Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
karolinah pisze:Nie myl postów krytykanckich z krytycznymi.
Dla mnie jednak sporo do myślenia dały rozstania iza71koty z osobami, które kiedyś bardzo angazowaly sie w pomoc dla niej (jak nie było jej jeszcze na forum nie było).
Zarzuty ich były poważne, a osoby je stawiajace wiarygodne.
Lata minęły i widać, ze w sposobie działania karmicielki nic sie nie zmieniło.
Poza tym, ze stado z ok 70 kotów rozroslo sie do 150.
karolinah pisze:Nie myl postów krytykanckich z krytycznymi.
Dla mnie jednak sporo do myślenia dały rozstania iza71koty z osobami, które kiedyś bardzo angazowaly sie w pomoc dla niej (jak nie było jej jeszcze na forum nie było).
Zarzuty ich były poważne, a osoby je stawiajace wiarygodne.
Lata minęły i widać, ze w sposobie działania karmicielki nic sie nie zmieniło.
Poza tym, ze stado z ok 70 kotów rozroslo sie do 150.
rastanja pisze:Proszę osoby, które włażą tutaj tylko po to by odreagować swój zły dzień by skierowały swoją agresję w inną stronę. Wchodziłam na ten wątek, bo jestem ciekawa jak radzą sobie koty a nie po to żeby czytać tutaj krytykanckie posty, dajcie już spokój.
iza71koty pisze:rastanja pisze:Proszę osoby, które włażą tutaj tylko po to by odreagować swój zły dzień by skierowały swoją agresję w inną stronę. Wchodziłam na ten wątek, bo jestem ciekawa jak radzą sobie koty a nie po to żeby czytać tutaj krytykanckie posty, dajcie już spokój.
Tak było rzeczywiście dzisiaj bardzo gorąco i duszno.Chyba niektórzy bardzo żle reagują na upały.A może to zbyt dużo wolnego czasu.....
Wiesz to wszystko to takie masło maślane.Nawet czytać tego nie idzie.Myślę że to ma dosyć ścisły związek z planowaną Akcją na FB.
Nie wiem czy widziałaś głosowanie w lutym w krakvecie.Jeśli tak to wiesz wszystko.
O problemie w gabinecie pisałam wiele razy.I nagle teraz taaaaki odzew.Nie wiem jaki cel jest w tym , żeby udowodnić czytelnikom mojego wątku że kłamie.Żle napisałam....WIEM.
Opisałam dokładnie to co mi sie przytrafiło i tyle.Kto chce niech wierzy.Kotów Kya nie widziałam i nie wiem na ile są na prawdę dzikie.Być moze jeszcze jest traktowana ulgowo, bo z tego co kojarze po imionach kotów to stosunkowo niedawno była w tym gabinecie.Na ile jest prawdy w tym co pisze nie mnie to rozstrzygać.Napisałam o sobie jak było.Napisałam również ze mam bardzo dobre zdanie o Gabinecie i lekarzach w Tozie.Kya natomiast wypowiadała sie o nich bardzo nieprzychylnie.Czy ja sugeruję że coś przeskrobała że tak żle Ją tam traktuja?Nie.Przepraszam ale to wszystko dla mnie to dziecinada.
kya pisze:Zupelnie Cie Iza nie rozumiem. Piszesz publicznie, ze weci nie chca Ci leczyc kotow. U tych samych wetow ja od kilku lat lecze dzikie koty . Chyba mam prawo byc zdziwiona i nie wierzyc w to?
iza71koty pisze:kya pisze:Zupelnie Cie Iza nie rozumiem. Piszesz publicznie, ze weci nie chca Ci leczyc kotow. U tych samych wetow ja od kilku lat lecze dzikie koty . Chyba mam prawo byc zdziwiona i nie wierzyc w to?
Nie musisz mnie rozumieć.Nawet nie chce żebyś mnie rozumiała.Tylko błagam Cię przestań zmyślać.Wiem w jakim wieku są koty które tam rzekomo leczyłaś.To akurat wiem.
iza71koty pisze:I bardzo się ciesze że tak fantastycznie Cię tam obsługują z dziczkami czy bez.Mam nadzieję że nie dojdziesz do tego etapu co ja ,że pewnego dnia kiedy poprosisz o zniżkę usłyszysz, że nie są instytucją charytatywną i nie odeślą Cię do TOZu.
Życzę Ci powodzenia.I dużo dużo kasy.Będzie Ci potrzebna i Pozwól że ja będę decydować czy wolę ten gabinet czy TOZ.
kya pisze:iza71koty pisze:I bardzo się ciesze że tak fantastycznie Cię tam obsługują z dziczkami czy bez.Mam nadzieję że nie dojdziesz do tego etapu co ja ,że pewnego dnia kiedy poprosisz o zniżkę usłyszysz, że nie są instytucją charytatywną i nie odeślą Cię do TOZu.
Życzę Ci powodzenia.I dużo dużo kasy.Będzie Ci potrzebna i Pozwól że ja będę decydować czy wolę ten gabinet czy TOZ.
Nigdy nie prosze o znizke, czasami sami mi ja po prostu daja. Oczywiscie, ze wybor weta nalezy do Ciebie tylko nie pisz, ze weci z Dabia nie chca leczyc dzikich kotow, bo to nieprawda. Tylko o to mi chodzi, o nic wiecej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CharlesWhips, Google [Bot], puszatek i 37 gości