Never - dzieki za info. Tylko taki szpital to jest kurcze duze ryzyko
Moderator: Estraven
alareipan pisze:No i znowu mamy na Paluchu kryzys gazetowy... Zatem proszę, jeśli ktoś ma dostęp do gazet typu dzienniki, to koty w Azylu II przyjmą pilnie każdą ilość![]()
![]()
I buzie dla Maurycego/Krubensa Ozymandias pisze:Ja mogę, ale dopiero pod koniec tygodnia. W sobotę dostarczyłabym na Paluch.

alareipan pisze:Potrzebuję pomocy. Zadzwonił dziś do mnie fajnie brzmiący facet i poszukuję KOTA Z FIV+, ale FelV- Może kojarzycie, czy ktoś z warszawskich dt szuka Domu dla FIV-owca?
ruda32 pisze:alareipan pisze:Potrzebuję pomocy. Zadzwonił dziś do mnie fajnie brzmiący facet i poszukuję KOTA Z FIV+, ale FelV- Może kojarzycie, czy ktoś z warszawskich dt szuka Domu dla FIV-owca?
viewtopic.php?f=1&t=139554
Brylant kochany viewtopic.php?f=1&t=139554&p=9018587&hilit=brylant#p9018587

Agneska pisze:Żyła na działkach nad Świdrem. Co roku rodziła, co roku dzieci "ginęły bez wieści", choć mamą była bardzo dobrą. Zabrałam ją tylko na sterylkę. Po tygodniu odwiozłam, wypuściłam. A ona weszła z powrotem do transportera, nie chce już żyć na tej przemarzniętej i zagłodzonej wolności. Niestety, testy pokazały FIV+. Czyli moja FIViarnia się powiększyła.![]()
![]()

z Al. Niepodległości (kot wolnożyjący skierowany na obserwację przez Powiatowy Inspektorat Weterynaryjny)
podrzucony pod schronisko
:!: 

, ale to osobna historia...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości