Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agnieszka Marczak pisze:kinga-kinia pisze:Czy byłby ktoś chętny pojechać do maria_z do Oliwy odebrać talerze dla kotów stoczniowych ?
Ja moge pojechać tylko nie wiem czy trafię.Byłam tam raz ale wtedy miałam nawigację
sabina skaza pisze:marlenka zrobiła super grafik wyłapywania kotków ze stoczni:) brawo!!!!!! jestem pod wrażeniem pomysłu![]()
![]()
![]()
kto z nami chce iść do kontrastu 13 grudnia na zbiórkę pieniędzy na kotki i na koncert zespołu shantaż???????ile miejsc mam rezerwować dla PKDT?
Madziulka84 pisze:tak potwierdzam, odbiorę rzeczy z Oliwy jutro, bądź w piątek. Kinga czy mogłabym podjechać w sobotę z tym wszystkim bo mam już pełen samochód
sabina skaza pisze:marlenka zrobiła super grafik wyłapywania kotków ze stoczni:) brawo!!!!!! jestem pod wrażeniem pomysłu![]()
![]()
![]()
kto z nami chce iść do kontrastu 13 grudnia na zbiórkę pieniędzy na kotki i na koncert zespołu shantaż???????ile miejsc mam rezerwować dla PKDT?
kinga-kinia pisze:sabina skaza pisze:marlenka zrobiła super grafik wyłapywania kotków ze stoczni:) brawo!!!!!! jestem pod wrażeniem pomysłu![]()
![]()
![]()
kinia098 pisze:Nic nie piszę, ale od niedawna śledzę wątekWspaniała robota dziewczyny
![]()
Już sobie obiecałam, że jak skończę u siebie z kotami, to jadę Wam pomóc
Nie mam aż tak daleko, a nawet i moja mama widzę, że ma chęci jechać
Mam łapkę i transporter, więc na pewno bym się przydała
Ile koteczek i kocurów jest już ciachniętych?? A co z tymi kotami, które przeszły leczenie, są wysterylizowane/wykastrowane?? Wracają z powrotem do stoczni??
Pozdrawiam !![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura, Patrykpoz, puszatek i 35 gości