Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iiwka pisze:Jest w baraku,do adopcji od ręki....Przepiękne umaszczenie ale wygląda na bardzo zrezygnowaną..... :(
iiwka pisze:Chyba jest zupełnie niewinna....podobno została przywieziona z działek.Do mnie raz podeszła do ręki ale potem zupełnie straciła zainteresowanie.Ma bursztynowe oczy.Ja myślę że to fajny kotek tylko teraz wystraszony i zestresowany no i strasznie zaniedbany......
mawin pisze:osset jeśli ktoś znałby kogoś z redakcji gazety i napisał artykół o tym jakie koty są delikatne i że schronisko to dla nich wyrok i przy okazji o koniecznosci sterylizacji to byłoby super. bez edukacji społeczeństwa nic się nie zmieni. ale to nie są tematy "ciekawe" dla gazet więc wątpię aby któraś chciała pisać na ten temat.
Malati pisze:mawin pisze:osset jeśli ktoś znałby kogoś z redakcji gazety i napisał artykół o tym jakie koty są delikatne i że schronisko to dla nich wyrok i przy okazji o koniecznosci sterylizacji to byłoby super. bez edukacji społeczeństwa nic się nie zmieni. ale to nie są tematy "ciekawe" dla gazet więc wątpię aby któraś chciała pisać na ten temat.
Może uda się chociaż trochę tam zmienić, ach gdyby udało się górę zmienić. Wiadomo ryba psuje się od góry ;/
martka pisze:Mogę dać określony tymczas, ale nie mam kasy- spłukana po maluszkach...
Malati pisze:Osset przepraszam źle zabrzmiało, w artykule nie pisałabym o władzach schroniska... to już było tak poza tematem, że dobrze by było gdyby ;/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek, puszatek i 104 gości