terenia1 pisze: tylko proszę nie wyadoptujcie i Maciusiabo przed chwilą dzwonił do mnie jego nowy duży bo wybiera się na wielkie zakupy dla MAĆKA i pytał o kuwetę czy ma być odkryta czy taka zwykła
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze: tylko proszę nie wyadoptujcie i Maciusiabo przed chwilą dzwonił do mnie jego nowy duży bo wybiera się na wielkie zakupy dla MAĆKA i pytał o kuwetę czy ma być odkryta czy taka zwykła
![]()
terenia1 pisze:Luizka do czasu znalezienia domku dzięki uprzejmości P. Moniki zostaje na tymczasie w lecznicybędzie towarzyszyła Leonkowi. .
terenia1 pisze:I przypominam cały czas możemy zbierać pieniądze w związku ze zbiórką publiczną z tych zebranych pieniędzy możemy pokrywać faktury za koszty leczenia kociaków. Jeśli macie możliwość postawienia puszki - macie może kogoś w rodzinie, wśród znajomych , którzy mają sklepy , knajpy moze zgodzą się na wystawienie puszki - zbiórka jest legalna , mamy na to pozwolenie - i powinniśmy to wykorzystać w celu zbierania pieniędzy na kociaki - zbiórka na psy idzie po prostu super. Jeśli chce ktoś zagospodarować puszkę prosze o info.
terenia1 pisze:I grafik na następny tydzień
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 13.02.-19.02.2012 r.
20.02. pon. rano brak wie. Teresa
21.02. wt. rano brak wie. Ewa
22.02. śr. rano brak wie brak
23.02. czw.rano brak wie. brak
24.02. piat rano brak wie. Teresa
25.02. sob. rano Iwonka wie. brak
26.02. niedz. rano Dorotka wie. brak
terenia1 pisze:Ogłoszenia dla Józia na 140 portalach się robią, następnego zgłosiłam Dawidka mimo wszystko iż jego nózka nie jest do końca sprawna wierzę że znajdzie domek, a domek jemu by się najbardziej przydał taki prawdziwy, zostało jeszcze jedno miejsce na ogłoszeniaale szukamy domku tylko w najbliżej okolicy.
Przywiozłam dziś do kociarni tackę kurzych cycków są w lodówce bo kociaki już były pojedzone - można na rannym dyżurze jutro im zapdać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 121 gości