Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 25, 2008 19:07

no ja też wróciłam.Jutro jedziemy z jadzia do urzedu miejskiego zalatwic papierologię,

Mam nadzieje ze pójdzie jak z płatka :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon sie 25, 2008 19:12

mar_tika pisze:no ja też wróciłam.Jutro jedziemy z jadzia do urzedu miejskiego zalatwic papierologię,

:ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon sie 25, 2008 22:26

mar_tika pisze:no ja też wróciłam.Jutro jedziemy z jadzia do urzedu miejskiego zalatwic papierologię,

No zobaczymy 8O wszystko jest przygotowane - dzisiaj spędziłam u Jadzi troszkę czasu 8O A u Marmurka nowe wieści Jadzia się nie chwali dzisiaj odbyły się przygotowania weterynayjno-formalne do wyjazdu Marmurka, między innymi chłopak został zaczipowany 8O a i z nowych wieści synek Jaśminki, który był na tymczasie u Moniki pojechał dzisiaj do nowego domku :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon sie 25, 2008 23:48

Dzisiaj wylądował u mnie za sprawą Mikuś na tymczasie śliczny rudzielec ok. 5 miesięczny chłopczyk. Kocio został złapany prze panie pracujące w Hucie Buczka - z miejsca gdzie w tym roku wysterylizowałyśmy chyba z 5 kociczek. Kocio bardzo fajny całkiem miziasty jak na kocurka wolno żyjacego. Kocurek strasznie brudny, i śmierdzi jakimiś okropnymi smarami. Wyczyściłąm mu częściowo uszy - strasznie zafajdane - ale to nie świerzb tylko jakieś śmierdzące smary albo coś podobnego 8O Teraz śpi sobie smacznie. Jak doczyści swoje futerko będzie z niego całkiem dorodny i piękny kocurek.

terenia1

Post » Wto sie 26, 2008 12:57

to zalatwiajcie
bo ja bym jeszcze cos uszyla ;)
w dlugie jesienne wieczory
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto sie 26, 2008 14:41

BarbAnn pisze:to zalatwiajcie

Załatwiamy zalatwiamy.Dzis złozylysmy z Jadzią papierki.Jutro mamy podjechac do urzędu miejskiego pomarudzić i popchnąc do przodu papierologię :wink: Trzymajcie kciuki

mar_tika

Post » Wto sie 26, 2008 15:51

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto sie 26, 2008 20:18

Iweta pisze::ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dziekujemy Ietko za kciuki:)
Zacznij też kciukasy trzymać za mnie własnie zostałam szczęśliwym posiadaczem piatego kota.
Własnie mój chłop przytaszczyl czarnego jak smoła kocurka .Kociak ma około 2,5 mies.

Obecnie mam na stanie moje dwa dorosłe,Adika ,Ryske i Czarnego SUPERRRR.

BYle tak dalej i załatwie sobie miejce w jakimś spokonym pensjonacie dla ludzi z problemami :roll:

mar_tika

Post » Wto sie 26, 2008 20:24

mar_tika pisze:

Zacznij też kciukasy trzymać za mnie własnie zostałam szczęśliwym posiadaczem piatego kota.
Własnie mój chłop przytaszczyl czarnego jak smoła kocurka .Kociak ma około 2,5 mies.

BYle tak dalej i załatwie sobie miejce w jakimś spokonym pensjonacie dla ludzi z problemami :roll:

Mar_tiko dopiero piąty?! Ja mam 13 :wink: :lol: , ale niestety, żadnego nie przytaszczył TŻ :roll: wszystkie to moja "zasługa" :lol:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto sie 26, 2008 21:49

mar_tika pisze:
BarbAnn pisze:to zalatwiajcie

Załatwiamy zalatwiamy.Dzis złozylysmy z Jadzią papierki.Jutro mamy podjechac do urzędu miejskiego pomarudzić i popchnąc do przodu papierologię :wink: Trzymajcie kciuki

Kurcze tak się to wszystko wlecze :roll: że diabli człowieka biorą, a kociaki niestety czekają na pomoc. Mam nadzieję, że jutro już coś będzie wiadomo w Urzędzie Miejskim, mam nadzieję, że dziewczyny swoją obecnością jutro sprawę przyspieszą :lol: :wink:
U mnie rudzielec spkojniutki nadal lekko wystraszony, ale miziasty wywraca brzuszek do głasków i mizania :lol: I na szczęście kwetkowy chociaż do tej pory mieszkał na dworze. Muszę porobić mu jakieś zdjęcia, ale dziś nie będę już go męczyć.

terenia1

Post » Wto sie 26, 2008 22:07

A jeszcze jedno załatwiłam dzisiaj wór koców, koleżanka likwidowała sklep z używanymi ciuchami i poprosiłam ją jakby miała jakieś koce, żeby mi odłozyła. W czwartek pojadę koce odebrać, i wszystkie je wypiorę, będą już gotowe do naszej nowej kociarni. :)

terenia1

Post » Śro sie 27, 2008 11:06

No tak dziewczyny rozmawiały dzisiaj z UM i chyba prawdopodobnie jutro już będą papiery dotyczące stowarzyszenia, czyli w piątek jak dobrze pójdzie mozna by iść w sprawie podpisania umowy o wynajem lokalu na pomieszczenie, mam nadzieję,że teraz już to poleci z górki - oby tylko nie zapeszyć. 8O Dziewczyny chyba żeby wszystko było jutro to może z tymi dokumentami od razu iść do tych od lokalu, :?: Jeśli trzeba będzie podpisać umowę ja jakoś spróbuję urwać się z pracy.
Jadzia a jak tam dzisiaj Marmurek, juz po szczepieniach :?:

terenia1

Post » Śro sie 27, 2008 11:30

Iweta pisze:
mar_tika pisze:

Iwetko piec to i tak za duzo .Mieszkam w pokoju z kuchnią :roll: Więc mam niezłe zageszczenie.

Kocurek domowy bo ma przycięte pazurki.Ale co to za dom był to cholera w

Mar_tiko dopiero piąty?! Ja mam 13 :wink: :lol: , ale niestety, żadnego nie przytaszczył TŻ :roll: wszystkie to moja "zasługa" :lol:

Iwetko piec to i tak za dużo mieszkam w pokoju z kuchnią :roll: Więc mam niezle zageszczenie.

Kocurek domowy bo ma przyciete pazurki,ale cholera wie co to byl za dom bo z uszu świerzb wyłazi :?

Zastanawim sie czy wywieszć ogłoszenia typu znaleziono kotka.....?

W UM papiery bedą gotowe na jutro.Mamy z Jadzią je odebrać .W mzbm tak czy siak teresa musisz być

mar_tika

Post » Śro sie 27, 2008 11:37

To ja Jadzia

Byla dzisiaj Monika z rana po Marmurka i pojechali do weta na szczepienia ochronne wszystko ok. paszszport juz ma. Wyjazd w niedziele lub w poniedzialek. Po szczepieniu czuje sie dobrze narazie do wyjazdu jest u nas. Bedzie mial superrrrrr najlepszy dom pod sloncem :lol:

Teraz ja Kropeczka
A tu Dżudżu i Marmurek... jak stare dobre małżeństwo....On już śpi a Ona czeka..może jeszcze coś będzie :wink:
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Śro sie 27, 2008 13:08

Kropeczka13 pisze:Teraz ja Kropeczka
A tu Dżudżu i Marmurek... jak stare dobre małżeństwo....On już śpi a Ona czeka..może jeszcze coś będzie :wink:
Obrazek

Cudny widoczek :lol: :wink: szkoda że tak moje koty nie zalegują na wyrku, po półtorej roku wspólnego bytowania najwyżej leżą na łózku w odległości przynajmniej metra od siebie :(

terenia1

[poprzednia][następna]