(7).. zycie to skarb - na krawędzi... zmiana.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 29, 2021 9:58 Re: (7).. zycie to skarb..Miodek -szuka najcudowniejszego do

Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt gru 31, 2021 18:59 Re: (7).. zycie to skarb..Miodek -szuka najcudowniejszego do

Obrazek
Ostatnio edytowano Pt gru 31, 2021 19:20 przez mir.ka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt gru 31, 2021 19:12 Re: (7).. zycie to skarb..Miodek -szuka najcudowniejszego do

Obrazek

Gosiagosia

Post » Pt gru 31, 2021 23:46 Re: (7).. zycie to skarb..Miodek -szuka najcudowniejszego do

Wszystkiego najlepszego na Nowy Rok.
Zdrówka dla Ciebie i twojego kociego stadka. :)

Agwena

Od: Sob maja 19, 2018 12:27

Post » Sob sty 01, 2022 9:18 Re: (7).. zycie to skarb..Miodek -szuka najcudowniejszego do

Lepszego roku...
Ostatnio edytowano Sob sty 01, 2022 17:50 przez czarno-czarni, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob sty 01, 2022 11:05 Re: (7).. zycie to skarb..Miodek -szuka najcudowniejszego do

Obrazek

Gosiagosia

Post » Sob sty 01, 2022 11:24 Re: (7).. zycie to skarb..Miodek -szuka najcudowniejszego do

Dziękuję!!!!
Sylwestra tez nie dogonilam. Wyprawa do Gdanska w czwartek o 4 rano na pogrzeb i powrot w nocy dopelnily wszystkiego. Jedynym marzeniem moim bylo sie polozyc, a przeciez trzeba jeszcze w piatek do pracy no i jeszcze jakieś zakupy zrobić, kotom puszeczki kupilam w gdansku w rossmanie. Wczoraj dostalam jedzenie od kolezanki, wylozylam sobie na talerzyki plus chipsy (a co) i herbata z platkami rozy (pokecam, wkauflandzie promocja) i chyba po pol godzinie zasnelam snem dprawiedliwych. Obudzily mnie kanonady.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob sty 01, 2022 20:28 Re: (7).. zycie to skarb..Miodek. wdziecznosc i najlepsze zy

Nie moge sie dobudzic i oprzytomniec. Wyszlam na godxine ledwo patrzac na oczy i znowu zalegam w lozku. Wrocil Miodek.
Spi w budce pod sufitem.

Wdziecznosc to podstawowe slowo podsumowujace miniony juz rok.
Wdzięczność za obecnosc w zyciu moim i moich kotow nie tylko na, ale tez poza forum.
Wdzięczność za realna obecność.
Wdzięczność za wszelką pomoc.
Wdzięczność za kazdy kontakt wnoszacy cos konstryktywnego do mojego życia.
I smutek, to drugie slowo.opisujące tamten rok. Odszedl Adas, odszedl kuzyn, odszedl wujek, odeszlo kilku bliskich moich znajomych. Mialysmy wypadek, Brat jest coraz slabszy... duzo trudnosci.
Niech ten Rok bedzie wspanialy, dobry, pozytywny, wymarzony, taki jak chcecie, MIMO wszystko: podwyzek, pandemii i innych..
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon sty 03, 2022 16:17 Re: (7).. zycie to skarb..Miodek. wdziecznosc i najlepsze zy

Z ciężkim sercem, ale szukam Miodkowi od dzisiaj domu...

https://www.olx.pl/d/oferta/miodus-koch ... Nelup.html

Może macie jakies uwagi do tekstu to poproszę.
Marzę - w końcu to kto mi zabroni - o forumowym domku...

Marzenia11

Post » Pon sty 03, 2022 16:32 Re: (7).. zycie to skarb..Miodek. wdziecznosc i najlepsze zy

Marzenia11 pisze:Z ciężkim sercem, ale szukam Miodkowi od dzisiaj domu...

https://www.olx.pl/d/oferta/miodus-koch ... Nelup.html

Może macie jakies uwagi do tekstu to poproszę.
Marzę - w końcu to kto mi zabroni - o forumowym domku...

moja sympatia :love:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon sty 03, 2022 17:15 Re: (7).. zycie to skarb..Miodek. wdziecznosc i najlepsze zy

Ogłoszenie ok. A może dogadałby się z Twoimi, gdyby był wykastrowany?
Ostatnio edytowano Pon sty 03, 2022 17:16 przez Koki-99, łącznie edytowano 1 raz

Koki-99

Od: Pt mar 23, 2007 13:48

Post » Pon sty 03, 2022 17:15 Re: (7).. zycie to skarb..Miodek. wdziecznosc i najlepsze zy

mir.ka to wyobraz sobie jak mi musi byc ciężko..
To dla mnie masakra, rozerwanie serducha tak jak z Belcia bylo.
Oczywiście nieustajaco bede dzialala w kierunku 9bnizenia lęku u moich dziewczyn. Od 4 dni distaja zylkene, na 37m2 mieszkania mam dwa feliwaye, nie wiem co jeszcze mige zrobic. Wczorsj pierwszy raz tak nirmalnie w pokoju bawilam sie z Miodkiem- gania z takim impetem i sila, ze mialam wrazenie ze spokojnie by pociagnal za soba wnekowa szafe.. dlatego jak zaczepia mohe dziewczynyto one zwiewaja w panice..

Marzenia11

Post » Pon sty 03, 2022 17:16 Re: (7).. zycie to skarb..Miodek. wdziecznosc i najlepsze zy

Koki-99 pisze:Ogłoszenie ok. A może dogadałby się z Twoimi, gdyby był wykastrowany?

Moze. Tego nie wie nikt.

Marzenia11

Post » Pon sty 03, 2022 23:17 Re: (7).. zycie to skarb..Miodek. wdziecznosc i najlepsze zy

W ogłoszeniu popraw koniecznie błąd.
Poprawnie jest PÓŁTORA roku nie półtorej, rok jest rodzaju męskiego!!!

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Wto sty 04, 2022 0:45 Re: (7).. zycie to skarb..Miodek. wdziecznosc i najlepsze zy

Dobrego Nowego Roku

anka1515

Od: Nie gru 25, 2011 16:05

[poprzednia][następna]