S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 15, 2010 10:03 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

mar_tika pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:Dzień dobry Sosnowiec.
Oj Rami coś dzisiaj po tej szczepionce nietęgi - rozłożył się (martwię się bo kolo został sam do 17-tej.

A Sheba wczoraj nawet zwiedzała i w nocy nawet bawiła się zabawkami.
A dzisiaj rano spała pod sufitem w takim koszyku, a później jak weszłam to nigdzie jej nie było.
Cwaniara tak się schowała że wychodząc nadal jej nie znalazłam.

Sheba się bawiła 8O 8O Jestem w szoku 8O

Tak tak bawiła się kurczaczkiem z piórek ptasich i wędeczka też piórkową. A w zwiedzaniu nocnym nawet wlazła na moje łóżko i moje nogi. Myślałam że to Rami ale Rami spał obok na podusi :)
Oczy nasze spotkały się w ciemności i...................... i nic postała troszke i poszła dalej zwiedzać :ryk:
No ale mówię ci spokoju mi nie daje gdzie się rano schowała bo wszędzie zajżałam i nie znalazłam jej a mieszkanko małe :?
Wyjść nie wyszła to wiem napewno - więc 1:O dla cwaniary.
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pon mar 15, 2010 10:44 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Ostatnie wpłaty dziękujemy bardzo serdecznie :1luvu:
+20zł Majka stała wpłata
+50zł madziula
+20zł piccolo

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon mar 15, 2010 12:21 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Jeśli u schyłku zimy już jest tyle kotów w "schronisku" to strach pomyśleć, co się będzie działo na wiosnę :roll: Proszę więc o datki na zapewnienie sterylizacji i leczenie kotów, które zawitają na wiosnę do Kociej Chatki. Każda złotówka to krok do lepszego życia dla tych pokrzywdzonych przez los i ludzi zwierząt . [/size][/b] Obrazek

Akcja Wiosenna na Kocią Chatkę :D

Axa76 - 25 zł - jest wpłata :P
Mar_tika - 20 zł -jest wpłata :P
Kicia_Kluska - 15 zł - jest wpłata :P
Bona44 - 30 zł - jest wpłata :P
Bubor - 100 zł - jest wpłata :P
mamaja4 -35 zł -jest wpłata :P
Kleo - 30 zł - jest wpłata :P

Jesli ktoś potrzebuje nr mojego konta prosze pisać :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon mar 15, 2010 17:21 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Do góry Kocio Chatkowi podopieczni :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon mar 15, 2010 18:14 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

do góry :)
:1luvu:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon mar 15, 2010 19:04 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Jutro zawożę Liwię, Fabię i Felicję na sterylki, Baśka masz ranny dyżur wszystkie 3 kotki muszą od rana być w boksach i zero jedzenia, kotki zabieram gdzieś około 15.30.

terenia1

Post » Pon mar 15, 2010 19:39 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Za pomyślny przebieg sterylek :ok: :ok: :ok:

bubor

Post » Pon mar 15, 2010 20:38 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

bubor pisze:Za pomyślny przebieg sterylek :ok: :ok: :ok:

Dzięki Pawełku :D a jak tam u Ciebie sprawy się mają :wink: kiedy na nawiedzisz :D zresztą niebawem KOCIA IMPREZA :) to już trzecie wydanie :) oczywiście jak zwykle u mnie i oczywiście mam nadzieję, że jak co roku zjawisz się, a swoją drogą jak ten czas leci 8O w tym roku musimy wycyrklować jakoś tak termin żeby Marta przybyła na imprezę z naszą najmłodszą kociareczką, a termin jakoś tak na poczatku czerwca - więc chyba będziemy cyrklowali w okolice lipca :D

terenia1

Post » Pon mar 15, 2010 20:41 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Aaa , u mnie wszystko po staremu :roll: .
Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu będe sie kręcił po Waszej okolicy więc ....... 8) :wink:
Ojj to " niebawem " to jeszcze kawał czasu :lol: :wink:

bubor

Post » Pon mar 15, 2010 20:51 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Sterylkowy dzień przed nami :lol:
MIKUŚ

Post » Wto mar 16, 2010 8:45 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

witam się z rana ... poduszki jaśki chcecie ?? mam chyba z 5 do oddania
są pierzaste więc decydujcie czy chcecie czy nie ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto mar 16, 2010 8:48 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

No mój kot zaraz chyba mnie zje!!! Bo już zaczyna latać i szukać czegoś do jedzenia 8O
Obrazek

Kicia_Kluska

Od: Pt lut 26, 2010 18:58

Post » Wto mar 16, 2010 8:51 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Madziula pisze:witam się z rana ... poduszki jaśki chcecie ?? mam chyba z 5 do oddania

Jeżeli sa w miarę płaskie i kociak bedzie mógł wsadzić na niego swoje 4 litery to możemy wziąśc do boksow ,ale powiem szczerze to bedzie podkład na raz i póxniej do kosza.Jasia nie wypierzesz ,a kociaki na kwarantannie niestety przychodzą z różnymi dolegliwościami

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto mar 16, 2010 8:52 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Madziula pisze:witam się z rana ... poduszki jaśki chcecie ?? mam chyba z 5 do oddania

Madziu oczywiście ze T A K :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Wto mar 16, 2010 8:52 Re: S-ec K.Chatka- schroniskowe biedy czekają na pomoc!!!!

Kicia_Kluska pisze:No mój kot zaraz chyba mnie zje!!! Bo już zaczyna latać i szukać czegoś do jedzenia 8O

Do 15:30 takiej baby jak ty nie da rady przetrawić :mrgreen: a jedzie na sterylkę więc dietka dla kici jak najbardziej :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

[poprzednia][następna]