Moderator: Estraven
marzanka, kocimiętka i bluszczyk kurdybanek. Inne rośliny już mocno wyszły z ziemi i zazieleniły się intensywnie 
ufff ... szału nie ma, dość twarde bobki, ale idą 

alix76 pisze:Kolekcja rudych jakoś się kula ... ugłaskalam Rudego, wylazł z dziury, pojadł trochę i popsocił. Leszek łazi luzem, jest nieźle, zostawię tak na noc. Łóżko już zwiedził, z wymowną miną
CDT powoli akceptują nieoczekiwanego gościa. Zidane co prawda była łaskaw się spawiować z wysokości pawlacza
ale miła z jego strony że w dół a nie na górze
.
Wiolcia nie wie, czy syczeć, czy wąchać nowego, więc robi to na zmianę. Astra wie - syczy jak leci
![]()
Byłam w moim ogródku - niestety, aparat miał padnięta baterię. Ślicznie kwitnie
marzanka, kocimiętka i bluszczyk kurdybanek. Inne rośliny już mocno wyszły z ziemi i zazieleniły się intensywnie
edit: biuletyn specjalny - Leszek strzelił klockaufff ... szału nie ma, dość twarde bobki, ale idą
Astra zwiedza pod moja kontrola mieszkanie alix76 pisze:No i tak, Leszek pospał ze mną w nocy a rano wrócił do swojego domuAstra zwiedza pod moja kontrola mieszkanie
CDT odsypiają noc na lodówce

alix76 pisze:Asia, tu jest więcej viewtopic.php?f=1&t=153006&start=15#p9823901 - kocio uciekł z wysokiego parteru niedoświadczonej Pani. Będzie zaczipowany a dziś okna są już mierzone do osiatkowania.
Dobrze, że dobrze się skończyło

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 81 gości