dt Smarti 6

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 02, 2011 22:04 Re: dt Smarti 6

ZDJĘCIA! Bo dla mnie nawet miss B.Burania nie jest wcale wiadoma od początku :oops:

I przepraszam za błąd w tytule, w treści już jest dobrze wszędzie, tylko faktycznie tytuł mi się pozajączkował :oops:

Co do Wawa-Łódź, to Arcana jeździ na tej trasie. No i w Łodzi też są ludzie, które wizytę PA umieją dobrą zrobić. Pytanie tylko, co Erin na to...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie paź 02, 2011 22:06 Re: dt Smarti 6

jaka ona śliczna... :D :1luvu:

Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

wiem Kocie-ale my "chcemy" Erin bo Promyś jest tak samo Jej jak i nasz :D w jego sprawie nie możemy popełnić błędu..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie paź 02, 2011 22:08 Re: dt Smarti 6

Po pierwsze - smarti się pośpieszyła a ja ciągle czekam na odpowiedź czy pani się zgadza na wizytę - moze w ogole nie będzie tematu.
Po drugie - to nie jest w Łodzi tylko na trasie, spory kawałek od Łodzi.
Po trzecie - zdjęcia są nawet wklejone i podpisane ale gdzieś w czeluściach tego wątku - trzeba znaleźć (najpierw znaleźć potrzebuję czas na szukanie zdjęć :wink: )
Po czwarte - w ktorym miesiącuy była akcja Roman? Bedzie mi łatwiej szukać w zasobach swego twardego dysku.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie paź 02, 2011 22:09 Re: dt Smarti 6

a po co Ci Roman 8O

Kocie-porozsyłaj może,jeśli możesz..:
kinia098 pisze:
Szalony Kot pisze:http://tablica.pl/oferta/przyjmne-kotka-najlepiej-siwego-lub-burego-od-zaraz-IDmCbZ.html

NIE ! Nie oddawajcie tam kota ! Ta baba jest jakaś nienormalna ? To ona zarezerwowała Miśkę i Zozola i tym samym, zaprzepaściła ich szansę na drugi dom ! Już nie pamiętam, jaką dziewczynę prosiłam o wizytę, zapomniałam nicku. Ale kiedy zadzwoniła, żeby umówić się na wizytę, to ta baba zaczęła się wykręcać, że ona żadnych kotów już nie chce 8O Widziałam to ogłoszenie już wcześniej i od razu miałam złe skojarzenia. Teraz dokopałam się w skrzynce odbiorczej sms'a od niej i tak, numer się zgadza.
Ostatnio edytowano Nie paź 02, 2011 22:12 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie paź 02, 2011 22:11 Re: dt Smarti 6

smarti pisze:a po co Ci Roman 8O

chce zmniejszyć i nosić w portfelu :D :D :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie paź 02, 2011 22:13 Re: dt Smarti 6

:ryk: :ryk: :ryk:

Pani karmicielka się BARDZO doprasza ;]
A Roman... poszedł do DS... w maju...? Ale zdjęcia były.... hmmm... w lipcu...?

Szalony Kot

Post » Nie paź 02, 2011 22:13 Re: dt Smarti 6

Marzenia11 pisze:

Romana 8O sadystka :twisted:
czego to ludzie nie wymyślą.. 8O

smarti

Post » Nie paź 02, 2011 22:15 Re: dt Smarti 6

smarti pisze:
Marzenia11 pisze:

Romana 8O sadystka :twisted:
czego to ludzie nie wymyślą.. 8O

:D :D :D :D :D :D i to ci co się nazywają milośnikami kotow :D :D :D

Marzenia11

Post » Nie paź 02, 2011 22:20 Re: dt Smarti 6

Szalony Kot pisze:Gdzie tam, ja od pół roku twardo powtarzam, że kotów nie lubię 8)

a ja tam nawet w to wierzę.
No właśnie, a tak w ogole - to o którego Romana mnie pytasz? Hę? :D :D :D :D :D :D

Marzenia11

Post » Nie paź 02, 2011 22:34 Re: dt Smarti 6

Tego dużego, tak? 8)

Ja nie lubię kotów, bo biegają po nocy po człowieku, awanturują się o byle co i nie mają wyczucia w drapaniu i gryzieniu.
Poza tym w życiu jeszcze żaden nie był mi wdzięczny za wyleczenie - im bardziej się walczy o ich leczenie, tym potem z większą ulgą już człowieka nie chcą widzieć.
Psy lubię, psy są fajne.

Co nie zmienia faktu, że pewnie i psy, i koty u mnie będą :mrgreen:

Szalony Kot

Post » Pon paź 03, 2011 6:32 Re: dt Smarti 6

smarti pisze:apropoś-Erin-prawdopodobnie trzeba będzie odbyć wizytę pa dla Promysia a potem odwieżć go do ds-to gdzieć kawałek za Łodzią.
Szczerze mówiąc my z Marzenią nie chcemy decydować bez Ciebie -nie czujemy się na siłach same udżwignąć tej odpowiedzialności-dlatego jeśli zajdzie konieczność wizyty i zawiezienia Promysia do domku to czy możemy na Ciebie liczyć?

Oczywiście. Dla Księciunia wszystko :1luvu:
A możesz coś napisać o domku? Jak pierwsze wrażenia?

smarti pisze:wiem Kocie-ale my "chcemy" Erin bo Promyś jest tak samo Jej jak i nasz :D w jego sprawie nie możemy popełnić błędu..

Dzięki Smarti, bardzo mi miło :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon paź 03, 2011 6:40 Re: dt Smarti 6

Marzenia11 pisze:Po pierwsze - smarti się pośpieszyła a ja ciągle czekam na odpowiedź czy pani się zgadza na wizytę - moze w ogole nie będzie tematu.
Po drugie - to nie jest w Łodzi tylko na trasie, spory kawałek od Łodzi.
Po trzecie - zdjęcia są nawet wklejone i podpisane ale gdzieś w czeluściach tego wątku - trzeba znaleźć (najpierw znaleźć potrzebuję czas na szukanie zdjęć :wink: )
Po czwarte - w ktorym miesiącuy była akcja Roman? Bedzie mi łatwiej szukać w zasobach swego twardego dysku.

No to czekamy na wiadomości :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon paź 03, 2011 7:02 Re: dt Smarti 6

Pani zazwyczaj odpisywała między 7 a 8 a dzisiaj nie mam odpowiedzi... Czekam dalej. Jak sie odezwie na pewno dam znać.

Marzenia11

Post » Pon paź 03, 2011 14:01 Re: dt Smarti 6

ja wiem że czekamy na maila od pani ale Promyś jej się wstępnie podobał,domek wstępnie fajnie brzmiał (jak mówiła Marzenia) dlatego w razie by co to wolałam wstępnie zapytać Erin co o tym mysli..
I berdzi się cieszę i dziękuję że myśli pozytywnie :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

a właśnie przed chwilą kupiłam sobie Judaszowca mojego wzrostu :D :piwa:
judaszowiec to u nas rzadkość a w ogóle to wyglada tak:

http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... w&dur=3635

smarti

[poprzednia][następna]