Lemoniadka młoda i fajna dziewczyn

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Adrianapl pisze:Lemoniadka juz w drodze do Warszawy (o 8 wyjechala z Krakowa)
obejrzalam wczoraj zdjecia w aparacie i mialam namiastke Waszego spotkania
amyszka pisze:Nareszcie można zobaczyć cudne kociaste KociamyA na fotach to kto jest kto ?
![]()
moś pisze:Ja juz plaskate dopiescilam![]()
kociamko, dziekuje ci jeszcze raz za taka goralska goscinnosci za te noce przegadane i przesmiane, nigdy tego nie zapomne, nigdy.
kalair taka rozesmiana wyszla, szkoda ze nie smiala sie z nami, ty jej mialas ode mnie w doopke dac- dalas? tylko nie matacz
Avian pisze:moś pisze:acha, Ola sie spoznila nie przez kociame ale przez rozne okolicznosci przyrody jak: nasze zagubienie w drodze, nieoznakowana Łódz- Femce zaraz nawciskam za to miasto
Łódź?![]()
A gdzie was do Łodzi zawiało?
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Ja juz plaskate dopiescilam![]()
kociamko, dziekuje ci jeszcze raz za taka goralska goscinnosci za te noce przegadane i przesmiane, nigdy tego nie zapomne, nigdy.
kalair taka rozesmiana wyszla, szkoda ze nie smiala sie z nami, ty jej mialas ode mnie w doopke dac- dalas? tylko nie matacz
Za to z Was-hy hy..![]()
![]()
![]()
A za co w doopkę?! Wy uciekłyście!Lemoniadka poczekała na szczęście
![]()
mam nadzieje że zdjec nie pokazala naszych w majtkach![]()
![]()
lemoniada nie miala pociagu
moś pisze:kociamko- pamietaj że EBIŚ.....
MaryLux pisze:One jechały przez Łódź, żeby mi kwaśnicy nie przywieźć
Kociama pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Ja juz plaskate dopiescilam![]()
Za to z Was-hy hy..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wole beeeeez
aga9955 pisze:Tylko Lodz fatalnie oznaczona.
dagmara-olga pisze:no dziur nie ma w drodze, kwaśnica się nie wychlapie...
AniHili pisze:Adrianapl pisze:Lemoniadka juz w drodze do Warszawy (o 8 wyjechala z Krakowa)
obejrzalam wczoraj zdjecia w aparacie i mialam namiastke Waszego spotkania
Noż...jakbym tydzień wcześniej zawitała do Krakowa to może też bym się załapała i na fotki i na Lemoniadę. Wrrr czemu ja żadnej z Was nie miałam okazji poznać osobiście..buuu
Hannah12 pisze:aga9955 pisze:MaryLux pisze:One jechały przez Łódź, żeby mi kwaśnicy nie przywieźć
Jechalysmy przez Lodz Marysiu bo droga jest lepsza. Trasa szybka i latwiej sie jedzie.
Dokładnie, my zawsze w kierunki Krakowa, Katowic, Zakopanego, Bielska- Białej itp. jedziemy przez Łódź. Do Poznania autostrada, i dalej też dwu pasmówka. Tylko przejazd przez Łódź sporo czasu zajmuje, ale i tak mniej niż przez Wrocław.
Śliczne koteczki Kociamko masz.
A na wotach to Lemoniadka z Tobą i Kalair, czy Twoja córcia?
trawa11 pisze:Kociama pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Ja juz plaskate dopiescilam![]()
Za to z Was-hy hy..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wole beeeeez
a te artystyczną łasiczkę im pokazałas![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Sillka i 37 gości