A Muszka jest bardzo brzyyyydkaaaaa...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iljova pisze:Tak słodko wygląda natym zdjęciu, biedactwo
nika28 pisze:Dzwoniła do mnie p. Zosia z przytuliska. Jakaś babka dzwoniła do niej, i chciała przywieźć do przytuliska dwie kotki - trikolorki. Dorosła przybłąkała się do niej, okociła, został tylko jeden maluch (nie wiem co stało się z resztą). Kotki mają tydzień na znalezienie DT. P. Zosia poprosiła mnie o pomoc, bo jeśli trafią do przytuliska, to pewnie umrą. Ja teraz nie mogę wziąć ani jednego zwierzaka, bo mam Tinkę i małą Muszkę. Nie dam rady. Koteczki są podobno śliczne, na razie nie mam zdjęć. Niestety Pani nie chce ich wysterylizować, więc zostaną ciachnięte dopiero jak znajdzie się DT... Załatwię darmowe sterylki i karmę dla DT.
Borówka16 pisze:Nika, talony już, a właściwie aż za 2 tyg. mają być, bo już lecznice wybrane, tylko teraz mają umowy podpisać i ma to za jakieś 2 tyg. ruszyć...
Iljova pisze:Dawno mnie nie było a tu taka wiadomość.te wszystkie powroty z adopcji to okrutne. Biedne zwierzaki. Przecież już się przyzwyczaiła, pokochała, czuła się bezpieczna, a tu co ? .. Taki zawód ja spotkał.
niech znajdzie już teraz domek na zawsze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Patrykpoz i 108 gości