Czarne Diabły Tasmańskie VIII - życie codzienne DT i śmierć

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 23, 2015 21:53 Re: Czarne Diabły T. VIII piąty element głosuje na JOKOT w K

Pochwal się ,co wiesz ? 8)

Z apetytem, to raczej nic dziwnego (Babuś i inne , większe ). Przy takich upałach , to wyprządz idzie..
Ma wesoło, Babcia :lol: żłobek, zamieszanie :mrgreen:
Kocięta słodkie, jak nie wiem co :201461

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Sob lip 25, 2015 13:27 Re: Czarne Diabły T. VIII piąty element głosuje na JOKOT w K

Jestem winna trochę nowości - rozliczenie babuni, info o kotach dużych i małych ... ma nadzieję dziś to nadrobić :oops:
Najważniejsza wiadomość ... Gwiazdnica ma już dom. Ta mała, ciemna trisia :lol: - wczoraj nowi opiekunowie ją odebrali i dziś już się integruje ze swoim starszym kocim braciszkiem :)
Dziękuję Anice :1luvu: i całej JOKOTowej ekipie :1luvu: zaangażowanej w szukanie maluchom domów stałych u tymczasowych

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob lip 25, 2015 13:29 Re: Czarne Diabły T. VIII piąty element głosuje na JOKOT w K

I to jest super wiadomość weekendowa. :)
wielkie, wielkie dzięki!!!
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob lip 25, 2015 19:45 Re: Czarne Diabły T. VIII piąty element głosuje na JOKOT w K

Obiecałam rozliczenie Babuni Nowej - z czerwca zostało 48 zł, w lipcu wpłynęło 110 (100 + 10) zatem razem mamy 158 zł.
Na początku lipca było wykonane badanie kontrolne za ok 120 zł ale faktura będzie dopiero na początku sierpnia. Także szacunkowo budżet Babci ma 38 zł na plusie.
Mamy zmniejszoną ilość kroplówek i koleje badanie w sierpniu. Bardzo bym chciała nękać Babunię różnymi procedurami jak najrzadziej, ale zobaczymy, czy jej zdrowie na to pozwoli.

Maluchy cały dzień były padnięte, po burzy się ożywiły. Dostały przepustkę i demolują mi mieszkanie :twisted: . Wujcio Charlie patrzy z zainteresowaniem na nowy model nakręcanych myszy :lol:

alix76

Post » Sob lip 25, 2015 20:45 Re: Czarne Diabły T. VIII piąty element głosuje na JOKOT w K

Super się czyta :D

gatiko

Post » Nie lip 26, 2015 13:45 Re: Czarne Diabły T. VIII piąty element głosuje na JOKOT w K

alix76 pisze:Wujcio Charlie patrzy z zainteresowaniem na nowy model nakręcanych myszy :lol:

:ryk:
ObrazekObrazek

Romi85

Od: Wto lut 18, 2014 12:29

Post » Nie lip 26, 2015 19:32 Re: Czarne Diabły T. VIII piąty element głosuje na JOKOT w K

Kochani, JOKOT kolejny raz staruje w KV i bardzo potrzebuje tej karmy. Choćby dla tych maluszków u mnie ale i dla ok 50 innych, nie mówiąc o wielu dorosłych, często przewlekle chorych podopiecznych.
Bardzo proszę, zmobilizujmy się tym razem tak, aby JOKOtki dostały michę :)
^JoKot^ pisze:Nasza kolejna próba w Krakvecie. Ogromna prośba o pomoc ;)

1. Zarejestruj się na forum http://www.krakvet.pl/forum/index.php
2. Zaloguj się i napisz dowolny post, np. tu: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14611
3. W wątku http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=18672 zagłosuj na Fundację JOKOT.

Przy głosowaniu zostaniesz poproszony o nr telefonu - służy tylko do weryfikacji głosu (przychodzi SMS z kodem). Sprawdziliśmy już wielokrotnie, że nie przychodzą potem żadne reklamy, bez obaw!

Oczywiście jeśli ktoś już głosował na tym forum - wykonuje tylko punkt 3 ;)

Wszelkie dodatkowe informacje i wsparcie techniczne są w wydarzeniu: https://www.facebook.com/events/782992351798495/ - warto tu też dołączyć, by rozpowszechnić głosowanie.

Już uaktualniamy tytuł wątku. :oops:
Jeśli tylko ktoś zechce zrobić banerek, to będziemy przeogromnie wdzięczni. :)

alix76

Post » Pon lip 27, 2015 4:41 Re: Czarne Diabły T. VIII piąty element głosuje na JOKOT w K

Hehge, jak chłodniej, od razu Babcia żwawsza :lol: . Dziś zażądała mokrego śniadania 8O

alix76

Post » Pon lip 27, 2015 6:33 Re: Czarne Diabły T. VIII piąty element głosuje na JOKOT w K

Bo przy takich upałach i duchocie, to każdy ma dośc.
Babunia głodna , niech je na zdrowie. Ja nie wiem, co to dopominanie się o jedzenie 8O No, sorry. wiem ! Jak przegłodzone futerka , do badania, to moja panienka ( bo kotuś, to odruchowo, do towarzystwa tylko i wyłącznie ) budzi mnie przesłodko i mówi, prosi, opowiada,że zjadłaby coś,a śniadanie schowane :kotek:
A dopomina się tak, jakby jej jedynym celem w życiu,jedzenie było ...aaach,a to niejadek Tadek jest :mrgreen:

gatiko

Post » Śro lip 29, 2015 20:13 Re: Czarne Diabły T. VIII piąty element głosuje na JOKOT w K

A ja sobie zwiedzam świat :wink: .
Koty zostały pod troskliwa opieką moich Rodziców :1luvu: a maluchy poszły do innych DT :1luvu: . Dziękuję!

alix76

Post » Nie sie 02, 2015 10:53 Re: Czarne Diabły T. VIII piąty element głosuje na JOKOT w K

Zwiedzaj i podziwiaj :-)

gatiko

Post » Wto sie 04, 2015 20:59 Re: Czarne Diabły T. VIII piąty element głosuje na JOKOT w K

Zwiedziłam i podziwiałam. Było co :ok: . Nie wiem, kiedy ogarnę wrzucenie zdjęć :oops: . Uratowałam też nietoperza, ale z tego fot nie ma :wink:
Kotami bardzo sumiennie zajęli się moi Rodzice :1luvu:
Koty średnio-nabzdyczone :lol: . Babka w formie, wyniki badań ma całkiem niezłe. Tylko, niestety, dwie narośle w paszczy ... prawdopodobnie guz odrasta. Histopatologia tez wskazywała na możliwość bliskich przerzutów ... Chirurg, który przyjął nas poza godzinami :1luvu: ocenił, że na razie nie ma paniki, trzeba obserwować. No i że spodziewał się odrostu znacznie szybciej, także Babcia i tak dobrze siebie radzi.

alix76

Post » Wto sie 04, 2015 21:08 Re: Czarne Diabły Tasmańs. VIII dziękują za głosy na JOKOT w

Babunia <3
Super,że kociaczki nie obraziły się na dobre :mrgreen: One Cię kochają , więc wiadome, tęsknily ale wiedziały,ze potrzebujesz czasu dla siebie :ok:
Nietoperek :D

gatiko

Post » Wto sie 04, 2015 22:59 Re: Czarne Diabły T. VIII piąty element głosuje na JOKOT w K

alix76 pisze:... Babka w formie, wyniki badań ma całkiem niezłe. Tylko, niestety, dwie narośle w paszczy ... prawdopodobnie guz odrasta. Histopatologia tez wskazywała na możliwość bliskich przerzutów ...

Cholewka, wprawdzie było wiadomo, że tak może być, ale człowiek zawsze ma nadzieję, że się uda :( .

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

[poprzednia][następna]