniejszył dzięki wspaniałej Pani Kasi :1luvu: :1luvu: :1luvu: , która jeszcze przed tym ogromnym długiem wpłaciła 600 zł i było długu 1.700 zł a wczoraj wpłaciła 1.400 zl więc dług jest około 300 zł

Jesteśmy po wizycie u weta :
Myszunia jak zawsze bardzo płakała przy zastrzyku , jest bardzo teraz wrażliwa .... w poniedziałek znów jedziemy na zastrzyki .
Wzięłam tez pudełko 10 szt Convalescence support dla Ozziego i Myszuni , w tym podaje jej leki bo nie pozwoli sobie buziaki otworzyć .
To jest ta karma , Ozzi dzięki niej żyje bo może ja bez problemu pobierać bo to jest proszek do rozrobienia w wodzie :)
http://www.krakvet.pl/royal-canin-conva ... -2000.html
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob gru 04, 2010 17:53 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

Justa to powiedz swoim wetom, że w grudniu spłacisz dług do końca :)

Ja do 15 mam dostać premię, to Ci przeleje 500 zł (od paru znajomych będę mieć jeszcze parę groszy :) )

Śliczności trzymajcie się :1luvu:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Sob gru 04, 2010 20:08 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

a za dobre serce i ofiarna pomoc mrusiom cioci kropeczce nalezy sie medal, puchar... nie wiem, co jeszcze :1luvu: :1luvu: jestes wspaniala, kobieto :1luvu: :1luvu:
Myszka jest bardzo wrazliwa i delikatna, ale wciaz potrafi kochac bardzo, bardzo mocno :1luvu: nadal jest towarzyska, cieszy sie, jak ktos przychodzi, chce sie miziac, merda ogonkiem... :1luvu: Widac, ze cierpi, bo coraz wiecej jej dolega, ale stara sie nie poddawac :ok: Jest tak samo dzielna jak Tarunia :1luvu: [*] Ech... nigdy nie zapomne tej kochanej psiej mordki... Tara byla najwspanialszym psem na swiecie jakiego dotad w zyciu spotkalam :1luvu: Byla niesamowicie kochana, cudowna, sliczna... :1luvu: :1luvu: Taruniu...[*] tesknimy za Toba, choc wiemy, ze za TM jestes szczesliwa... Daj nam czasem jakis znak, zebysmy wiedzialy, ze to od ciebie... :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob gru 04, 2010 23:17 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

-kropeczka- pisze:Justa to powiedz swoim wetom, że w grudniu spłacisz dług do końca :)

Ja do 15 mam dostać premię, to Ci przeleje 500 zł (od paru znajomych będę mieć jeszcze parę groszy :) )

Śliczności trzymajcie się :1luvu:

Kropeczko , po prostu nie wiem jak mam dziękować , jesteś wielka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bardzo i to bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A dzis wieczorek Basia mi przekazała od Izydorki kamę leczniczą RC 10 kg
Izydorko bardzo ci dziękuje ze podrzuciwszy te karmę do Basi a Basia do mnie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Eustachy nadal mi marudzi , bo ma inne niz zawsze pampersy :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie gru 05, 2010 12:05 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

W górę Tyskie Mrusie!!!
Może ktoś zajrzy w niedzielne południe... i się zakocha?... albo zechce pomóc?...
nie ukrywać się - pokazywać te Wasze słodkie kocie i nie tylko kocie mordeczki :)

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Nie gru 05, 2010 22:35 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

Mrusie hopsamy do góry :mrgreen:

Dziewczyny nie komplementować mnie tak, bo się jeszcze zakocham w sobie :ryk:
Poza tym na co mi cała premia? Że niby na jakieś mazidła mam wydawać? Toż to bez sensu :wink:
Kotkom też się należy :D
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Nie gru 05, 2010 23:22 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

Eustaszek:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
I Pedrus :ryk: :1luvu:
Obrazek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon gru 06, 2010 11:56 Re: TYSKIE MRUCZKI VII - karmy weterynary, leki, dług, pomożesz

Caragh dzieki za wklejenie zdjęć :lol:

Już jesteśmy po wizycie u weta z Myszunią , jest lepiej ale jeszcze w środę musimy przyjechać ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]