Edit: w ogóle myślę, że biorąc pod uwagę szybkość, z jaką schodzą na bazarkach wszelkie słodkości, warto rozejrzeć się nad ciasteczkami, landrynkami, takimi oryginalnymi słodyczami holenderskimi. Forum jest pełne łasuchów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Afatima pisze:Na Holandii to ja się nie znamale wiem, że mają jakieś kultowe ciacha, takie karmelowe wafelki okrągłe, podobne do tych, jakie robi Princessa, te nasze zdaje się nazywają sie Karmelove czy coś takiego. Są wzorowane właśnie na holenderskich. Ktoś kiedyś rzucił je raz na bazarku i poszły szybko. Także takie ciacha na pewno będą miały wzięcie
Spróbuję coś wykukać jeszcze.
Edit: w ogóle myślę, że biorąc pod uwagę szybkość, z jaką schodzą na bazarkach wszelkie słodkości, warto rozejrzeć się nad ciasteczkami, landrynkami, takimi oryginalnymi słodyczami holenderskimi. Forum jest pełne łasuchów
Ania i jej Nitro pisze:Izus, pewnie, ze zagladamy, kilka razy dziennie![]()
bardzo sie ciesze, ze Mini ma apetyt, jest taka kochana, gdyby nie Ty pewnie juz by nie bylo tego slodziaka wsrod nas...
A jak te kotki od zatrutego jedzenia?![]()
Wczoraj caly dzien przeklinalam na czym swiat stoi tego babsztyla
Afatima pisze:Kakao holenderskie jest sławne, można też spróbowaćże o czekoladzie nie wspomnę. Izuś, myślę że wszelkie słodkości stamtąd znajdą nabywcę
Afatima, masz racjęAfatima pisze:Na Holandii to ja się nie znamale wiem, że mają jakieś kultowe ciacha, takie karmelowe wafelki okrągłe
Afatima pisze:Iza, może dorzuć prośbę o tymczas w tytule wątku czasowo.
Jak przywiezie wafelki, to się zamelduję na bazarkuiza71koty pisze:Mąż będzie lada dzień przeglądał wątek więc pewnie zobaczy i zapisze .No i mam nadzieję przywiezie.![]()
One są małe, mogły bać się i nie wyjśćiza71koty pisze:Najgorsze jest to ze dzisiaj widziałam tylko dwa kociaki.Kiedy nałożyłam jedzenia wycofałam sie a potem weszłam tylko zeby spojrzeć.Miałam nadzieję że wyjdzie reszta.Ale nie wyszły.
Albo sie bały albo...
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05, puszatek i 97 gości