Wątek DO ZAMKNIĘCIA-dziękujemy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 19, 2013 9:27 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- Str. 51 zajrzyj,WAŻNE

jerzykowka pisze:Poczekajmy na Fb!!!
Olu, tak jak piszesz, to fantastyczna okazja by pokazać tak wielkie i optymistyczne metamorfozy :D By zachęcić do adopcji ślepaczków w potrzebie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Joasiu, nie ma na co czekać! Ślepaczki czekają, ich opiekunowie gotowi do głosowania, nagrody ustalone... Jak stwierdziłyśmy z Olą, na FB niektóre zdjęcia mogły by być zbyt drastyczne - pamiętajmy, że znaczna część tej społeczności nie jest przyzwyczajona do zdjęć chorych kotów. To nie miau. Pomyślę jeszcze jak by można to podpiąć.
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Śro cze 19, 2013 9:31 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- Str. 51 zajrzyj,WAŻNE

ewexoxo pisze:
jerzykowka pisze:Poczekajmy na Fb!!!
Olu, tak jak piszesz, to fantastyczna okazja by pokazać tak wielkie i optymistyczne metamorfozy :D By zachęcić do adopcji ślepaczków w potrzebie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Joasiu, nie ma na co czekać! Ślepaczki czekają, ich opiekunowie gotowi do głosowania, nagrody ustalone... Jak stwierdziłyśmy z Olą, na FB niektóre zdjęcia mogły by być zbyt drastyczne - pamiętajmy, że znaczna część tej społeczności nie jest przyzwyczajona do zdjęć chorych kotów. To nie miau. Pomyślę jeszcze jak by można to podpiąć.

Zgadzam się z Wami :1luvu:
Ruszamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, ze względu na walkę o Michasia, troszkę z boku - wybaczcie, proszę :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro cze 19, 2013 11:48 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- zapraszam na bazarki str.53, zdjęciakon

Ruszamy, poprosiłam o bannerek, abyśmy byli widoczni, zasady wpisane na 1 stronie konkursowego wątku i niechaj się dzieje... :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Od: Czw maja 05, 2011 14:56

Post » Śro cze 19, 2013 14:05 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- zapraszam na bazarki str.53, zdjęciakon

bannerek konkursowy -dziękujemy Yoci :1luvu:

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hsfkt][img]http://tiny.pl/hsfkg[/img][/url]
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Post » Śro cze 19, 2013 14:10 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- zapraszam na bazarki str.53, zdjęciakon

a ja zapomniałam... widziałam info o konkursie i zapomniałam zgłosić swoich chłopaków... a byłoby co oglądać :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro cze 19, 2013 14:12 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- zapraszam na bazarki str.53, zdjęciakon

Marzenia11 pisze:a ja zapomniałam... widziałam info o konkursie i zapomniałam zgłosić swoich chłopaków... a byłoby co oglądać :wink:

dawaj chłopaków na tapetę :wink: tylko już nie wstawię alfabetycznie tylko jako ostatnie miejsca , ok?
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Post » Śro cze 19, 2013 14:13 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- zapraszam na bazarki str.53, zdjęciakon

My jesteśmy na 'sssssssss' na końcu!
Chyba, że se zrobi kogoś na 'z' .. ewentualnie.. :mrgreen:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro cze 19, 2013 14:15 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- zapraszam na bazarki str.53, zdjęciakon

morelowa pisze:My jesteśmy na 'sssssssss' na końcu!

sie nie martw - podobno ostatni będa pierwszymi :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro cze 19, 2013 14:27 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- zapraszam na bazarki str.53, zdjęciakon

alessandra pisze:
morelowa pisze:My jesteśmy na 'sssssssss' na końcu!

sie nie martw - podobno ostatni będa pierwszymi :ok:

ano właśnie :ryk: :ryk: :ryk:

Lolek - przed...
Obrazek
i po...
Obrazek i to też, bo nie mogę się zdecydować Obrazek

Oluś - przed...
Obrazek
i po...
Obrazek
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro cze 19, 2013 14:30 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- zapraszam na bazarki str.53, zdjęciakon

już wędrują do konkursu :ok:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Klub Ślepaczkowy

Post » Śro cze 19, 2013 14:31 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- zapraszam na bazarki str.53, zdjęciakon

Klub Ślepaczkowy pisze:już wędrują do konkursu :ok:

:D :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pt cze 21, 2013 5:28 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- zapraszam na bazarki str.53, zdjęciakon

Wczoraj po kilku miesiącach odnalazłam mojego niedowidzacego kota,przyjaciela Lepka ślepego :roll:
Ruben(ur.ok.2007-zag.październk 2012r-odnaleziony martwy 20.06.2013r)
http://img600.imageshack.us/img600/3350/dscf3951.jpg
http://img713.imageshack.us/img713/4769/dscf3953.jpg
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt cze 21, 2013 9:51 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- zapraszam na bazarki str.53, zdjęciakon

Rozmawiałam przed chwilą z dr Olejnik , powiedziała że faktura przez nią wystawiona za badania Busi, nie została jeszcze zapłacona. (wysłana 29.05.2013) Czekałam na informacje w tej sprawie, ale nie powiadomiono mnie na jakim etapie jest realizacja tej faktury. Dlatego pozwoliłam sobie napisać na forum.
Kod:
Soniusia Obrazek Feluś Obrazek Obrazek ObrazekBusia już wśród kocich aniołków [*] http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=360

lula11

Od: Pon paź 31, 2011 10:32

Post » Pt cze 21, 2013 11:22 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- zapraszam na bazarki str.53, zdjęciakon

lula11 pisze:Rozmawiałam przed chwilą z dr Olejnik , powiedziała że faktura przez nią wystawiona za badania Busi, nie została jeszcze zapłacona. (wysłana 29.05.2013) Czekałam na informacje w tej sprawie, ale nie powiadomiono mnie na jakim etapie jest realizacja tej faktury. Dlatego pozwoliłam sobie napisać na forum.

Skontaktujemy się z Fundacją i dopytamy. Przepraszamy za perturbacje, jeśli takowe wystąpiły.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt cze 21, 2013 21:22 Re: ŚLEPACZKI cz.VI- zapraszam na bazarki str.53, zdjęciakon

Witam,
mam pytanie. Jak dodać zdjęcie na I stronę wątku "ślepaczki na zawsze".

Ewa JANCZUK

Od: Pt paź 06, 2006 22:38

[poprzednia][następna]