Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izydorka pisze:wyróżniłam ogłoszenia kociaków i rudego , żeby były przynajmniej jakiś czas u góry
koty, szukać domu
izydorka pisze:wyróżniłam ogłoszenia kociaków i rudego , żeby były przynajmniej jakiś czas u góry
koty, szukać domu
izydorka pisze:o matko...
scanomune jest drogie lepiej Immunodol Cat
na Dębowej go mają, albo beta glucan, ten ludzki.
Kurcze, chwilowo go nie mam, ale po pierwszym chyba będę zamawiać . Karmię nim działkowce i w tym roku żaden nie ma kataru.
Kociara82 pisze:jak sie sypie to na calegochocbys chciala nie jestes w stanie nic zrobic...
A co do Manka... Moze feliway? Tez sie troche obawiam, czy jak sie zacznie go wyprowadzac (jesli, jak mowi izydorka-wogole bedzie chcial na szelkach chodzic) to nie pogorszy sytuacji...Ale moze mimo watpliwosci warto zaryzykowac? Dzis i weekend mam zajety troszke, ale od poniedzialku moge z nim wychodzic
Mam nadzieje, ze jednak jakos sie z nim w tej kwestii dogadamy
W nastepny weekend wystawa, wiec jesli do tego czasu Manius nie znajdzie domu, to wezme go tam
Juz pisalam na jego watku: czy ktos moglby wydrukowac kilka plakatow ogloszeniowych dla Manka? Ja osobiscie nie mam u siebie takiej mozliwosci, ale moze u znajomych bede w stanie... Obiecac nie moge, ale mam 3 miejsca w ktorych moge sprobowacMoge porozklejac wszedzie gdzie sie da, to zaden problem. Tylko jakis projekt prosze, bo ja mam z tym problem (nie robilam takiego czegos dotad i nie bardzo wiem jak
).
mnostwo kciukow za Eustachego![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
k
jestesmy z Toba przyjacielu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Justa&Zwierzaki pisze:
Maniek jest już po testach na białaczkę FELV i FIV i niestety ma tego wirusaNa szczęście ten wirus nie zaraża się łatwo i większość stada mam już zaczepiona na FELV, FIV , KK .... Zaraża się przez pogryzienia a moje koty i on się na szczęście nie gryzą ....
niestety wypuszczenie go teraz nie wchodzi w grę , on teraz powinien być wyprowadzany na smyczy ...
A jakbym miała mało problemów to jeszcze będę sie tłumaczyć na Policji za kradzież 4 kotów od kolekcjonerki P Agnieszki z tego watku.![]()
![]()
![]()
viewtopic.php?f=1&t=101510&p=6255636#p6255636
Justa&Zwierzaki pisze:izydorka pisze:o matko...
scanomune jest drogie lepiej Immunodol Cat
na Dębowej go mają, albo beta glucan, ten ludzki.
Kurcze, chwilowo go nie mam, ale po pierwszym chyba będę zamawiać . Karmię nim działkowce i w tym roku żaden nie ma kataru.
Ja tym ''zdrowszym'' podaje immunodol ale Myszka , Rudzik , Zuzu , Czort dostają właśnie scanomune a Eustachy jest po zastrzykach chyba zyleksis lub cos w tym stylu .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 78 gości