Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 03, 2010 16:52 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Ja też się chcę "pochwalić". To moja znajdula Tunia-Mięciunia : )

Obrazek Obrazek

Agnieszka Zawada

Od: Pt maja 07, 2010 15:49

Post » Czw cze 03, 2010 18:37 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

zaznaczam
Madzia

Madzia25K

Od: Sob mar 06, 2010 19:05

Post » Czw cze 03, 2010 19:46 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Potrzebujemy transportu na jutro w godz. 15-16 do Katowic i oczywiście z powrotem ok.19-20.

Czy ktoś chętny???
Tniemy 3 kotki 8)
MIKUŚ

Post » Czw cze 03, 2010 19:47 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Podpisałam petycję :)
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Czw cze 03, 2010 19:49 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

:ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw cze 03, 2010 19:50 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

dziewczny a ja podpisłam,nie przyszło mi zwrotne, a jak chce wysłac nową to mi mówi,ze nie mogę juz z tego maila :roll:
co zrobic? nie wiecie?

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw cze 03, 2010 20:43 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Nie mamy zielonego pojęcia :x Coś tam mają niewporządku :twisted:

Blisko 200 głosów w ten sposób jest potraktowanych :roll:
MIKUŚ

Post » Czw cze 03, 2010 21:05 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Mała1 pisze:dziewczny a ja podpisłam,nie przyszło mi zwrotne, a jak chce wysłac nową to mi mówi,ze nie mogę juz z tego maila :roll:
co zrobic? nie wiecie?

nic nie zrobimy, juz pisalam do nich, do admina kilka dni temu i nie raczyli odpowiedzieć, to i tak nie ma znaczenia, wydrukuję wszytskie podpisy i złoże na dziennik podawczy UM Sosnowiec a potem bede im donosic nowe. Jakby się dało to uprzejmie proszę o petycje papierowe bo papier zawsze dziala skuteczniej na wyobraznie urzedników.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw cze 03, 2010 21:37 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Agnieszka Zawada pisze:Ja też się chcę "pochwalić". To moja znajdula Tunia-Mięciunia : )

Obrazek Obrazek

Śliczna kicia :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw cze 03, 2010 21:43 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Dziś dzięki Beatce :1luvu: do swojego domku pojechała Majeczka kicia oddana do schroniska z powodu pojawienia się w domu dziecka, mamy nadzieję że teraz Majeczka znalazła swój domek na zawsze
Obrazek

terenia1

Post » Czw cze 03, 2010 23:09 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Filomen pisze:
Mała1 pisze:dziewczny a ja podpisłam,nie przyszło mi zwrotne, a jak chce wysłac nową to mi mówi,ze nie mogę juz z tego maila :roll:
co zrobic? nie wiecie?

nic nie zrobimy, juz pisalam do nich, do admina kilka dni temu i nie raczyli odpowiedzieć, to i tak nie ma znaczenia, wydrukuję wszytskie podpisy i złoże na dziennik podawczy UM Sosnowiec a potem bede im donosic nowe. Jakby się dało to uprzejmie proszę o petycje papierowe bo papier zawsze dziala skuteczniej na wyobraznie urzedników.

Ja mam taką samą sytuację, jutro po prostu wydrukuję petycję i wyślę ją pocztą na adres PM sosnowca. Filomen , myślisz że ci urzędnicy mają wyobraźnię ? pracowałam w um ... :evil: mnie się wydaje że jakby mieli wyobraźnię, to petycja nie byłaby potrzebna.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pt cze 04, 2010 0:03 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Gosiu już wszystkie marudy zostały poinformowane :D jak coś daj mi znać kto jeszcze nie podał swoich danych, jeszcze mamy jedną chętną do przystąpienia do naszego stowarzyszenia naszą wetkę p. Elę będzie także na naszej kociej imprezie dane p. Eli przesle Basi na Twoje PW

terenia1

Post » Pt cze 04, 2010 0:16 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Dziewczyny super pilna sprawa dla dwóch kociaków z Kociej Chatki pilnie bardzo pilnie poszukujemy Dt chodzi o Tanię i Kostka, niestety warunków Kociej Chatki nie za bardzo akceptuja :cry: bardzo pilnie szukamy dla nich DT, Tygrynia bardzo wycofana i wychudzona po kilku dniach w DT całkiem się zmieniła i mam nadzieję, że z Tanią i Kostkiem będzie tak samo, niestety są kociaki, które u nas nie dają rady, są takie które świetnie sobie dają radę i mogą w Kociej Chatce dotrwać do czasu adopcji, ale dla niektórych na cito musimy szukać DT - i to właśnie Tania i Kostuś szukają DT pilnie bradzo pilnie nawet :oops:
TANIA
Obrazek
KOSTUŚ
Obrazek

terenia1

Post » Pt cze 04, 2010 0:41 Re: K.Chatka-LINK DO PETYCJI W SPRAWIE WOLONTARIATU STR .1

Ja już tak późno i upierdliwie , ale jestem taki nocny marek :D siedzę do późnych godzi wieczornych, a następnego dnia jak mogę śpię do oporu :wink:
Wszytkie osoby poniżej wymienione prosze o przsłanie swojego maila na PW gosikot, Gosia wysle statut naszego stowarzyszenia, jak macie uwagi lub pytania to dajcie znać na PW Gosi, oprócz tego wszytkie tu wymienione osoby prosze o przesłanie do Gosi na PW swoich danych tzn. imię, nazwisko, data i miejsce urodzenia, miejsce zamieszkania , pesel nie wiem czy czegoś nie pominełam, to jest ważne bo na KOciej imprezie będziemy finalizowali sprawy związane z założeiem Stowarzyszenia :)
terenia1 pisze:Lista osób, które zadeklarowały chęć przystąpienia do Stowarzyszenia
1. Iwetka
2. Filomen
3. terenia1
4. MIKUŚ
5. balbina 38
6. mar_tika
7. Nowa 82
8. Dorota Wojciechowska
9. kropeczka 13 czyli Wiesiu
10. Jadzia
11.Alienor
12.Bona 44
13.gosiakot
14.MartynaP
15. bubor
Wiem że część osób już wysłała adresy mailowe i dane do gosikot, proszę wszystkich tych którzy jeszcze tego nie zrobili o przesłanie tych danych do Małgosi :D

terenia1

Post » Pt cze 04, 2010 0:58 Re: S-ec K.Chatka-bardzo,bardzo potrzebny DT dla Tigry pręgusi..

I teraz na koniec kwestia KOCIEJ IMPREZY :D DATA USTALONA NA 26.06.10R. Teraz lista imprezowiczów:
1. Iwetka
2. ja +mój TŻ tzw. grillowy
3. jadziaII i Kropeczka 13
4. gosiakot
5. mar_tka i Darek
6.bubor
7.MartynaP.
8.MIKUŚ czyli Baśka
9. Ewa i Piotr
10. Dorotka Wojciechowska
11. Pani Ela nasz wet
12. Monika nasz wet i jej TŻ
dopisuję tak z góry :) Bona44, Beatka Beatka :) daj znać Anetce, Agnieszka, hidi, Nowa82, Kleo, kurde nie wiem czy kogoś nie pominęłam jak coś to dajcie mi w łeb :mrgreen:
I teraz proszę o konkretne i ostateczne deklaracje :ryk: oczywiście w miarę możliwości w temacie uczestnictwa w imprezie :D i oczywiście jeśli nasze Domki Stałe lub tymczasowe lub inne osoby nas podczytujące chcą przybyć to serdecznie zapraszamy :D

terenia1

[poprzednia][następna]