vaylei pisze:Brunhilda pisze:vaylei pisze:Brunhilda pisze:I info jeszcze jedno, dziś będę odbierała od ludzi kota około rocznego, kocur, kastrowany, podobno zadbany, podobno syberian.
Ludzie mają dziecko 3 letnie, które kota męczy i dręczy, kot nie jest obojętny i dzieciakowi odwdzięcza się drapaniem, chcą go wydać.
Dziś wieczorem go zabiorę. Trzymajcie kciuki żeby mnie mama nie wywaliła z kotem z domu i nie kazała spać na kociarni... ufff będzie ostro...Ja myślałam że jak się przyznam do tymczasiku, to mnie zapakują w kaftan i odwiozą do jakiegoś przybytku. Ale wciąż do was pisze a z zawiązanymi rękami bym nie mogła. Trzymam kciuki za dogadanie się z mamą
Przykrekot miał dom, pojawiło sie takie małe wredne i nie ma domu. To nie fair
strasznie mi przykro. Nie lubię dzieci. Ludzkich
vaylei, dzieciak podobno ma 3 lata, kot koło roku... ciekawe od jakiego czasu kota męczył?? Nie rozumiem dlaczego zamiast pozbywać się kota nie nauczą dzieciaka szacunku i dobroci dla zwierząt, którą powinno się wpajać od najmłodszych lat.
Kochana, przez mój dom przewija się co rusz jakieś zwierzę, teraz na 60m2 mam 2 duże psy i 4 koty, mamę i siebie.... dość mała przestrzeń życiowa i dlatego moja mama mówi NIE każdemu nowo przybyłemu. Liczę jednak na jej dobre sercei postawię ją przed faktem dokonanym
Ha, nie ma to jak moja umiejętność czytania ze zrozumieniem. Ale kurcze, no ja sobie nie wyobrażam że pozwoliłabym męczyć kota dziecku, albo oddała kota... Córka kuzyna często przychodzi do mnie do "dwa mia mia!" i naprawdę ją wtedy pilnuję. Przecież ja bym lała po dupie... ale ja jestem dziwna. Aah ludzi są czasem okropniMusimy mu znaleźc mega fajny domek
Hehe ja jak miałam 5 lat to zaczajałam sie przy smietniku, łapałam dzikie koty, obcałowywałam i zanosiłam do domu, czy mogą być moje
W końcu rodzice musieli mi sprezentować pusię, żebym całowała czystego i zdrowego
![]()
Ja mam koło 30m2 dwa koty i papugę (no i 3 kotek przybędzie) a i tak moje koty uwielbiają chodzić w odwiedziny do rodziców i tam przesiadują oba wieczorami

na szczęście możesz je wypuszczać na dwór

Też bym po dupie prała dzieciaka