Katy pisze:Malgorzata pisze:Katy, zerwac juz ogloszenie z Gagarina /zaraz tam jade po malego/?
Może nie jeszcze? Tak na wszelki wypadek...
ja też nie zerwę - ale w razie czego "wciskaj" nasz koty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Katy pisze:Malgorzata pisze:Katy, zerwac juz ogloszenie z Gagarina /zaraz tam jade po malego/?
Może nie jeszcze? Tak na wszelki wypadek...
Katy pisze:Aaaaa, mam w domu potwory dwa![]()
Wczoraj maluchy dostały mokrą Animondę. W osobnych miseczkach. Co to się działo, jak drugie sie do miski przeciwnika zbliżałoByły prychania, warczenie, bicie łapą, odganianie przeciwnika, wchodzenie do miski łapkami i obrona pokarmu, wreszcie było hapsanie w zęby i ucieczka w kąt żeby zjeść chociaż kawałek
![]()
Komedia
Ata pisze:Katy pisze:Aaaaa, mam w domu potwory dwa![]()
Wczoraj maluchy dostały mokrą Animondę. W osobnych miseczkach. Co to się działo, jak drugie sie do miski przeciwnika zbliżałoByły prychania, warczenie, bicie łapą, odganianie przeciwnika, wchodzenie do miski łapkami i obrona pokarmu, wreszcie było hapsanie w zęby i ucieczka w kąt żeby zjeść chociaż kawałek
![]()
Komedia
Wyobrażam to sobie
Maryla pisze:Katy, musisz je karmić w dwóch różnych pomieszczeniach
mojemu Farcikowi też najlepiej smakuje z cudzej miski, najlepiej "dorosłej" , po tym jak go z 10-ty raz wyrzuciłyśmy z klatki Kici dorobił sie przydomka :"czorcik"
Katy pisze:Proszę o kciuki za szczęśliwe przekazanie maluszka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 67 gości