jesli adopcja na dziewczyne to i tak nie kapnę się jak nie poznam nazwiska

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze:Sylwia-która to sobota-pamiętasz może?
Wygląda na to, że ja dziś będę pełnić honory domu
Dziś w schronisku...
Rano domek znalazły trzy koty: Bura Zuzka oraz nasze bliźniaki Kortina i Kareno, które poszły do jednego domku.
Ale,ale.... to nie koniec. Później do domku poszły: Zegna (do starszej Pani), mały biało-czarno-bury (dołączył do siostrzyczki-zabranej wczoraj), groźny przeokropnie, sycący i drapiący łolaboga! oraz czarny maleńki, którego w czwartek przywiozła cioteczka Julita i po której dostał imię.
Zatem uroczyście ogłaszam, iż o 14.10 w dniu dzisiejszym nie było żadnego małego glusia w schronie, sztuk posiadania na całej kociarni mamy: 37 (Sebastian ganiał za kotami z kalkulatorem) i padł malutki rekordzik- 6 adopcji na jeden dzień to naprawdę fajnie.
Jutro zapraszamy wszystkich o 12.00 na Trzy stawy, bo dziś raptem było w sumie trzech wolontariuszy, i przelotem Mała.
julita_a115 pisze:Mam nadzieję, że się mylisz i mały , o którym mowa nadal słodko mruczy w dobrym domku![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
julita_a115 pisze:Mała, ja wiem, że Ty się na tym najlepiej znasz, ale może dałoby się namówić, żeby przesłano zdjęcie małego w nowym domku, bo przez telefon to ktoś może kity powciskać, że mały ma się dobrze.....
No i weź człowieku, uwierz adoptującym, że będą dbali, otaczali opieką, jakim sk...... trzeba być, żeby podpisać umowy adopcyjne i się nimi podetrzeć na końcu.
Wy chyba rozumiecie, jakie myśli kłębią mi się w głowie teraz?
Miałam zacząć dietkę, po dzisiejszych wieściach już chyba mam ze 2 kilo mniej
puskas1 pisze:Kamakolo - to ci, co facet najpierw z niby żoną przyjechał, ładna, długie rozpuszczone włosy, a potem wrócił z kimś innym bo chciał żonie niespodziankę zrobić. To była sobota przed akcją na 3 stawach, urwałam się wcześniej żeby zakupy na grilla zrobić, już tej drugiej nie widziałam. Ale dziwne by było takie cudowanie, czemu nie wzięli od razu, w ten sposób przecież się ludzi zapamiętuje. Kurna niedobrze mi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: 44 Kocie Wyspy, Google [Bot], misiulka i 670 gości