poznajmy sie...:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 30, 2008 0:07

Witam :).
Forum czytam od dłuższego czasu i przyznaję, że jest prawdziwą skarbnicą wiedzy.
Jeśli o mnie chodzi, mieszkam w Krakowie, studiuję filologię szwedzką, jestem w posiadaniu 5-miesięcznego kocura. Sotis prezentuje się tak:
http://fotoforum.gazeta.pl/a/26265.html
To mój pierwszy (i na razie niestety jedyny) kot, do tej pory zajmowałam się głównie pająkami ;).

zarin

Od: Nie paź 12, 2008 17:10

Post » Wto gru 30, 2008 0:18

Witaj wieczorową porą :wink:
Fajniutki kociasty :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob sty 10, 2009 10:10 Witam

Jestem nowa, mam 26 lat i jestem z Wrocławia. I dzisiaj właśnie jadę po mojego pierwszego kotka ze schroniska. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :D Wkrótce napiszę coś więcej

Haruka82

Od: Sob sty 10, 2009 9:47

Post » Sob sty 10, 2009 10:51

Haruka - witaj :)

Bardzo sie ciesze, ze zdecydowałaś się dać domek jakiejś schroniskowej bidzie.
Napisz koniecznie coś więcej o swoim nowym domowniku, kiedy już do Ciebie trafi ;)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Sob sty 10, 2009 12:09

właśnie zobaczyłam, że ten wątek toczy się już piąty rok, więc pomyslałam, że i ja się tu dopiszę i przedstawię. Mam na imie ana, mieszkam w goleniowie (koło szczecina), jestem mamą trójki dzieci, mieszkamy razem z dwiema suniami (szpice wilcze) i jednym kotkiem rudaskiem Ciastusiem (znalezionym tutaj na forum). Własnie jestem na etapie poszukiwania mu jakiegoś kociego towarzystwa. Na forum jestem od niedawna, ale zadeklarowaną kociara od zawsze :)
Obrazek

anakolada

Od: Nie gru 07, 2008 18:49

Post » Pt sty 23, 2009 20:03

czesc! własnie odkryłam to forum, które od dzis stanie sie moja codzienną lekturą!!! Mam na imię Monika i jestem z Radomia, bede miała pierwszego w zyciu kotka.Kotek mój własnie do mnie jedzie i ze zdjec jest cudny. To mieszanka brytyjskiego z persem. Nie moge sie doczekac zeby go zobaczyc!!!pozdrawiam wszystkich kociarzy :D

Ps Miziak jest u mnie 2 dzien i całkowiecie zdominował nasz domek włącznie z psem
Swiezo upieczona kociara od zawsze psiara

zoela

Od: Pt sty 23, 2009 18:17

Post » Wto lut 10, 2009 7:29

CZEŚĆ!JESTEM EWA, MAM34 LATKA, MIESZKAM W SZCZYRKU. MAM ADOPCYJNĄ KOTECZKĘ "KICIĘ" TO NAJMĄDRZEJSZY I NAJBARDZIEJ PRZYTULAŚNY KICIUŚ ZE WSZYSTKICH JAKIE MIAŁAM..
EWA33

korek221

Od: Pt lis 21, 2008 18:54

Post » Wto lut 10, 2009 13:29

Już jestem tu zarejestrowana parę lat, ale się jeszcze nie witałam :D

Mieszkam z mężem, nie mamy dzieci, opiekujemy się za to 14 szczurkami, agamą brodatą i 3 TOZowymi kotami :) niedługo dołączy do naszej zgrai kot norweski leśny z hodowli Kotonland*PL :D wszystkie nasze koty są wykastrowane. :)

Prowadzimy DT dla kotów potrzebujących pomocy - więcej możecie poczytać w tym wątku:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4044312#4044312

i na kotkowo.pl

Serdecznie Was pozdrawiam :)
Obrazek

Nakasha

Od: Sob lut 19, 2005 19:05

Post » Śro lut 11, 2009 14:02

witam. zaglodalam tu od kiedy myslalam o kocie.pozniej gdy juz Pusia u nas byla udzielalam sie na bazarku wspomagajac troszke - tak jak moglam. teraz mamy drugiego kociaka 7 tygodniowego (malenstwo :) ) i juz pelna geba postanowilam sie udzielac na forum:)

oprocz 2 kociakow mamy jeszcze ptasznika - zyje z nami juz 6 lat- 2 rybki jozio i ziuta - bojowniki - oraz kroliczka "kicaja" :)

na codzien jestem mama 2 coreczek i opiekunka calego tego zwierzynca :)
Obrazek Obrazek Obrazek Pusia oraz Odorek :)

maniunie83

Od: Czw wrz 18, 2008 13:52

Post » Śro lut 11, 2009 15:41

Witam wszystkich. Mam na imię Basia, 34 lata i mieszkam w Oleśnicy. Jestem szczęśliwą mamą dwuletniej córci Kai i opiekunką dwóch burych kotek- Misi i Molly. Żoną też jestem :D Czytam tu dużo, znacznie mniej piszę ale może powoli się jeszcze rozkręcę :wink:

TaCoKotyDwaMa

Od: Czw lut 05, 2009 20:15

Post » Czw lut 12, 2009 20:14

Witajcie :) To jest mój pierwszy wpis, ale mam nadzieję, że nie ostatni :) Jestem nowa, mam na imię Ania i jestem 21 letnią studentką (zaoczną). Od dawien dawna kocham koty i w domu rodzinnym przeżyłam dwie moje kotki i teraz kiedy mieszkam w moim nowym mieszkaniu w Wołominie wraz z moim narzeczonym Piotrem od dawna o kociaku marzyłam... :) Wczoraj kiedy Piotr wniósł do domu klatkę- oniemiałam z wrażenia. A kiedy zobaczyłam w cieniu nie dwa, lecz 4 malutkie ślepia już skakałam do nieba :) Otóż Piotr nie chciał rozdzielać rodzeństwa :) Ich mama została niestety otruta i Piotr wziął je od kobiet, które się nimi zajęły. Narazie kociaki są jeszcze troszeczkę dzikie, ponieważ owe kobiety wzięły je z ulicy, ale mam nadzieję, że z cierpliwością i z czasem będziemy dobrą rodzinką :) A nazwane zostały Daisy i Donald :) Pozdrawiam i jeszcze raz się z Wami wszystkimi witam :)
najpiękniejsze w kotach jest ich przenikliwe spojrzenie....

pa.wloska

Od: Czw lut 12, 2009 19:51

Post » Sob lut 14, 2009 11:27

Witajcie :)

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Pt lut 20, 2009 13:22

Witajcie
Po długiej przerwie sie przypomne.
Pozdrowienia dla Wszystkich Zakoconych :D
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pt lut 27, 2009 13:48 Witajcie

Witajcie wszyscy zakoceni mniej lub bardziej. Przez 18 lat byłam towarzyszką wszelkiego rodzaju gryzionych i drapanych zabaw kota zwanego Maniek. Od 23.12.2008r. stałam się (wraz z mężem się staliśmy) przyszywanymi rodzicami kotka zwanego Miau (jak to się sam przedstawił) który wygląda całkiem jak ten poprzedni. W tym przypadku również jestem specjalistką od zabaw drapanych ale zostałam również karmicielką (po prostu potrafię otworzyć szafkę w której jest pudełko z jedzeniem). :D

b.and.p

Od: Pt lut 27, 2009 12:34

Post » Czw mar 19, 2009 19:30

Witajcie wszyscy!

Jestem na Waszym forum od wczoraj, a i przy okazji świeżo upieczoną (od trzech tygodni) posiadaczką zaadoptowanego kociaczka. Kocurek ma około 7 miesięcy, jest taki buro szary i wiecznie głodny. :) Wieczorem przychodzi zawsze do domowników, wszystkich ugniata łapkami i mizia pyszczkiem. Niesamowicie milusie doświadczenie. Kicia zwie się Silver, a poniżej parę zdjęć.
http://dl.getdropbox.com/u/718702/silver/a.jpg
http://dl.getdropbox.com/u/718702/silver/b.jpg
http://dl.getdropbox.com/u/718702/silver/c.jpg
http://dl.getdropbox.com/u/718702/silver/d.jpg

Pozdrawiam

iskrywbutach

Od: Śro mar 18, 2009 21:07

[poprzednia][następna]