ja mam wiecej tupetu teraz juz mam wprawe ...i dla psiny i kotow nie ukrywam ,ze kupuje........... dodaje tylko ,ze one testuja .......czy jadalna......od czasu jak przylapalam w dwoch sklepach zmiane dostawcy....to jakos tak na wszelki wypadke daja mi ładne kawałki .....bo moje zwierzakami naprawde kreca nosem jak cos nie tak z wołowinka lub indyczkiem .....
a w jednym sklepie ekspedientka hehe jest kociara , bo keidys sie zgadalo ...jak wyszukiwalam kaewalka wołowinki bez zyłek .....bo mnie sie tak lepiej je

)
pani od rauz mnie miala ......i powiedziala ....spokojnie mam dwa koty ....tez ma pani wybredne

to sie juz nie kryłam....
coz z czasme wychodzi na to ,ze nikogo nie jestme w stanie zabić z jakiegokolwiek powodu, ale zabić sie dla kawąłka ładnej wołowinki i owsz4em..... Gucio w nagrode jak kroje wołowinke to mruczy cąły czas az do podania

)) .
więc jesli ktos się zastanawia ,czy warto jest kluski z sosem i pasztety .....to potwierdzam warto

) ( mało teog ja naprawde lubie i pasztety i sosy

))
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.