Na razie mi się polepszyło, jak sobie policzyłam, że w tym roku mam zwrot z podatku

Oj, szybciutko dostaną moje zeznanie, szybciutko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Bry wtorkowe![]()
Kalair, wczoraj byłam ledwo ciepła, na chwilę wlazłam tylkoAle ważą ładnie obie - choć to nic w porównaniu z niejakim Jonaszem
![]()
![]()
![]()
Margaretko, pytanie gdzie ona ma te mięśnie?![]()
To raczej objaw objadania się ostatnimi czasy - przecież ma tyle mich do oblecenia, odkąd Młodej lepiej, to jej micha też wchodzi zakres kontroliNa szczęście Młoda, wprawdzie boi się Szelmy, ale michy broni skutecznie
![]()
Młoda, tfu-tfu, coraz lepiejZobaczymy, jak będzie wieczorkiem bez tolfedyny, bo nie dałam jej rano
margaretka2002 pisze:OKI pisze:Bry wtorkowe![]()
Kalair, wczoraj byłam ledwo ciepła, na chwilę wlazłam tylkoAle ważą ładnie obie - choć to nic w porównaniu z niejakim Jonaszem
![]()
![]()
![]()
Margaretko, pytanie gdzie ona ma te mięśnie?![]()
To raczej objaw objadania się ostatnimi czasy - przecież ma tyle mich do oblecenia, odkąd Młodej lepiej, to jej micha też wchodzi zakres kontroliNa szczęście Młoda, wprawdzie boi się Szelmy, ale michy broni skutecznie
![]()
Młoda, tfu-tfu, coraz lepiejZobaczymy, jak będzie wieczorkiem bez tolfedyny, bo nie dałam jej rano
Jonaszek tylko 5,80...![]()
![]()
A Szelma sie objada, ale tez ma wiecej ruchu, wiec sie wyrowna.
OKI pisze:margaretka2002 pisze:Jonaszek tylko 5,80...![]()
![]()
Schudł łajza, czy co??![]()
![]()
![]()
margaretka2002 pisze:OKI pisze:margaretka2002 pisze:Jonaszek tylko 5,80...![]()
![]()
Schudł łajza, czy co??![]()
![]()
![]()
Tyle ma w ksiazeczce, a ja wagi ludzkiej nie posiadam tak jak i kuchennej. Nie potrzebuje sobie za wlasne pieniadze stresu fundowac.![]()
![]()
kalair pisze:..a nawet cffaniakowate..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości