Kocia Arka Noego prosi o wsparcie! $, Karma! Dziękujemy WAM

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 06, 2013 20:06 Re: Koty z RTOZ KAN proszą o Domki, karmę, żwirek i wsparcie

Hanulka pisze:i co teraz?

Hmmm, nie wiem... nie widzę tego 8O , chyba że ja coś nakminiłam, ale wiem że udostępniałam na głównej ponownie...

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Nie sty 06, 2013 20:08 Re: Koty z RTOZ KAN proszą o Domki, karmę, żwirek i wsparcie

i nic :) Ogonek poprawi na ten swoj, fajniejszy :) i bedzie dobrze. ja nawet nie wiem jakei zmiany byly :ryk:
tak to juz jest gdy kucharek jest szesc :mrgreen:

co mnie w ogole nei przeszkadza :)

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Nie sty 06, 2013 20:09 Re: Koty z RTOZ KAN proszą o Domki, karmę, żwirek i wsparcie

_ogonek_ pisze:

Hmmm, nie wiem... nie widzę tego 8O , chyba że ja coś nakminiłam, ale wiem że udostępniałam na głównej ponownie...

no właśnie, pytam, bo ja też tego nie widzę... :oops:

kociamysza, no bo żeby tej samej roboty kilka razy nie robić... :ryk:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie sty 06, 2013 20:16 Re: Koty z RTOZ KAN proszą o Domki, karmę, żwirek i wsparcie

kociamysza pisze:

i nic :) Ogonek poprawi na ten swoj, fajniejszy :) i bedzie dobrze. ja nawet nie wiem jakei zmiany byly :ryk:

kuźwa, a ja już myślałam że mój stan psychiczny odbiega od normy :ryk:
tylko nie pamiętam co tam było, nigdzie nie zapisuję swojej "radosnej twórczości " :P

_ogonek_

Post » Nie sty 06, 2013 20:26 Re: Koty z RTOZ KAN proszą o Domki, karmę, żwirek i wsparcie

_ogonek_ pisze:
kociamysza pisze:

tylko nie pamiętam co tam było, nigdzie nie zapisuję swojej "radosnej twórczości " :P

a to blad :) od czasu kiedy ktos chcial moja tworczosc wydrukowac i zaplacic i musialam odlawiac w pamieci co lepsze teksty bo oczywiscie nigdzie nie zapisywalam, to sie juz pilnuje. Nigdy nie wiesz gdzie co sie przyda :ryk:

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Nie sty 06, 2013 20:49 Re: Koty z RTOZ KAN proszą o Domki, karmę, żwirek i wsparcie

kociamysza pisze:
_ogonek_ pisze:
kociamysza pisze:

a to blad :) od czasu kiedy ktos chcial moja tworczosc wydrukowac i zaplacic i musialam odlawiac w pamieci co lepsze teksty bo oczywiscie nigdzie nie zapisywalam, to sie juz pilnuje. Nigdy nie wiesz gdzie co sie przyda :ryk:

jej, no mi to raczej nie grozi jakieś wyróżnienie :P

_ogonek_

Post » Nie sty 06, 2013 21:12 Re: Koty z RTOZ KAN proszą o Domki, karmę, żwirek i wsparcie

oj, nigdy nie mów nigdy... :ryk:

zaraz wstawiam fotki
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Nie sty 06, 2013 21:20 Re: Koty z RTOZ KAN proszą o Domki, karmę, żwirek i wsparcie

Pusia - śliczna, 3 mieś. koteczka.

Obrazek Obrazek Obrazek

Adelka - roczna kotka , wyrzucona na zimę przez właściciela w
kartonowym pudełku na podwórko. Przyszła zmarznięta do sąsiadki
drapiąc w okno.

Obrazek Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon sty 07, 2013 9:21 Re: Koty z RTOZ KAN proszą o Domki, karmę, żwirek i wsparcie

Jeżeli już znacie link możecie wkleić prośbę o zagłosowanie na Boryska w konkursie "Dachowiec Roku" też na wątku FB. 25 kg karmy to też dużo a we wszelkich konkursach "kto pierwszy ten lepszy" i już zaczęły się pojawiać potwierdzenia oddania głosu :| : :arrow: viewtopic.php?f=8&t=137258&start=240 i koniecznie podajcie link do wydarzenia jego udziału w tym konkursie - do tej pory nawet ja go nie znam...

Pytałam też czy jesteście zgłoszeni tutaj :arrow: http://canidae.pl/Page,o_akcji,29.html
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon sty 07, 2013 11:40 Re: Koty z RTOZ KAN proszą o Domki, karmę, żwirek i wsparcie

Banerek 1% (prowadzi do tego wątku)

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tnij.org/kanwat][img]http://tnij.org/kan1procent[/img][/url]

Jak znajdę chwilę, to postaram się zrobić coś nowego.
Ostatnio edytowano Pon sty 07, 2013 14:20 przez panikota, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon sty 07, 2013 11:42 Re: Koty z RTOZ KAN proszą o Domki, karmę, żwirek i wsparcie

Czy znacie ten wątek: :arrow: viewtopic.php?f=13&t=149700
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pon sty 07, 2013 11:48 Re: Koty z RTOZ KAN proszą o Domki, karmę, żwirek i wsparcie

kussad pisze:Czy znacie ten wątek: :arrow: viewtopic.php?f=13&t=149700

już znamy :ok:

kussad :1luvu: bardzo dziękuję :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon sty 07, 2013 11:58 Re: Koty z RTOZ KAN proszą o Domki, karmę, żwirek i wsparcie

panikota pisze:Banerek 1% (prowadzi do tego wątku)

Obrazek

[url=tnij.org/kanwat][img]http://tnij.org/kan1procent[/img][/url]

Jak znajdę chwilę, to postaram się zrobić coś nowego.

panikota :1luvu: dziękujemy bardzo..

potrzebne chyba poprawki w kodzie!!! : TEN KOD JEST AKTYWNY!

[url=http://tnij.org/kanwat][img]http://tnij.org/kan1procent[/img][/url]
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon sty 07, 2013 13:00 Re: Koty z RTOZ KAN proszą o Domki, karmę, żwirek i wsparcie

Przy przekazywaniu 1% dane z pierwszego postu?

Cholera mam rozterkę, ja się jeszcze nie rozliczam, ale rodzice owszem. Za dużo tego :-(

dzisiaj zapodam wszystko na fb

_ogonek_

Post » Pon sty 07, 2013 13:09 Re: Koty z RTOZ KAN proszą o Domki, karmę, żwirek i wsparcie

kussad pisze:Jeżeli już znacie link możecie wkleić prośbę o zagłosowanie na Boryska w konkursie "Dachowiec Roku" też na wątku FB. 25 kg karmy to też dużo a we wszelkich konkursach "kto pierwszy ten lepszy" i już zaczęły się pojawiać potwierdzenia oddania głosu :| : :arrow: viewtopic.php?f=8&t=137258&start=240 i na moim konkursowym :arrow: viewtopic.php?f=8&t=145337&start=510 i koniecznie podajcie link do wydarzenia jego udziału w tym konkursie - do tej pory nawet ja go nie znam... :|

Pytałam też czy jesteście zgłoszeni tutaj :arrow: http://canidae.pl/Page,o_akcji,29.html

To bardzo pilne!

Na swoim wydarzeniu na KrakVet też podajcie link do głosowania na Boryska :ok: Też zagłosuję tak jak w miesięcznym ale bez ujawniania się :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

[poprzednia][następna]