Tyskie mruczki IV.. morze kotów, domki potrzebne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 19, 2009 19:36 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

nie denerwujcie sie na metro , przeciez prewdzej czy pózniej sie wylosuje :)

A co do Morelki to nic nie wiem i aż mi głupio Was prosic o wyszukanie watku dla zasikanych ale ja nie mam na to czasu :( Może tam Michalinka znajdzie porade ...

Zaraz będe podawać kolejna kroplówkwe Tenorkowi ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw lis 19, 2009 19:39 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw lis 19, 2009 19:43 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Caragh pisze:Chodzi o ten watek chyba :D
viewtopic.php?f=1&t=62704&hilit=dla+zasikanych

Caragh działasz jak błyskawica , bardzo Ci dziekuje :1luvu:
zaraz prześle ten wątek do Michlinki i moze tam sie uda rozwiazać problem ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lis 19, 2009 19:50 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

:twisted: :twisted: W koncu od czegos siedze na tym kompie :lol: :twisted: :twisted:
mam nadzieje, ze pomoze panci Morelki :D

Tenorku, trzymaj sie kochany :ok: :ok:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Czw lis 19, 2009 21:09 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

ja tez mam nadzieje, ze znajdzie sie w koncu rozwiazanie Morelkowych problemow. Taka fajna kotunia z niej :)

Tekilunia :1luvu: slicznosci :1luvu: Jesli to TEN domek to ja juz sie ciesze :)

Tenor, witam w klubie, ja tez mam rozne problemy watrobowe ;) Trzymaj sie, kocie! :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw lis 19, 2009 21:14 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Zaglądam wieczorową porą.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Czw lis 19, 2009 22:25 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Witam.

Kontaktowałam się przez ostatnie kilka dni z Panią Justyną w sprawie adopcji Teqilli. Chcą ją do siebie wziąć moi dziadkowie, którzy są zakochani w tej urodziwej koteczce. Jesteśmy umówieni na przyszły weekend na przeprowadzkę. Już nie mogę się doczekać szczęścia w oczach dziadków! I mam nadzieję, że w jej kocich oczach również ono zagości!

Obrazek

Ach! Ależ z niej wspaniała kocia dama!

Patrycja Teqilla

Od: Czw lis 19, 2009 22:18

Post » Czw lis 19, 2009 22:39 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Witamy na forum :) Trzymam kciuki za szczescie kocie i ludzkie ;)
A prawda, Tequilla jest przepiekna kicia :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Czw lis 19, 2009 22:59 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

to cudownie że taka piękna koteczka dostanie domek, zasłużyła na niego, trzymam :ok: za jej zdrówko i przeprowadzkę :D

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Pt lis 20, 2009 6:18 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

:ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pt lis 20, 2009 11:33 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Do gory :kotek: :kotek:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pt lis 20, 2009 15:19 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

a ja sie nie dziwie, bo na wystawie ludzie oczu od niej oderwac nie mogli :1luvu: Ona powinna byc na wystawach kocich pieknosci :) Przemila i przepiekna :) Bardzo sie ciesze, ze w koncu jakis domek sie zdecydowal ostatecznie, bo na wczesniej wspomnianej wystawie zainteresowanie bylo spore kotunia, jednak chyba wszystko pod wplywem emocji i nikt ostatecznie sie nie odezwal w sprawie adopcji. :) A nad czym tu sie zastanawiac?! Przekochana koteczka, idealna kocia przyjaciolka :1luvu:

Patrycja Teqilla bardzo sie ciesze :) I mam nadzieje, ze szybko sie z kicia dogadacie i zaprzyjaznicie :)

Teqillunia :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* Ciesze sie Twoim szczesciem :)

Kociara82

Post » Pt lis 20, 2009 18:30 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

koty górą!

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pt lis 20, 2009 18:41 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

izydorka pisze:koty górą!

dokladnie tak :) Dlatego mrusie moje drogie, trzeba okupowac pierwsza strone :) HOP :)

Kociara82

Post » Pt lis 20, 2009 19:46 Re: Tyskie IV..morze kociąt, domki potrzebne!!!!Dług u weta!!!

Tenorek nadal nie je sam ale go nakarmiłam specjalnym pasztetem dla chorych kotów i odrobinke zjadł :)

Bardzo i to bardzo chce podziękować Caragh za odwiedzinki , jak one tego potrzebują , potrzebuja mizianka a ja mam tylko 2 ręce i nie starcza mi czasu dla wszystkich a tez i na spacerku z psami pomogła mi wybiegaqc Pedra i Fibiego , Caragh :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Zuzu po zastrzykach lepiej , Tekila tez docvhodz do siebie :lol: a Czory bez zman , niestety :x

Czy mógł by ktos zrobić banerek z Czortem prowadzący do jego watku :?: Nie wiem kogo moge o tp poprosić :x
Z taka treścią " Czekam na dom od lipca 2008r , czy brak łapki i niezalezność skazuje mnie na brak swego człowieka"
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]