Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agiis-s pisze:ja tylko odpowiem w sprawie wątku
pani Izo nie wiem czy się pani orientuje że ja pracuję zawodowo - ostatnio po 12 godzin dziennie
resztę czasu jaki mi zostaje przeznaczam nie dla rodziny i męża jakby mógł pomyśleć ktoś tylko na organizowanie pomocy dla kotów z zalanych terenów: zbieram karmę, wożę ją, organizuję budki, przed 7 rano dowożę te budki do pani itd
mój czas nie jest z gumy
moje dzieci potrzebują mojej pomocy
mój mąż chce mieć zonę w domu
ścigają mnie w sprawach "naukowych"
wątek Kasi i Wiolki będzie wtedy gdy znajdę na to czas
i nie wcześniej
pierwszy raz spotkałam się z podziałem kotów na smutne i wesołe ....
Przy okazji wizyty z karmą na Lotnisku na pewno sprawdzę jak wyglądają wesołe koty
iza71koty pisze:Wczoraj rozmawiałam z RudolfemRudym. Podczas rozmowy telefonicznej wyjaśniłam wszelkie aspekty tego, dlaczego uważam ze kociaki nie powinny wrócic w to miejsce.Wspólnie doszliśmy do wniosku ze trzeba zrobic tak, aby dla kociaków było najlepiej.
iza71koty pisze:Jak juz pisałam karma i pieniażki będa do odebrania po poludniu. Narazie na kilka rolek taśmy wystarczy. Jeśli wplyną pieniażki z Bazarków Wiory, zostaną rozdysponowane w taki sposób jaki Wiora sobie zażyczy.Nic nie robie w tej kwestii według własnego uznania.Pytam dziewczyn jak zrobic.
iza71koty pisze:Naturalnie ze tak.Karma i pieniazki sa do odebrania.Wszystko czeka.
ania c pisze:Szkoda, że nie mogę Wam pomóc w kwestii budek - trochę jednak za daleko.
Czytam wszystko z boku i myślę, że bardzo dobrze będzie jeśli wątek kotów z Lotniska i ich karmicielek powstanie jak najszybciej.
Wtedy bardzo szybko będzie widać jak panie te zajmują się kotami. Zobaczymy jak częste będa relacje poparte zdjęciami itp.
Aga, bez urazy ale uważam, że zwierzę można określić jako "smutne" albo "wesołe"
iza71koty pisze:Ta Pomoc jest organizowana dla Dziewczyn z terenu Lotnisko.Bo jak zauważyła Agiis-s ja mam Wsparcie z Vivy i od Wirtualnych Opiekunów. Zgodziłam sie ponieważ nie sądziłam że tak zostanę potraktowana.Ale Dziewczyny nie chca ze mna wspolpracy.Piszę o tym bo na plakacie o POMOC zauważyłam adres mojego wątku.
Capriccio pisze:iza71koty pisze:Ta Pomoc jest organizowana dla Dziewczyn z terenu Lotnisko.Bo jak zauważyła Agiis-s ja mam Wsparcie z Vivy i od Wirtualnych Opiekunów. Zgodziłam sie ponieważ nie sądziłam że tak zostanę potraktowana.Ale Dziewczyny nie chca ze mna wspolpracy.Piszę o tym bo na plakacie o POMOC zauważyłam adres mojego wątku.
Myślałam, że lepiej, żeby ludzie, którzy naprawdę będą tym zainteresowani, to mogli coś o tej sytuacji poczytać. Plakat był zrobiony przed pierwszym postem dotyczącym tego "incydentu". W razie czego można to wyciąć lub zrobić wersję bez adresu wątku.
agiis-s pisze:wiora wbrew pozorom te wszystkie tu spory to jest tło
bo gdzieś tam ponad podziałami robione są genialne rzeczy
tworzone plakaty, zbierane jedzenie dla kotów, robione budki
zaangażowanych jest wiele osób - część nawet nie ma konta na miau
Nikt nie mówi - ja robię dla Izy a ja dla Kasi Basi czy innego karmiciela
pomagamy kotom
karmiciele generalnie się dogadują ze sobą...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Claude-meave, Google [Bot] i 211 gości