Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 04, 2010 10:00 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Halo co tam u Was słychać :?: Jak zdrówko podopiecznych :?: "Coś" poszło pocztą.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Czw lut 04, 2010 10:38 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Karoluch, przykro mi, że nie mogę wspomóc. Nawet bazarki odpadają, bo we wrześniu miałam pp :(
Ale zawsze, zawsze trzymam kciuki za wszystkie ratowane przez Ciebie istnienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw lut 04, 2010 13:37 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

hej hej, Karoluch ściskamy tych Twoich chorowitków wszystkich kociastych!!! Oby wszystko szło w dobrym kierunku! :ok:
u nas nadal problemy zdrowotne, ale pod kontrolą, Dyziuszka nawet na usg zanieśliśmy któregoś dnia, wszystko ok, więcej się bawi i gania po mieszkaniu z Koko, wraca do sił, choć nadal nie chce jeść, trzeba go karmić, błagać, prosić, i nie wiem co jeszcze... ehh jak z dzieckiem... ostatnio z kolei Koko spuchło pół pyszczka, oko zaropiałe (Dyźkowe zresztą też),bierze antybiotyk, musimy obydwojgu podawać krople, maść do ucha - szpital na peryferiach :) ale najważniejsze, że zdrowieją... już nie wiem, czy Ci pisaliśmy, że Dyziek ma robaczki... Marcin je wyszukał w jego urobku... ugh.. i tak oto Dyziek został odrobaczony, Koko oczywiście też, więc sądzimy, że podrażniona wątroba u niego plus glisty to przyczyna wymiotów i ogólnego kiepskiego stanu. Ale leczymy i jest ok!!! :kotek: pozdrawiamy!!!!!!

pers i kuchcik

Od: Śro paź 28, 2009 11:24

Post » Czw lut 04, 2010 17:02 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

A co u pieska ,martwię się :?

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw lut 04, 2010 20:06 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Sarenka czuje się lepiej :) wzroku nie odzyskała, ale jest w stanie chodzić, krótko, bo krótko, ale to zawsze coś. Dziś była na pierwszym od czasu wylewu spacerze :) normalnie pękamy ze szczęścia, gdy widzimy, jak sobie drepcze po mieszkaniu,a jeszcze kilka dni temu była zbyt słaba, żeby podnieść głowę i trzeba było ją trzymać, żeby jadła. Bałam się, że ją stracimy, a nie przyszedł na nią czas, zresztą chyba nigdy nie przyjdzie.. Rea ma się lepiej, odbyt wysuwa się, ale potem chowa, biegunki póki co nie ma. Rea jest bardzo zmarnowana, strasznie schudła, ma nieładne futro, musimy uważać z dietą, nie mogę jej przekarmiać, choć przedwczoraj zjadła 3 szalki sensitivity control :oops: znów wyglądała tak, jak w chwili złapania jej na działkach: drobne wychudzone ciałko z wielkim brzuchem, jak przy opuchliźnie głodowej, rozdętym od robali.
A panna Rysia zaczyna dziś trzecią serię nivalinu :balony:
Obrazek

Karoluch

Od: Wto maja 01, 2007 22:50

Post » Czw lut 04, 2010 20:09 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Jak dobrze, że jednak pozytywne wieści :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw lut 04, 2010 22:29 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Obrazek

Ale super wiadomości :!:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Czw lut 04, 2010 22:36 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Nawet nie wiecie, jak się cieszymy :) mam przez to problemy z sesją, nie mogę z niczym zdążyć, niestety to chyba prawo Murphy'ego - zwierzaki muszą chorować i potrzebować stałej opieki akurat wtedy gdy jest tyle innych ważnych rzeczy do zrobienia. Sarenka nadal jest słabiutka, ale to, że jest w stanie sobie trochę pochodzić to najwspanialsze co mogłam sobie teraz wymarzyć :)
Rysia pozdrawia wszystkie ciocie wieczornie i zmyka do łazienki :kotek:
Obrazek

Karoluch

Post » Pt lut 05, 2010 20:03 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Sarenka znów miała atak :( jutro jedziemy na wizytę żeby zmienić leki p/padaczkowe. Na szczęście atak był łagodny, szybko ustąpił po luminalu, ale łapy znów nie chcą pracować :(
Reszta potworków czuje się dobrze, Ptysia jest coraz odważniejsza, widziałam ją dziś nawet kilka razy na samej górze drapaka.
Obrazek

Karoluch

Post » Sob lut 06, 2010 7:44 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Biedna Sarenka nie znam się na leczeniu ale moze traficie na te leki
trzymam :ok: za zdrowie stada i sesje panci :kotek: :ok: :ok:

iwona66

Post » Nie lut 07, 2010 21:36 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Biedna Sarenka :cry: trzymam :ok: za zdrówko.
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

Post » Nie lut 07, 2010 21:41 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Po ataku stan Sarenki bardzo się pogorszył, nie mogła wyjść z szoku, została dziś hospitalizowana :crying:
Obrazek

Karoluch

Post » Pon lut 08, 2010 7:28 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

za Sarenkę :ok:

iwona66

Post » Pon lut 08, 2010 7:39 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Najmocniejsze na świecie kciuki za Sarenkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymajcie się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon lut 08, 2010 9:09 Re: Ryśka i inni - czyli DT u Karoluch - potrzebne wsparcie !

Musi być dobrze :ok:
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

[poprzednia][następna]